Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 57

• 75 451
  • 756
  •   1
Отговори
# 75

За тази говоря аз,има и за не чувствителна кожа.

# 76

Тази хвалих аз, мисля че бяха само два вида или поне аз толкова видях - едната е за смесена и чувствителна кожа, другата за суха и чувствителна. Моята е за смесена, понеже кожата ми никак не е суха.
Явно имат и повече видове, не ги бях заглеждала до момента, точно тази в горния пост не съм я мяркала.

# 77
И аз го имам омекотителя, няма отмирисване и дрехите са мекички.

От къде мога да закупя омекотителя от София?

# 78
  • София
И аз го имам омекотителя, няма отмирисване и дрехите са мекички.

От къде мога да закупя омекотителя от София?
Нямам време да връщам да чета затова направо питам.... Кой е омекотителя за който се пита?

# 79
Омекотителя за пране на Тесори.
За съжаление аз не го усетих така ароматен и траен. И свекърва ми също. Хубави са омекотителите, спор няма и ухаят на съответния парфюм, но може и по хубави да са. Не знам дали е до партида, обоняние, очаквания или нещо друго.

# 80
Моят Тезори е купен от провинцията. За София не мога да кажа. В Лили съм виждала заредени няколко видове.

# 81
  • София
Леле този омекотител за нищо не става!
Пробвала съм го

# 82
Аз установих, че мирисът в дрехите е до материя , количество дрехи на едно пране, колко интензивно се носят дрехите и тн
Ползвам Коколино от години , някои дрехи ухаят ,все едно съм ги полял с парфюм, други на спарено!!!

# 83
Аз установих, че мирисът в дрехите е до материя , количество дрехи на едно пране, колко интензивно се носят дрехите и тн
Ползвам Коколино от години , някои дрехи ухаят ,все едно съм ги полял с парфюм, други на спарено!!!

Абсолютно съгласна съм, всичко е до материята на дрехите, едни ухаят прекрасно след изпиране, други - отвратително, а уж са прани заедно и са ароматизирани с един и същ омекотител. Разбира се, че има значение и самият омекотител, но най-вече зависи от материята на дрехите/бельото/ . Аз съм най-доволна от синята Семана и синия Ленор, също и от черната и червена Алвина /на Медикс/. Ползвала съм и на Тесори, но не съм доволна откъм трайност.

# 84
Здравейте момичета, искам да ви похваля този крем:

Със смесена кожа съм, мазна Т зона, не знам аз ли си внушавам, но този крем изравнява тена на лицето и прави кожата ми свежа на сутринта. Със сигурност ще пробвам и дневния от серията. Някой има ли впечатления от него (дневния)?

# 85
Здравейте момичета, искам да ви похваля този крем:

Със смесена кожа съм, мазна Т зона, не знам аз ли си внушавам, но този крем изравнява тена на лицето и прави кожата ми свежа на сутринта. Със сигурност ще пробвам и дневния от серията. Някой има ли впечатления от него (дневния)?

Имах мостра на дневния, не ми допадна сякаш ми мазнееше силиконово.

# 86
Такова усещане имам и аз като нанасям нощния, докато попие, след това няма следа от мазнеене или лъщене.

# 87
Благодаря и аз за новата тема.
Да похваля кремчето на Велнеа за къдрици. Фиксира добре, без да утежнява.
Може ли снимка на крема?

Това е кремчето:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2596142517079613& … d=298255063535048
Много благодаря! Ползвам от доста време оранжевия на Балеа, може малко да разнообразя с този.

# 88
Да споделя за 2 нови покупки:
- Молив-червило на ГР. Води се хидратиращо, но според мен не е. Но пък има много плътен, наситен и искрящ цвят. Повече, отколкото изглеждаше по опаковката.
2. Балсам са устни на Балеа, Шоколад. Не ми харесва. Даже не мога да кажа дали седи добре на устните, понеже едвам се маже. Много сух и твърд, сякаш се опитвам да ги натрия със стик сапун

# 89
Влизам да оплюя контуриращия молив на ГР и най-светлият нюанс лак от новата им нюд серия.
За молива: ужасен червеникав цвят, който не стои добре на моята кожа - това, хайде, е индивидуално и мога да го пропусна като недостатък. Второто обаче не мога - ужасно трудно блендираща се консистенция, да не кажа чак НЕблендираща се. Със сух бюти блендър, с леко влажен - все тая. Пробвах и върху два различни фон-дьо-тена, така че смея да твърдя, че грешката не е в моя телевизор. Много съм разочарована, замина директно на боклука.

За лака: отвратително неравномерно покритие, а съхне ужасно бързо.
Преотсъпих го на майка ми и чакам да
видя нейното мнение какво ще е.

И за да не е само плюене: хайлайтърът от същата серия е разкошен - лесно се блендва, с естествен блясък, не запушва пори. Да се чуди човек  направо как едното може да е толкова зле, а другото толкова добре...

Общи условия

Активация на акаунт