💪"Игри на волята: България" - Тема 11 /10.11. - 17.11.2019/

• 73 126
  • 2 122
  •   1
Отговори
# 1 935
  • София
Скучен епизод. Студиото бе по-интересно. Зарадвах се много на моята любима Бг сървайвърка и отлична актриса, Яна Маринова, която и лично познавам. И Сано е супер пич и на него много му се зарадвах. И както винаги много обрани коментари от двамата. Сано си е философче, а Яна както винаги право в целта и директно. Наско се изложи, пак неговите си глупости, после и на пъзела се осра. Ваня е стабиляга от ден 1. Жалко, че не отделиха повече време за Роберта. Тази Алекс е супер неадекватна. Имам чувството, че живее в някаква паралелна вселена и изобщо не е наясно какво се случва в играта в която тя самата по незнайни причини е водещ.  ooooh!

Относно епизода, много жалко за Роберта. Ядосах се. Ама в такава игра със стрелба и плуване никакъв шанс срещу мъж, освен ако мъжа не е Добата или Наско. Скандално е Роберта да си тръгне, а Ана Мария, Венцислава и Радостина да са още в играта, особено първите две. Още един прабългарин си замина. Sad Жалко, унищожиха го съвсем целенасочено това племе от екипа на шоуто. Поздравления все пак за Томас. Момчето се раздава според възможностите си. Печели втори дуел, пак срещу жена. Явно му върви срещу жени.
Ако в понеделник не обединят племената вече ще е скандално.
Искам да попитам защо претопиха прабългарите когато бяха 5 човека и мачкаха наред, а сега ще държат трите балерини на изкуствено дишане?  ooooh! Че и свежа кръв им дадоха в лицето на Александър, че ако не беше сега нямаше да има мускетари. Достатъчно им помогнаха от екипа на Тупарев, време е сами да се оправят. С тази кутия на пандора очаквам точно това да стане и да имаме вече едно племе. Дано само да не е ново преливане на 'свежа кръв' в отдавна разбитото им племе.

# 1 936
Томас така пърхаше през цялото време, викам си тоя всеки момент ще ритне камбаната... Толкова муден, флегматичен, все едно забавен кадър на истинската игра гледах. Роберта и тя едва едва тътреше гъзище. Никакъв живец и в двамата. Томас чак победата на майка си посвети, толкоз горд. Март куцата медуза пък “ тука останахме силно ядро” 😂 и зарея поглед в нищото. Тия тримата определено са бавно развиващи се, без реална себеоценка. Смешници.

# 1 937
  • Варна
...
Как в единия отбор ще са само трима и ще се борят срещу другите осмина? Естествено с нагласена игра, как иначе.

Явно ще се съзтезават мъжете от двете племена докато жените изпълняват ролята на мажоретки.
Томас - елеминаторът на жени.Trollface

# 1 938
  • Sofia
Георгиус в момента е по бтв,говори за фитнес 💪

# 1 939
  • Испания
Георгиус в момента е по бтв

Ха, изневери на Нова ТВ.

"Аз спечелих с харизма" /титлата Мистър София/. ХвАлете ме Уста!

Явно съм сляпа. Никъде не я видях.

Мис Силикон и Мистър Мускул - героите на нашето време. Тежко ни!

# 1 940
  • Sofia
Хъмммм Георгиос имал харизма бре! Жива да не бях.... къде спах толкова време та не видях харизмата?!?

# 1 941
Ако това, което в момента ни набутват от екрана е идеал за красота, (Георгиус и компания от бтв предаването}, значи аз харесвам грозни мъже. Ейййй колко време ми трябваше да го осъзная. Добре, че се появиха тия красавци... Оххх тежкО на младите момичета, ако това се предлага на пазара "мъже'.

# 1 942
  • Испания
Роберта преди битката

bettyfitlift
След малко повече от час предстои наистина епична елиминационна битка! Една от най- трудните и многокомпонентни игри...
С @tomas_natsidis ще се борим за оцеляване един срещу друг. 👊🏼
.
За съжаление седмицата се разви изключително зле за нас. Понесохме четири поредни загуби 🙀
Огромна вина за крайната ситуация нося аз, защото загубих капитанската битка. Ако бях победила, убедена съм, че нещата щяха да изглеждат много по- различно и нямаше да се наложи да се борим за оцеляване на елиминации.
Много загуби, много грешни избори и решения, грешни стратегии и липса на късмет...
В крайна сметка обаче, победителят в играта е един, днес сте семейство, но утре може да се изправите един срещу друг на финал в последна битка за победа. Затова в Игри на волята няма място за съжаление, сърдене и любов. Не, това не е война! И не бива да си готов да прескочиш всякакви морални граници и ценности само за да се добереш до финал!
Но трябва да покажеш цялата воля, мотивация, умения и хъс за победа, които имаш. Това е смисълът на играта! Поне аз така го разбирам. Още преди да вляза си казах- “Роберта, отиваш, за да покажеш на какво си способна, да покажеш и на себе си и на другите. Ако си достатъчно подготвена, каквото и да става ще успееш да победиш, без да влизаш в коалиции, без да правиш заговори и да се надяваш някой да ти пази гърба! Затова играй до последно, имай мъничко късмет, пък каквото стане!”
И тогава, и сега твърдо стоя зад тази позиция- до финал трябва да отидат хората, които заслужават, които имат умения, подготвени са и се борят до последно! ✊🏼🙌🏽🍀
Да, всеки има лоши дни, на всеки му се случва да прави глупави грешки и да се заблуждава, както стана при мен няколко пъти. Но освен това аз сякаш не бях достатъчно мотивирана последните седмици. Когато върна лентата назад разбирам, че всъщност се бях съсредоточила повече върху това да си прекарваме времето заедно добре и да сме сплотени, отколкото да се мотивирам и да мисля за игрите. Сякаш бях забравила за какво съм влязла и за какво се боря. И това ми изигра лоша шега... Радвам се обаче че въпреки всичко, момчета се държаха изключително с мен. Наистина ги чувствах като семейство. А сигурна съм, че и те мен! ❤️

