💪"Игри на волята: България" - Тема 11 /10.11. - 17.11.2019/

• 73 184
  • 2 122
  •   1
Отговори
# 1 710
А аз съм убедена, че Роберта ще победи и "сниманият сценарий" е за заблуда.  Satisfied

# 1 711
Ох, и на същото промо дават някакви дълбокомислени разговори отново на любимата маса между Рада и Пламен, а до Пламен седи....Анчето и нагъва с такова настървение филия хляб, намазана с нещо бяло отгоре, че ще рече човек ядене не е виждала с дни....
Тази пък не се наяде значи! Кой какво прави, АМ все нещо тъпче. Писна ми да я гледам как преживя.  Rolling Eyes
И се обажда с пълна уста!

# 1 712
  • Другата България
А аз съм убедена, че Томас ще победи.
Сценарият се чудя дали е истински, но клоня към "да".
За съжаление.

# 1 713
Може да се окаже, че сценарият от плажа не е фейк. Sunglasses Томас е пуснал снимка от дуела, а Роберта си трае.
Скрит текст:
Вероятно е пуснал снимка, защото е спечелил, а Роберта чака да мине епизода и тогава. Grinning

# 1 714
  • София
Може да се окаже, че сценарият от плажа не е фейк. Sunglasses Томас е пуснал снимка от дуела, а Роберта си трае.
Скрит текст:
То вече е ясен изходът и от промото им.
Сега като се сетя,че и зала Армеец им спрягахме за грандиозния финал,ми става смешно.

# 1 715
  • Другата България
Скрит текст:
Скрит текст:
То вече е ясен изходът и от промото им.
Сега като се сетя,че и зала Армеец им спрягахме за грандиозния финал,ми става смешно.
Shocked Кога това? Ама някъде някой го е написал ли? Абсолютно не го вярвам, няма как да стане. Наистина е смешно.

# 1 716
  • София
Еми тук си мечтаехме,ако има финална игра да е на голяма сцена,но нещата си отиват към студио със Сашка,ко-коментатор Наско и битка на живот и смърт на Не се сърди човече.

# 1 717
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз не мисля, че тя толково яде, просто все ес карат на масата и затова ти дават там, другите се разправят, а на нея не й пука и си прави това, за което е седнала на масата. Не смятам, че трябва да се разправя за всичко, но е прекалено апатичен персонаж.
Че хапват - хапват, това им е най-малкият проблем, но и да бяха поиграли малко. А то - лежиш, ядеш, почиваш си и като се събудиш по някое време - я, каква приятна и неочаквана изненада, озовал си се на финала. Не като някои аматьори, които оставиха кръв и пот на бойното поле и продължават да го правят.  Laughing

# 1 718
Битка с плуване е предрешена за Роберта, тя си каза че не добър плувец.
Най-голямото ми разочарование от спойлерите на плажа е, че след обединението отново ще има съвет за това кой да е номиниран. Какъв е смисълът от игрите тогава?! Отново ще има коалиции и отново едни и същи номинирани.

# 1 719
  • Другата България
Еми тук си мечтаехме,ако има финална игра да е на голяма сцена,но нещата си отиват към студио със Сашка,ко-коментатор Наско и битка на живот и смърт на Не се сърди човече.
Laughing Ясно, пропуснала съм го, като не Фнимавам, а и то не може и да шофираш, и да четеш...добре, че са задръстванията. Sunglasses
Да, и според мен няма да е нищо грандиозно, ще ме изненадат, ако не е в студиото, където смятам, че ще е /дано все пак не е/. Коментатори задължително Наско и Милков, за да хейтят даскала /ако е там/, а освен това и да защитават и скандират за близначките-и двамата са им фенове /ако и те са там/, Александра ще се чуди кои листи са правилните и откъде да чете, а после според мен трябва да остане и лично да измете студиото, че при толкова наблюдателни и съвестни зрители и фенове току виж след финала някой намери истинския сценарий и се наложи същия да се преиграва.... tooth no comp03

# 1 720
Най-голямото ми разочарование от спойлерите на плажа е, че след обединението отново ще има съвет за това кой да е номиниран. Какъв е смисълът от игрите тогава?! Отново ще има коалиции и отново едни и същи номинирани.
Но всеки ще може да се бори за имунитет.. Така също се развалят планове.

# 1 721
Петък е. Усмихнете се! Един поздрав от мен.

Много моля да го сложиш за корица на следващата тема! Heart

# 1 722
По-добре да им сложат за финала в студио един пясъчник с кофички и лопатки, по-малко травматично е.
А пък и тематично. Mr. Green

# 1 723
  • Испания
Скрит текст:
Петък е. Усмихнете се! Един поздрав от мен.

Много моля да го сложиш за корица на следващата тема! Heart

С тази мисъл го правих, ама... Не стои добре за корица. Пробвах, но не ми харесва.

vesko.panchev

Втора номинационна битка за седмицата. Ден след бруталната битка с дърпането нова силова битка отново с дърпане. Този път имаше ръкавици 😁 защо ли 😉
Знаех, че ще ми е много трудно срещу Добрин, тъй като хват почти нямах след вчерашният ден. Също смятам, че на подобна игра той е по-силен от мен. Изградих стратегия която проработи, но не я изпълних напълно. Дръпнах му на спринта, но това нямаше кой знае какво значение. Исках да го финтирам и да го сваля на земята. Това стана перфектно, но той не пусна кълбото - ГРЕШКАТА ми беше, че не започнах да извивам кълбото и така Добата да го изтърве. След това имаше още борба, но незнам как по едно време се оказах под кълбото. Добата се възползва, атакува и буквално ме вкара с кълбото във врата 😁 Много яко биче е той!
Томас и Март направиха оспорвана игра съответно срещу Пламен и Юлиян, но и те загубиха! Бързи три гола и мача свърши.
Това определено беше седмицата на Добрин 👏
Номинации: Тук вече определено не беше приятно. Март или Томас? Бях по-близък с Март и затова номинирах Томас. Мисля, че той го очакваше.

# 1 724
Помнете добре спойлера, може би онзи вятър-Александър го е отвял.

Общи условия

Активация на акаунт