💪"Игри на волята: България" - Тема 11 /10.11. - 17.11.2019/

• 73 125
  • 2 122
  •   1
Отговори
# 1 950
  • Sofia
Чисто физически за жена е силна. Да, тромава е и аз съм го написала, и както вече казах не е комплексен играч. То не, че Томас е такъв, за мен той даже е по-зле от Роберта, но ето, че играта ме опроверга.

# 1 951
  • Другата България
Истинска забава е да си изпия първото кафе за деня с вас. Доста имах за изчитане, както всеки път обичайните заподозрени, пардон, никове пропуснах, но ви изчетох.
Гроздето е кисело, а? Grinning Тъй, тъй, качественото е само за ценители. Значи докато във всички предишни студия, особено в миналопетъчното се спретна дружен другарски съд на един човек, и се насочваше вниманието на зрителите към всичко лошо и гадно в него, тука цареше мир и доволство, тъй като справедливостта тържествува. Simple Smile Сега се появиха някакви хора, реалисти, които казаха истината за същия този човек, и разбира се, не може да е така, гласят Юлиян за победител, затова го правят, никой не може да каже нищо добро за него от екрана, а направи ли го-то значи е с астигматизъм, късогледство, пристрастен е или там каквото си изберете. Laughing И нямало двойни стандарти? Ама ЪФкорс, че няма, позволено е само да се плюе и да се храчи по точно определен участник, той ако спечели няма да е защото е заслужил, а защото 4 човека за половин час са го направили победител....really??? И Роберта...тази същата Роберта, дето беше тъпкана, унижавана, обиждана, мачкана, подтискана, депресирана и какво ли не четох тука, та тази Роберта, дето реално е живяла там с Юлиян каза добри думи за него!!! Какъв шок и ужас драги зрители, каква недопустимост, анатема! Сценарийй, всичко е сценариййй, съсипаха я тази държава тези хора /за протокола, и Сашко миналия петък не го питаха за победител, ама така е като си фокусиран само в един човек и това да му търсиш негативното, а и все пак миналото студио дружно плюха по Юлиян, та...... Wink/.
Та Роберта...каза същото, което казах и аз-сама се изписа. Сгреши с избора си на противник, Март е и куц, и тромав, и не особено концентриран, въпреки че този пъзел беше за начинаещи.

# 1 952
Ще прозвучи много грозно,но вчера определено си личеше,че Роберта сигурно е 5-10 кила отгоре.Изключително тромава,като трябваше да се катери по стъблата и да пренася пъзела си личеше,че от толкова хапване и без допълнителни тренировки кардиото и е почти нула.Близначките според мен са най-силните жени в това състезание и колкото и да не са ми симпатични с опитите си за остроумничене,нито изглеждат да са качили килограми,нито нивото им е паднало.Роберта сама се закопа с толкова набиване на храна когато беше в резиденцията.Юлиян и Георги просташки и го казаха и грозно,но бяха прави.Тя си уби спортната форма.

# 1 953
Обаче в студиото се видя, че ги е свалила. От лятото сигурно е била на строга диета.

# 1 954
  • Другата България
Добре де, защо е необходимо да се продължава с това колко е напълняла Роберта? При все, че се видя отлично колко са качили и останалите жени от траките. Не е яла само тя, а и тя го правеше в началото, да не говорим на колко битки отиде за сметка на останалите състезателки. Дребнаво е, като не можем да кажем нещо конкретно за даден участник-за представянето му във формата, или пък трябва да го изхейтим за пореден път, започваме с външния вид Sick. Нека видим как същия Томас ще го победи Венцислава, която на снощната игра поне според мен щеше да е в пъти по-бавна от Роберта, ако успееше да преплува до понтона всъщност. Mr. Green

Смях се снощи аз с "тримата големи". Седнали на масата тримата глупаци, тоест, най-силните останали от славяните, и се самонадъхват един друг. Толкова беше смешно и жалко, че сигурно ще си го пусна пак по-късно. И Март, същия Март, който дотук няма нищо спечелено-нито капитанска битка, нито номинационна, а...сетих се, има спечелена такава по лежане на диван и опъване на крак...та същия Март не спира : "останахме най-силните, най-достойните, ядрото... Joy #Shocked doh"...има нещо сбъркано в представите на това момче за това що е то достойно представяне и какво значи силен състезател. Но то ако се замислиш реално и Веско /Веско президент newsm18 newsm18 newsm18/ няма почти нищо спечелено, видя се тази седмица че Добрин го влачи като бръмбар сламка, ама е от правилния отбор.... Party

# 1 955
  • Sofia
Някой може ли да ме светне къде по-точно се намира рибарската колиба? newsm78
Точно това се чудех и я потърсих. Намерих я по средата между Ахтопол и Синеморец.

