Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 57

• 75 570
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
  • Deutschland
Вече не помня колко съм го ползвала, но не е било дълго. Важното е, че петното на челото след бременността избледня.
Просто трябва постоянство.

# 346
Направих реакция към Био ойл - на ръката! Писах на производителите, не трябвало да се излагаш на слънце след намазване. Не се бях излагала. Но! Къде е посочено това на листовката и как си представят да се ползва за лице тогава, сигурно само вечер, но никъде не е посочено да е с такава употреба.

# 347
Вече не помня колко съм го ползвала, но не е било дълго. Важното е, че петното на челото след бременността избледня.
Моето е малко шише и текста е на български, не на немски. От къде и за колко си го взе?

# 348
В Софармаси всички размери са трайно намалени,от там взимам аз малкото е към 7 лв мисля,не съм 100% сигурна.

# 349
Момичета, какво мислите за новата серия продукти на Нивеа? Интересуват ме тези за обем. Те имат и за къдреви коси, за изправяне и за обем. Много им се чудя?

# 350
Къде мога да намеря серията Byzantium на Tesori?

Търсила съм ги в Лили и ДМ, но има другите видове. Близък ли е до аромат с този?
Скрит текст:
Скрит текст:
Към покаания имам някаква непоносимост към миризмата. Преди години, когато живеех със съквартирантка, тя го ползваше много, а след нея аз отварях прозорци и врати..толкова отвратително и силно ми миришеше.

# 351
В Елитис има продукти на Тесори.
Също в градовете в които има верига ТТ маркет. Там имат голям избор на много добри цени.
Не, не прилича аромата на показания по долу. Бизантиум е сладък, пудрен, гушлив, зимен аромат. Аналог е на "Суит ориентал дриймс" на Монтал.

# 352
Благодаря за отзивите за хидратиращ крем, Нивеа по-скоро ще пропусна, тъй като повечето продукти ми лютят, но ще взема Ревюел за проба, но нямам наблизо Елитис, а не ми се рискуваше с Лили. Сега набързо купих един на Балеа.

# 353
Тъкмо сте на темата Тесори. Душ геловете им имат ли траен аромат?
Сега гледам в Лили, че имат и душ крем.

# 354
Тъкмо сте на темата Тесори. Душ геловете им имат ли траен аромат?
Сега гледам в Лили, че имат и душ крем.
Да. Като парфюм са.
В Лили има тоалетни води, но баш Византиум я няма. Поне в Ринг Мол.

# 355
Момичета, дегримиращото олио на Нивеа , замества ли мицеларна вода?
По отзивите тук реших след обяд да отида да си взема.
Та въпросът ми е сваля ли успешно фдт, спирала и очна линия?

# 356
  • Deutschland
Моето е малко шише и текста е на български, не на немски. От къде и за колко си го взе?

От ДМ в Германия за около 5€

# 357
Био ойл съдържа ретинил палмитат, който може да причини фоточувствителност. Май не беше ОК и при бременност.

# 358
Био ойл съдържа ретинил палмитат, който може да причини фоточувствителност. Май не беше ОК и при бременност.
На шишето пише,че е против поява на стрии при бременност.Аз от два месеца го мажа.

# 359
Доколкото съм запозната ретинил палмитата(витамин А) е противопоказен при бременност, защото е лесно усвоим и бързо прониква чрез пъпната връв в кръвта на плода и може да го увреди. Ако продукта съдържа ретинил съвета ми е да не го ползвате, докато сте бременни. Няма 100% доказателства за тези противопоказания, но има научни изследвания, които пораждат съмнение за негативно влияние върху плода и причиняване на евентуални дефекти.
Пише, че не трябва да се паникьосвате, ако се използвали крем или друго мазило с ретинил палмитат, защото в течна форма бил по трудно усвоим, а и за да навреди трябвало да бъде в по големи дози, но като превенция е препоръчително спирането на употребата на продукти с ретинил палмитат независимо под каква форма се ползва.

Общи условия

Активация на акаунт