Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 57

• 75 618
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
Преди ползвах бб крема на Биотен и то доста дълго време, сега имам този на Гарние, но го използвам много рядко. И от двата са ми добри впечатленията, просто аз си предпочитам фондьотени. Trollface

# 436
На мен преди години от една безумна диета почна да ми капе косата,само с чесън се оправи
...а как го нанасяше чесъна?

Майка ми също се оправи единствено с чесън. Скилидките се обелват и се изстискват. Течността минава през тензух или фина кърпа. Корените и изобщо косата се маже с получената гладка течност. Стои се колкото може да трае човек. Миризмата е силна, да, но ефектът е много добър.Blush

# 437
В момента - моята нова звезда - ВВ-то на ГР. Разкошен за цената си, но е по скоро за нормална към суха кожа.
Кой точно?

# 438
Ами те доколкото знам имат само един ББ крем, другото е фдт и флуиди. От тел съм и не мога да пусна линк или изображение. По някое време ще снимам и ще покажа.

# 439
Момичета, серума Bioten Hyaluronic Gold толкова ли е добър, като колагеновия? Някой ползва ли го?

# 440
Още не съм, но го планувам. Grinning

# 441
Сега марката има хубавичко намаление от -35% в Редемиум Grinning Май ще го взема "на сляпо".

# 442
  • Стара Загора
Искам да попитам някой спомня ли си розовото мини червило на Шисейдо от списание Грация?
Страшно ми харесва цвета, бях взела две и само с тях доста време. Търся му заместител. В Лили и ДМ търсих заедно с консултантките и така и не намерих .  но не е точно розовото, което исках.

Виж на Maybelline Hydra Extreme Windsor rose. Малко по-розово е, но може да се нанесе с лек нюд отгоре. Също много любимо ми е Carnation на Ейвън.

Последна редакция: вт, 10 дек 2019, 05:55 от iv4enceto_91

# 443
Днес си взех това, понеже в Елитис не открих къде стои серията на "Здраве"
/използвам мицеларната им вода като тоник/. Ще редувам с матиращия тоник, пак на Revuele "No problem". От него съм доволна, но сякаш мицеларната на Здраве е по-добра като действие.

# 444
Ето го ББ-то на ГР:

Този флуид/фдт е с близки характеристики:

И от двата продукта съм много доволна.
Но да се има предвид, че от втория продукт момичета във форума се оплакаха, че при тях е имало неприятен ефект, като запушване на пори и поява на пъпчици.
Аз нямам оплаквания. Продуктите се държат чудесно на кожата ми.

# 445
  • Пловдив
Поръчах ВВ крема на Миша и съм в шок 😄 на майтап го взех, то пък се оказа мега готин😄
Как съм могла до сега да пренебрегвам корейската козметика -не знам!?!

# 446
  • Бургас
За лосиони, душ-гелове и др. неща , които миришат на ванилия, карамел и др сладки неща мога да препоръчам:
Лосионите за тяло и душ геловете на Линеа био, тези с ванилия са страхотни, има лосион с коледна аромат, мирише ми на канелени сладки, а от душ геловете има с капучино, който мирише на топъл шоколад или нещо подобно.
Скрит текст:

Този лосион на Гаранс, който мирише много сладко на някакъв десерт, трудно е да се опише, уникален е.
Скрит текст:

Този душ гел на Cottage с карамел е просто уникален, с много силен и траен аромат.
Скрит текст:

Душ гела с кафе на Палмолив е страхотен, има някакъв аромат на кафе, но е много сладкикав, а бе остър, обожавам го и него, като някакъв сладкарски крем с кафе е.
Скрит текст:

И не на последно място този лимитиран душ гел на Балеа, който ухае невероятно на карамел.
Скрит текст:

А за сметанов аромати мога да кажа, че Фаберлик имат душ гелове и лосиони с аромат на сметана с ягоди, но още не съм ползвала душ гела, който имам.

# 447
  • Бургас
Био серията на Гарниер в кои магазини се предлага?

# 448
Има я в ДМ, ако не се лъжа и в Лили.

# 449
Поръчах ВВ крема на Миша и съм в шок 😄 на майтап го взех, то пък се оказа мега готин😄
Как съм могла до сега да пренебрегвам корейската козметика -не знам!?!
Къде ги продават тия корейски козметики?Тук съм напълно боса.

Общи условия

Активация на акаунт