Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 57

• 75 445
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
За четките от лидл, наистина са ги направили досущ като RT! На лидл не съм ги пробвала, но на риъл техникс са уникални за цената си, даже в лили имаше намаление на комплектите им, страхотни четки!
Може ли снимка?

# 646
Момичета, търся си шампоан против пърхот и спрей за разплитане на коса. Тази вечер ще минавам към ДМ, би било супер ако е от там.

Нямам пърхот, но бих пробвала нашенското Здраве. Серията е противопърхотна и звучи многообещаващо.
За разплитането - купувала съм детски спрейове, защото съм с много дълга и заплитаща се коса. Моят начин е сресване под душа, както е намазана с маската за коса и реша. После слагам масло и е ок.

# 647
Waterproof, и аз така правя, но пък след това не я сресвам. И на 2я ден се заплита. Без да съм прочела каквото си написала си купих Здраве с кофеин🤗😁

# 648
Истината е, че и аз не я реша, ако не е изправена от фризьорът ми и става...,но е къдраво-чуплива и не й личи.
Ще се радвам, ако споделите за Здравето, ще е полезно другиму, а аз съм любопитна Simple Smile, детската серия Здраве много я харесвам - от кърпичките до душ гела и шампоан Simple Smile.

# 649
Дори имаше и балсами 2-3 вида. Не си взех, само защото косата ми е боядисана и да не стане някоя грешка🙄😁😁 А така ме е яд, че я боядисах. Нямам търпение да ми падне цвета.Реално, е близък до моя, но е една идея по-оранжев.

# 650
Брат ми има много упорит пърхут от гелове,пасти и т.н. Купих му Здраве с активен въглен и наскоро сподели,че пърхута му е доста намалял и е много доволен

# 651
За четките от лидл, наистина са ги направили досущ като RT! На лидл не съм ги пробвала, но на риъл техникс са уникални за цената си, даже в лили имаше намаление на комплектите им, страхотни четки!
Може би не мога да им свикна още, но в момента повече си харесвам четките на Royal cosmetics, и както форма, и като дръжка са ми по-удобни.

# 652
"Здраве" ми оправи пърхота на мен и един кофеинов на Кройтерхоф.

# 653
  • Ланкър, планините Овнерог
На майтап купих малка разфасовка Здраве с хума за дъщерите ми. Пробвах го и аз. Ми, вече сме на голямата туба и основно с него се мия и аз. Харесва ми.

# 654
От този съм много доволна, но го спрях откакто се боядисвам:

# 655
  • Бургас
Някой има ли впечатления от продуктите на Cettua/корейски маски/?

# 656
  • Deutschland
Момичета, взех си маска чорап за краката, от тия дето кожата се бели. Колко време продължава беленето на кожата?

# 657
  • Пловдив
Някой има ли впечатления от продуктите на Cettua/корейски маски/?

някой май ги хвалеше...
Ти от къде ги намери?

П.п  аз купих Здраве с хума за сина ми, ама не помага особено Confused Мисля с Низорал да опитаме.

# 658
Низорал ,да.И после меки шампоани за чувствителен скалп.
При мен агресивните( за пърхут ,мазна коса и тн.) действат зле на скалпа имведнага се сдобивам със сърбежи, възпален и раздразнен скалп, пърхут,нерядко себорея.
Затова, въпреки мазната ми коса, вече ползвам шампоани за чувствителен скалп, най-много за нормална коса.

# 659
Момичета, взех си маска чорап за краката, от тия дето кожата се бели. Колко време продължава беленето на кожата?
При мен около седмица. Ползвала съм Парасофтин и една по-евтина за 6-7 лева от Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт