Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 57

• 75 548
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
И аз си мисля,че нещо гнило има в случката със Здравето. Аз съм го ползвала преди доста,поне 10-15 опаковки сме изразходили. Сега в момента пак се мия с него. Дали в магазина някой нещо е сипал,дали нещо друго не знам. Нека да се даде за изследване и дано се разнищи случая.

# 331
Genocide Lollita, как се отразява на кожата душ гела на Тезори. Имам парфюма и е разкошен.
Силен ли аромата, задържа ли се?

# 332
Аромата от душ гела не се задържа. Но под душа доставя удоволствие. Консистенцията не е гъста и е по скоро гелообразна, отколкото кремообразна. Приятен е и като аромат и като действие. Виж крема за тяло от серията е с добре задържащ се аромат, приятна кремообразна консистенция, лесно нанасяне, добра абсорбция, без да мазнее гадно. Комбинацията от трите обаче - душ гел, крем за тяло и парфюм е с убийствена трайност и шлейф.

# 333
Мицеларната вода на Здраве е добра, но САМО за лицето, без очите. Аз съм доволна, регулира ми омазняването и се бори с малките несъвършенства. Беше ми препоръчана от приятелка. Повечето пъти я използвам като тоник. За почистване на грим, в момента съм се спряла на лидълска - Cien micellar water sensitive. Иначе черната Нивеа със сухо олио остава мой фаворит.

# 334
Бихте ли препоръчали дневен крем за лице за 30-годишна кожа, който обаче да не люти на очите. Имам нужда от зверска хидратация и ако не ставам твърде нахална-да не е силно парфюмиран.

# 335
  • Пеликания
Бихте ли препоръчали дневен крем за лице за 30-годишна кожа, който обаче да не люти на очите. Имам нужда от зверска хидратация и ако не ставам твърде нахална-да не е силно парфюмиран.
Аз съм много доволна от дневния крем на Swiss Image

и от този на Revuele със SPF15

# 336
На Ревюел и аз го имам и ми харесва

# 337
# 338
Аз съм доволна от това. Снощи от едно нанасяне ми изглади сухите участъци. Нямам бръчки, но хидратира чудесно и мисля да си купя и от крема.

# 339
Туко-що попаднах на това във фейса. Не знам колко е вярно, но все пак, ако забележите нещо странно с този шампоан.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1478565378986059& … d=100004978330382

Не съм го ползвала и нямам и намерение, но ми прави впечатление, че "здравата" коса е тъмна, а съсипаната - доста по-светла. По-логично ми се струва изсветляването да е навредило повече, а шампоанът може да е довършил картинката.

# 340
Имам го точно този шампоан. Косата ми е дълга и става по-суха от него, но нищо фатално, с балсами и масла се оправя. Не мисля да го купувам отново обаче, не съм очарована от него.

# 341
Понеже вие четете темите отдавна и сигурно сте запознати, а ще ми отнеме доста време да ги прочета, някой знае ли нещо което наистина да помага за тъмните кръгове под очите или за бръчките там?
Или за избелване на петна или избистряне или изравняване на тена, освен Здравето? Преди бях пробвала Мелабел, но му смениха опаковките и при мен няма вече ефект.

На тези кремове против бръчки ефекта дълготраен ли е или само докато го ползваш? Аз ползвах за кратко такъв и наистина имаше малък ефект, но май само докато го ползвах.

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 23:34 от AnMary

# 342
  • Deutschland
За изравняване на тен и за петна, препоръчвам Био ойл.

# 343

Тъкмо се чудих дали да пиша за него,мажа си гърдите и корема по два пъти на ден,за сега нямам стрии ама и съм в петия месец,мирише страхотно и много добре хидратира.Пише ,че става против бръчки.Някой ползвал ли го е за лице,какъв е ефекта.
И да похваля единичката сенки на Есенс,много приятен блясък,лесно се нанасят и преливат.

# 344
Скрит текст:

Колко време го ползва преди да има ефект? На мен не ми помогна изобщо.
Моето е малко шише и текста е на български, не на немски. От къде и за колко си го взе?
Аз го ползвах за лице. По принцип продуктите за лице и тяло са формулирани по различен начин, трябва различна формула, за да се абсорбира, понеже кожата е различна и не стават и за двете. Био ойл може и да става де.

Последна редакция: сб, 07 дек 2019, 00:30 от Mirranda

Общи условия

Активация на акаунт