💪"Игри на волята: България" - Тема 11 /10.11. - 17.11.2019/

• 73 167
  • 2 122
  •   1
Отговори
# 1 725
  • Sunshine state
Тия две мнения от фейса много добре отразяват и моето мнение относно мускулягите от племето на славяните Satisfied :

# 1 726
  • Другата България
Най-голямото ми разочарование от спойлерите на плажа е, че след обединението отново ще има съвет за това кой да е номиниран. Какъв е смисълът от игрите тогава?! Отново ще има коалиции и отново едни и същи номинирани.
То всъщност след обединението е много важно да има коалиции. Да има кой да те подкрепя и да не гласува за теб, особено ако си слаб и не можеш да печелиш имунитети. Така ти е гарантирано придвижването максимално нагоре. А вече виждаш, че зависи много от игрите дали камилата, дали камиларят. Ти стигни до четворката, пък после защо не и на финал.

# 1 727
Aз пък не мисля, че за финала трябва някаква огромна зала, за да се получи шоу. Някой тук в темата беше пуснал линк към финала на оригиналния формат през 2017 година и финалната битка се проведе на покрива на сграда. Битката между тримата финалисти ми хареса, трудна и силова, като на финала бяха трима мъже. След битката - този от тримата,  който завърши последен - отпадна от надпреварата. Останалите двама се бориха за зрителския вот. Който не е изгледал линка, пускам го отново. Видеото е дългичко, но аз го изгледах с прескачане - изгледах цялата битка и накрая кой от двамата печели. Играта започва от четвърта минута.

https://www.youtube.com/watch?v=eXNXS21O11E

# 1 728
Не искам да ви развалям удоволствието от гледането, но сценарият е истински. Ние летувахме на този плаж и аз също съм намирала там сценарии, разхождащи се по плажа. Също съм гледала част от подредбата на реквизита и разстоянията, които плуват са доста по кратки от това, което се пише. Аз не съм плувец, но не биха ме затруднили. Не са по-дълги от обикновен плувен басейн - 50 метра. И наистина имаше доста боклук по плажа. Жалко, защото е един от малкото останали, в които все още има морски обитатели.

# 1 729
  • Другата България
Ами то вече който го видял, видял. Който си е развалил удоволствието от един лист, развалил.
Сега, ти ако имаш още от разхождащите се по плажа сценарии, дай да хвърлим по едно очо, ама в спойлер. book

# 1 730
Ами то вече който го видял, видял. Който си е развалил удоволствието от един лист, развалил.
Сега, ти ако имаш още от разхождащите се по плажа сценарии, дай да хвърлим по едно очо, ама в спойлер. book

Ние бяхме в края на Август/по сценарий 7ма седмица/. Информацията ми е неактуална! SatisfiedSatisfied

# 1 731
Някой назад беше писал за това, че Юли казал в лайфа на Маша и Амелия, че Томас паднал от АМ, само че той визираше една игра с висене на люлка ,в която той падна преди Анна Мария. Бяха Томас, Анна-Мария и не мога да се сетя кой от ПБ, май Пламен.

Колкото до видеото на Томас, той обясняваше, че ги видял да ходят заедно до тоалетна при една от игрите. И това му направило впечатление. Там имало 2 еко тоалетни, но те държали да са в една и се изчаквали.

# 1 732
Добата избръснат и лъснат-уау пълна промяна  Shocked

# 1 733
  • Испания
Добрин е като близнак на Пламен.

# 1 734
Изглежда по-млад. Според мен, му е по-добре така.

# 1 735
Уф аз обичам коса!

# 1 736
Предаването трябва да предложи лека психиатрична помощ на близначки.

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 21:16 от La_Valletta

# 1 737
  • Брюксел / София
Пламен се прави на умряла лисица:(
И започна ББ, а на мен ми се гледат игри.

# 1 738
  • Испания
Не знам какво не са разбрали другите, но кукундрелите обясняват на себе си какво са искали да покажат.

# 1 739
Половин час разяснения за по-бавничките зрители... А ние тук колко бързо схванахме...
Въпреки, че и това е вариант - правиш се на неразбрал и агресотър се чувства по-умен, но все пак оскърбен Wink

Общи условия

Активация на акаунт