Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 57

• 75 631
  • 756
  •   1
Отговори
# 405
  • Ланкър, планините Овнерог
Думай, че и аз съм на тази вълнА. Сега съм пристрастена към този лосион за тяло https://sopharmacy.bg/product/28506/nuxe-body-hidratirasht-losio … yalo-h400-ml.html ( не е за тази тема, знам). Има и душ гел от серията.
От евтините на Биотен харесвам този с ванилия+лимон и какао+макадамия. Имаше още една марка с такива миризми, но не се сещам в момента. Като зацепя, ще пиша. Имат с аромат на бисквитки и маршмелоу.
А, сетих се - Treaclemoon е марката https://shop.lillydrogerie.bg/grizha-i-lichna-higiena/tjalo/dush … -tjalo?brand=2981

# 406
Лосиони за тяло
Скрит текст:
Мирише на карамел..или по-скоро на едни бонбони от моето детство.

Към този съм пък пристрастена. Цял ден му усещам аромата (повече и от парфюма ми).. и всичките ми дрехи миришат на него.

Има една маска за коса, взимала съм я по препоръки от тук. Ефект не видях кой знае какъв, но съм влюбена в аромата. Нещо средно между сметана и мляко с ориз.
Скрит текст:

Душ гел
Скрит текст:

И крем за ръце.. (за жалост душ гела от същата серия мирише много химично и не ми хареса)
Скрит текст:

# 407
  • Ланкър, планините Овнерог
На Ив Роше имам душ гела с кокос - много ми бие на химия. Аз така и не си намерих хубав кокосов продукт - душ гел и лосион за тяло.

# 408
От къде си поръчвате този серум с вит. Ц на ревюел? И друто питане имам, моят мъж е с мнооого гъста коса, но преживяхме няколко кофти случки и на места започна да му уредява, едва забележимо, но щом и други хора го забелязват.. дайте съвет, било то за шампоан, маски (дори и някакви домашни..дано успея да го убедя де).. 🤔

# 409
На мен преди години от една безумна диета почна да ми капе косата,само с чесън се оправи,може и с тривитаминол да пробваш,чувала съм от познати добри отзиви.

# 410
  • Бургас
На мен преди години от една безумна диета почна да ми капе косата,само с чесън се оправи
...а как го нанасяше чесъна?

# 411
Режа скилидка на две и втривам в корена,седя час-два и мия косата.
С една -две скилидки намазвах всичко,не е неприятно и не мирише после.

# 412
  • Бургас
Режа скилидка на две и втривам в корена,седя час-два и мия косата.
С една -две скилидки намазвах всичко,не е неприятно и не мирише после.
Благодаря!Може и да се престраша  и да пробвам Simple Smile

# 413
На Ив Роше имам душ гела с кокос - много ми бие на химия. Аз така и не си намерих хубав кокосов продукт - душ гел и лосион за тяло.

На мен всичко по дрогериите с аромат на кокос или шоколад ми бие на химия. А и като цяло миризмата на кокос не ми е любима.

# 414
  • Deutschland
Балеа имат най-разнообразни аромати. Имам още един техен коледен лосион за тяло ( No Drama Lama), пазя го от година две и не ми се хвърля. Ухае на канелени бисквитки, на Коледа, на уют 💗.
Бетина Барти имат лосион с ванилия, чувала съм, че е много траен аромата върху кожа.

# 415
Мацки, може ли да ми препоръчате лосиони/млека/бътъри за тяло, душ гелове, кремове за ръце, козметика за коса, та дори и парфюми..които миришат на сметана, ванилия, карамел, курабийкии... и изобщо всичко сладичко, с изключение на шоколад/какао и с изключение на тези, които миришат твърде химично и изкуствено. Направо съм се побъркала и пристрастила към аромата на сметана/ванилия от едно кремче за ръце и душ гел от миналата година и си търся нови попадения. Особено в този сезон и това време..

Ако някой е на същата вълна като мен, мога да споделя попадения, които аз съм си открила на този етап и които редовно ползвам.
Ще ги споделиш ли този крем и душ гел?

# 416
  • Стара Загора

На Палмолив душ гела им с частици беше невероятен, но тукашния вариант не е така хубав. Иначе преди години Фрутини имаха серия, която ухаеше божествено и разбира се спряха.

# 417
  • някъде под слънцето...
Джаста Праста Heart
Купих серията с Камелия и един серум за подмладяване .
Сега остава  и да се подмладя Sunglasses
Видях, че имат и професионални серии, някои от тях ме заинтригуваха и  ще ги проуча по обстойно.
Благодаря за насоката Heart

Последна редакция: пн, 09 дек 2019, 11:51 от sl

# 418
Момичета, дегримиращото олио на Нивеа , замества ли мицеларна вода?
По отзивите тук реших след обяд да отида да си взема.
Та въпросът ми е сваля ли успешно фдт, спирала и очна линия?

Да споделя за дегримиращото олио на Нивеа - да, аз от доста време съм заменила мицеларната вода с почистващото олио/на различни марки / Онзи ден си го взех / това което е с масло от гроздови семки/ и веднага го тествах. За мен върши работа, сваля грима добре, но разбира се има задължителна втора стъпка - и това е, последващо измиване на лицето с пяна или гел за лице. С втората стъпка премахвам окончателно всички остатъци от грим и лицето ми се чувства свежо и почистено.

# 419
Понеже говорим за аромати, някой търсеше продукти с аромат на Коледа, но не помня отделна тема ли беше или в някоя от тези.
Искам да споделя новото си откритие - течния сапун за ръце на Сиен с аромат на ябълка и канела, коледна лимитка. Няма такъв автентичен аромат. Мирише на печени ябълки с орехи и канела, извадени директно от фурната. Heart Eyes Освен това е супер траен.
Коледна любоФ...Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт