Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 57

• 75 462
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
За гъбка ми харесва тази от ДМ. Като цяло предпочитам четки, но усещам разликата - кога става за нещо и кога не. На мен ми е много удобна и заради това че е скосена. Не е твърда. Цената е 4,99.

# 616
  • Бургас
От коя маска за крака сте доволни? По възможност да я има в ДМ

Не знам каква търсиш, но аз съм много доволна от маската тип чорапи на Виктория, не е от тези след които ти се белят краката, само хидратира, бях я взела май на някаква промоция за 3 лв скоро.
Благодаря на момичетата за препоръките, чудех се гънката на Екотулс, но май ще взема на РТ , сега имам на H&M и не е лоша, но ми се иска да пробвам и друг вид.

Преси тази, която си показала на каква марка е.

# 617
Момичета, препоръчайте мицеларна вода, т.к. моята на Микса привършва. Знам, че много са доволни от тази на Гарние, но аз избягвам Гарние като марка. Доволна съм от Микса, но искам и да разнообразя. С много чувствителна кожа съм. Пробвала съм на Нивеа с черния чай, никак не ми хареса.

# 618
  • Стара Загора
Аз съм доволна от Нивея, лилава капачка. Не ми изсушава изобщо. Мисля, че се води за чувствителна кожа.

# 619
В момента съм с на Биотен розовата с памук. Не ми люти и дразни, става.

# 620
Ели, тази е на Ebelin, една от техните марки, ако не се лъжа. Simple Smile

# 621
Ели, тази е на Ebelin, една от техните марки, ако не се лъжа. Simple Smile
Тяхната марка е, взех я и аз днес🤗

# 622
Минах през Елитис днес, златният серум на Биотен е намален на 9.60. Уцелиха ме в сърцето направо, хем искам много да го пробвам, хем съм затрупана с козметика и не искам повече да купувам, а ми се струва, че колагеновият е с по-добър състав.

Момичета, препоръчайте мицеларна вода, т.к. моята на Микса привършва. Знам, че много са доволни от тази на Гарние, но аз избягвам Гарние като марка. Доволна съм от Микса, но искам и да разнообразя. С много чувствителна кожа съм. Пробвала съм на Нивеа с черния чай, никак не ми хареса.
Не е за тази тема, но аз съм много доволна от мицеларната на Ла Рош за реактивна кожа. С много суха кожа съм.

# 623
Минах през Елитис днес, златният серум на Биотен е намален на 9.60. Уцелиха ме в сърцето направо, хем искам много да го пробвам, хем съм затрупана с козметика и не искам повече да купувам, а ми се струва, че колагеновият е с по-добър състав.

Тъкмо щях да пиша дали някоя го е пробвал... В ДМ и Лили не го намирам.  Sad

http://biotencosmetics.com/bg/face-care/face-masks/deep-cleansing-face-mask-40ml - а тази маска на Биотен има ли я по магазините?

# 624
  • Бургас
На мен любима ми е на Лореал с розовата капачка, за чувствителна кожа, не дразни, не щипе, не лепне, нежна е, като цяло за мен е идеална.

# 625
Маски на Биотен в такива тубички съм виждала в Елитис. Не знам дали имат точно тази, два-три вида са.

# 626
Аз също не харесах черната Нивея, но бих те посъветвала да опиташ двуфазната на Гарниер. Влюбена съм в нея, има и малки опаковки.

# 627
Ползвам на Лореал без алкохол доволна съм.На Garnier i na nivea мицеларните не ми понасят,изобщо всички води в които има алкохол.

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 09:17 от bubanka

# 628
В момента използвам двуфазната на Нивеа с розова вода. Всяка вече нямам търпение да си сваля спиралата, става много лесно и ухае страхотно.

# 629
На мен розовата на Нивеа ми лютеше на очите и ми щипеше много.
Черната двуфазна не успяваше да ми свали хубаво спиралата.

Като цяло не се разбирам с мицеларните води на Нивеа. Нито с тези на Микса.

Лореал сините са много хубави и Гарние.

Общи условия

Активация на акаунт