# 1 943
Тези неща май ги коментирате извън спойлер, но все пак

Скрит текст:
Ако наистина Томас живее в рибарската колиба с близначките, предполагам, че тази седмица отново ще загубят териториалната битка, защото при сливането би трябвало да са в резиденцията. Та явно "кутията на Пандора" е пак наливане на участници в малобройното племе, за да има по-смислени игри и да им вкарат малко живец.

# 1 944
  • Sofia
Мда, сгреших в преценката си. Залагах, че Роберта ще спечели заради липсата на воля, хъс и мотивация в Томас. Не знам дали би имала по-добри шансове срещу Март, изглеждаше бавна и тромава, едвам тътреше наедрялото си трибуквие. Силна е, но не и комплексна, надцених я, а Томас подцених. Не, че той беше нещо кой знае какво, просто в конкретния дуел беше по-добрият.

# 1 945
Роберта да не пише постовете на Веско? Нещо много близък ми се струва стилът.

# 1 946
И Сано го каза: "Разделяш човека от играча и всичко е ОК". Ама малко хора го разбират.

Ама да важи за всички.А не да обясняват, че Юлиян е голяма работа защото в игрите е добър, а постъпки и характер не коментираме, а за Пламен да се казва: Добър играч е, ама е лицемерен, не казва нещата в очите.Е защо за единият едно за другият друго.За Веско същата работа.Ама правел кампания, ама не знам си какво.Е за близначките пак признават че били добри в игрите, ама били глупави, били с пилешки мозък. Нали играта ще гледаме?За едните едно, за другите друго.Дразни този двоен стандарт.
Аз не гледам само игрите и не съм убедена, че се говори по този начин (имаш грешно впечатление - това е само според Сано) - на мен точно като характер Юлиян не ми изглежда по-лош от останалите. В началото това, което приказваше за Гичка беше много грозно, но дори тогава характерът на Александър беше по-неприятен (още съм изумена от него - не знам как може да има толкова отблъскващ човек). Радостина я мразя от ден 1, така че няма какво да я коментирам - ако ще да беше перфектна в игрите, щеше да ми е противна. На този етап всички останали играчи се изложиха повече - имам предвид конкретно характер и поведение, не представяне в игрите. Единственият, който си е един и същ, и не е отблъскващ, е Добрин. И да - характерът на Ана Мария е по-дразнещ и неприятен от този на Юлиян. Единственото хубаво при нея е, че като си мълчи, човек може спокойно да я игнорира и да забрави, че присъства.

# 1 947
Хъмммм Георгиос имал харизма бре! Жива да не бях.... къде спах толкова време та не видях харизмата?!?
Зяпала си Веско да видиш кво пък толкоз му е харесал русалът!😂

# 1 948
  • Пловдив
За Веско се говори, че е човек на екипът, но аз започвам да си мисля същото за Томас. Все подходящи игри му избират. Първия път тичане и разнасяне на плочки. Сега тичане, плуване и имитация на пъзел. Предрешено беше, че ще победи и на двата дуела с такива игри. Не знам Тупарев какво толкова си го е харесал и си го пази. И Амелия и Роберта бяха по-интересни играчи. Томас е толкова скучен и безинтересен, че няма на къде повече. Добре, че накрая си е намерил каката и той. Много ще ми е интересно да видя каква е била играта.

# 1 949
  • Буркина Фасо
Мда, сгреших в преценката си. Залагах, че Роберта ще спечели заради липсата на воля, хъс и мотивация в Томас. Не знам дали би имала по-добри шансове срещу Март, изглеждаше бавна и тромава, едвам тътреше наедрялото си трибуквие. Силна е, но не и комплексна, надцених я, а Томас подцених. Не, че той беше нещо кой знае какво, просто в конкретния дуел беше по-добрият.
в какво и е силата?
флегматична погледнато отвсякъде, трътлеста...

Общи условия

Активация на акаунт