Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 57

• 75 622
  • 756
  •   2
Отговори
# 420
На Сиен май всички течни сапуни са хубави.
Днес си взех този коректор,едно към едно е с моя ,който ползвах преди,гледах и есенските,ама нещо не бяха моя цвят.Не знам дали в тая тема бях писала,на черния петък си взех от Рефан парфюм,душ гел и крем за тяло в подаръчен комплект за 25 лв всичко,парфюма е траен и не е изненада,и за моя изненада душ гела също,крема го дадох на приятелка и не знам за него,но препоръчвам душ гела с две ръце.

# 421
И моят коректор е такъв и нямам намерение да го сменям! Чакам намаления, все още имам известно количество. Многофункционален за мен продукт с фина консистенция. Heart

# 422
Това е любимия ми коректор, втора опаковка започвам.

# 423
Точно по препоръка от темата го взех,много приятна текстура е,точно толкова покривен колкото бих искала.

# 424
  • Пловдив
А как определяте кой е вашият цвят...? И...само под очите ли го ползвате?

# 425
Мисля, че ще е много добре, ако се пише и от къде са взети продуктите и на каква цена (например в скрит текст).

# 426
Искам да попитам някой спомня ли си розовото мини червило на Шисейдо от списание Грация?
Страшно ми харесва цвета, бях взела две и само с тях доста време. Търся му заместител. В Лили и ДМ търсих заедно с консултантките и така и не намерих . Единственото, което се доближаваше беше на катрис 040 от някаква серия за обем. Взех го, харесва ми , но не е точно розовото, което исках.
Не искам да е матово..предложете нещо ..

# 427
Моя коректор го вземам от парфимо, там цената ми идва най-евтино, особено като се съберем 2-3 приятелки да си разделим доставката.

# 428
А как определяте кой е вашият цвят...? И...само под очите ли го ползвате?
Аз го ползвам само под очите-правя обърнат триъгълник към устата и размазвам.Ако някоя пъпка ми излезе ,слагам и там.А за цвета...ами бях с един на ГР ,който ми пасваше много добре и по него сравнявах.Аз съм с много светла кожа,но най-светлия коректор на ГР ми е бял ,ставам като панда,трудно улучвам цвета на коректорите като цяло.
Мисля,че ако имаш несъвършенства по лицето може да го ползваш не само под очите,примерно за капилярчета,пъпчици или петна.
Купих го от Елитис за около 13-14 лв.От няколко месеца не бях влизала там,ами то много изкушения,разногледа станах.Имат много,ама много неща на Ревюел ,включително и мъжки продукти.Видях и един скраб за лице на Биотен с кайсия,грабнах го ама го оставих,нали имам пилинг на Ревюел.Аз не обичам да се затрупвам с козметика,даже обичам да ми свършват нещата и да пробвам нови,имам един душ гел,един шампоан,една спирала.Но има неща,които съм пробвала веднъж,влюбвам се и не им изменям.

# 429
Коректорът ми е многофункционален- слагам под очите, между вътрешния ъгъл на окото и носа (така най-много ми се озарява погледа, понеже ми е светла кожата и нямам тъмни кръгове само под очите), на пъпки, капильри  и петънца, като хайлайтър на чело/нос/горна част на бузи и др., когато нямам време за фон дьо тен или ме мързи мацвам коректор...Мързелив продукт за мен, с две думи. Stuck Out Tongue Winking Eye Моят е купуван в чужбина, там изборът беше между светъл и нюд и взех светлия, защото съм със светла кожа. В БГ гледам има повече цветове.

# 430
Dolce miele,да ти кажа не са кой знае колко.Четири цвята са,като най-тъмния е направо за мулатки,аз се колебаех между нюд и светлия ,ама нюд малко ми оранжевееше,светлия ми заспа.

# 431
Кой бб или сс крем ви харесва най-много?

Последна редакция: пн, 09 дек 2019, 19:24 от Mirranda

# 432
В момента - моята нова звезда - ВВ-то на ГР. Разкошен за цената си, но е по скоро за нормална към суха кожа.

# 433
Цитат на: Bobchita
Днес си взех този коректор
[img
//cdn.bg-mamma.com/5scf/8ZxrE.jpg[/img]
Аз явно не уцелих с този коректор - още в началото не искаше нищо да пуска, как ли не го мъчих.
Сега взех та му счупих капачката, дано да успея да го пробвам преди да го хвърля.

# 434
Ако говориш за мейбълин age rewind, трябва много да се върти първоначално докато излезе продукт от дунапренчето.

Общи условия

Активация на акаунт