Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 57

• 75 445
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
Аз взех някаква на Нивеа от малките разфасовки в ДМ с 0 алкохол. Не щипе много, хем аз и спирала свалях оня ден с нея.

# 631
Хвърлила съм оЧо на продуктите на Биофреш. Преди години имах балсам за устни и крем за ръце, но се замислям и за нещата им за лице. Имате ли отзиви ??

# 632
Момичета, къде мога да си намеря матиращи листчета за лице?

# 633
  • Deutschland
Снощи четох някъде, че маската на Биофреш за лице била много хубава, но трудно се намират продуктите им.
Златния крем на Биотен пробва ли вече някоя от вас? Серуми имам поне 5, но крем ще взема.

# 634

Аз взимам от Дъглас. По 6 лв са.

# 635
Маската я има в Елитис, а на Главната в Пловдив имат и фирмен магазин. В София също имат обекти.

# 636
Някой скоро писа ,че били хубави тези на Джъмбо

# 637
  • Deutschland
Маската я има в Елитис, а на Главната в Пловдив имат и фирмен магазин. В София също имат обекти.

Благодаря. Точно за Пловдив ме интересува

# 638
Момичета, от неделя - 22.12 - ще има четчици в Лидъл. Имам един техен комплект, справят се отлично! Някой май си търсеше скоро Nerd

# 639
  • Бургас
На биофреш много харесвам проиотичната маска за лице, имала съм и крема за ръце от същата серия и той е хубав

# 640
И то не просто четки, ами почти имитации на РТ. Дано да са добри.

Момичета, от неделя - 22.12 - ще има четчици в Лидъл. Имам един техен комплект, справят се отлично! Някой май си търсеше скоро Nerd

# 641
И на мен ми заприличаха на тях Smiley  От гримьорки знам, че и те ги ползват, и са доволни! Миналогодишните комплекти бяха по-различни, но долу-горе ги пускат веднъж или 2 пъти в годината.

# 642
Момичета, търся си шампоан против пърхот и спрей за разплитане на коса. Тази вечер ще минавам към ДМ, би било супер ако е от там.

# 643
  • Асеновград
За четките от лидл, наистина са ги направили досущ като RT! На лидл не съм ги пробвала, но на риъл техникс са уникални за цената си, даже в лили имаше намаление на комплектите им, страхотни четки!

# 644
  • тук...при моите момчета
Да споделя за мицеларните води:много съм доволна от Здраве акне стоп☺

Общи условия

Активация на акаунт