Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 57

• 75 507
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Да, имам бази за червило, но най-често ползвам него.

# 601
Добър коректор за тъмни кръгове + видими вени под очите?

# 602
Красота са, май ще се изкуша...Препоръчайте ми хубави четки за очи от дрогериите, засега съм с една на Лумс, но май се скубе...
Ако не те притеснява да пазаруваш от Англия (аз ползвам превозвач), мога да препоръчам четките на W7 и на Royal cosmetics от фрагранса - миналата година си поръчах от най-евтините и направо им взех здравето от ползване и пране, не са мръднали.
Линк
От тези също съм доволна:
На черния петък си взех от друг сайт на Real techniques сета за очи, а колежка си поръча Екотулс, цените са доста добри, дори без намаление: https://www.justmylook.com/makeup-c74/brushes-c76
Иначе от нашите дрогерийни по препоръка от форума си взех  блендиращата на Аура и е страхотна, ползвам я страшно много, но не знам другите им как са.

# 603
  • Deutschland
За любителките на капсулите с витамин С, вече има и серум на Балеа

# 604
В България все още го няма, евентуално Януари ми казаха от ДМ, когато се обаждах на националния да ги питам.

# 605
Добър коректор за тъмни кръгове + видими вени под очите?

Този  Nerd

# 606
  • София
Красота са, май ще се изкуша...Препоръчайте ми хубави четки за очи от дрогериите, засега съм с една на Лумс, но май се скубе...

Блонди, прати ми Еконт адрес, ще ти подаря.
За мен апликаторите си остават най- доброто.

# 607
  • Бургас
Момичета, може ли да ми припомните кои гъби за Крим тип бютиблендер хвалехте?

# 608
Да похваля Биотен Bioten skin moisture(розова капачка) и Bioten multi collagen(зелена капачка), купени от България от магазин Лекси в Пловдив.Струваха 5 до 7 лева. Чудесни са.
Живея в Северна Америка и дружки тук ми поискаха догодина да им купя.
Да похваля и на Българска роза защитен крем с невен за ръце и крака -Protective cream with Marigold concrete.
http://bulgarianrose.bg/product/details/3419/category/172/lang/29

# 609
Гъбките на RT са ми любими на мен. Сега в Лили са много изгодни, запасих се с 4бр.

Май е хвалена и тази на Аура, мисля, че съм я пробвала, нямам спомен. Или пък на Лумс беше?? 🤔

# 610
Гъбките на RT са ми любими на мен. Сега в Лили са много изгодни, запасих се с 4бр.

Май е хвалена и тази на Аура, мисля, че съм я пробвала, нямам спомен. Или пък на Лумс беше?? 🤔

На Аура. И аз я имам и е добра.

# 611
  • Бургас
Балсамът с какаово масло на Хималая е много добър – подхранва, омекотява... Тези теории са смехотворни.
+ 1 от мен.
Доволна съм много от действието на този балсам, понякога го ползвам в малко количество преди нанасянето на матиращо червило.
Също мн. го харесвам прави устните меки,страхотен е.

# 612
  • Deutschland
От коя маска за крака сте доволни? По възможност да я има в ДМ

# 613
От валсамите за устни - Nivea Cherry Shine. Има и лек оцветяващ ефект. А за напукани устни - сутрин като си мия зъбите слагам паста за зъби и върху устните. След половин минута измивам. Сухите кожички падат сами.

# 614
  • Ланкър, планините Овнерог
На Нивеа и на мен ми изсушават. Само едно перлено съм си взимала, с червените изглеждам все едно съм с температура. Сега си взех балсам за устни на Nuxe - доста по-добре е. На Хималая лятото си взимах някакво със слънцезащита - ужасно сухо.

Общи условия

Активация на акаунт