Много благодаря! Simple Smile
Плажчето отпред изглежда интересно за шнорхелинг и гмуркане, та сигурно ще го посетим идното лято, като имаме път към Варвара. Всъщност, именно районът на Варвара е единственото останало място, което ни допада по родното Черноморие. Simple Smile

# 1 956
...
Близначките според мен са най-силните жени в това състезание и колкото и да не са ми симпатични с опитите си за остроумничене,нито изглеждат да са качили килограми,нито нивото им е паднало.
...

Моите наблюдения са напълно същите. Елена при играта с дърпането се видя, че физически е много силна. Не съм сигурна коя от двете плува много добре и двете са умни и съобразителни, имат добра координация, спортен дух и не се предават.

Съгласна съм и с мнението на Венцислава, че близначките се превърнаха в женския еквивалент на Юлиян.

# 1 957
И Роберта...тази същата Роберта, дето беше тъпкана, унижавана, обиждана, мачкана, подтискана, депресирана и какво ли не четох тука, та тази Роберта, дето реално е живяла там с Юлиян каза добри думи за него!!!
Е, все пак Роберта беше сложена на "пейката" на Юлиян, така че не върви да не каже някоя добра дума и за него, ЪФкорс. Wink Но така и така ще си пускаш отново тримата глупаци, пусни си отново и думите на Роберта за Юлиян. Започват от 12 минута. Wink

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 15:09 от Не се сърди, човече

# 1 958
  • Другата България
...
Близначките според мен са най-силните жени в това състезание и колкото и да не са ми симпатични с опитите си за остроумничене,нито изглеждат да са качили килограми,нито нивото им е паднало.
...

Моите наблюдения са напълно същите. Елена при играта с дърпането се видя, че физически е много силна. Не съм сигурна коя от двете плува много добре и двете са умни и съобразителни, имат добра координация, спортен дух и не се предават.

Съгласна съм и с мнението на Венцислава, че близначките се превърнаха в женския еквивалент на Юлиян.
Аз това го пиша от ден първи. Peace
Но понеже сега гледам отново студиото, явно снощи съм и била полузаспала, та останах силно изненадана от едно изказване на Наско. Разбира се, това го писах само вчера, същото, едно към едно. Та Наско каза, че ако близначките се били съюзили с Юлиян това щяло да бъде много правилен ход от тяхна страна, вместо да тръгнат на война срещу него.  newsm78 Явно не само хора от нас имат амнезия, ами гинко билоба трябва и за Насето. Че кой посъветва Елена и Стефания при напускането си да се държат за старите траки и да воюват с Юлиян? Thinking Заради пусти скрит имунитет? Не беше ли именно Наско? Няма лошо човек да се осъзнае, че е сгрешил, ама предвид колко неразделни бяха тримата те го послушаха момичетата. Сега според мен, ако успеят да настроят и всички жени срещу себе си-което ми се струва, че ще се случи, ще си тръгнат рано от обединеното племе, а са най-силни от жените. И ще останат...стратезите.
И Роберта...тази същата Роберта, дето беше тъпкана, унижавана, обиждана, мачкана, подтискана, депресирана и какво ли не четох тука, та тази Роберта, дето реално е живяла там с Юлиян каза добри думи за него!!!
Е, все пак Роберта беше сложена на "пейката" на Юлиян, така че не върви да не каже някоя добра дума и за него, ЪФкорс. Wink Но така и така ще си пускаш отново тримата глупаци, пусни си отново и думите на Роберта за Юлиян. Започват от 12 минута. Wink
Най-обичам някой да ми дава наклон за кого и какво да пиша. Simple Smile
Естествено, че е "сложена", тя няма собствено мнение, на нея ѝ се диктува какво да казва, да мисли, да пише, тя е съгласна Laughing буква, а гласните са всички останали, които са излезли до сега и имат разбира се негативно мнение за него. Всичките до един. Роберта /а, забравих, и Марешка, и Амелия, че дори и Наско, които казаха, че е силен играч също са "сложени, аман от нагласена работа значи и слагане на разни хора на разни места Crossing Arms/ не мисли, тя освен, че е дебела, е и тъпа. И те така.

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 15:09 от Не се сърди, човече

# 1 959
...
Сега според мен, ако успеят да настроят и всички жени срещу себе си-което ми се струва, че ще се случи, ще си тръгнат рано от обединеното племе, а са най-силни от жените. И ще останат...стратезите.
...

От балета само Веселин има шанс да ги победи и то при изключително силова битка. Ако играят срещу Юлиян или Пламен и има истински пъзел, не подреждане на кулички, мъжете са аут. Останалите жени са ясни.

Дано Добрин не го номинират често и стигне до финала, в момента той е моят фаворит Smile

# 1 960
  • ВАРНА
Георгиус гостува в сутрешният блок на Би ти ви тази сутрин.

Много либерален станал Нико Тупарев.

# 1 961
  • Другата България
Сега, за калабалъка. В него попаднах на това
Цитат
Мили девойчета, благодаря за анализите! Имате специални поздрави от Стоян! ПП:До преди малко бях с него. Нищо не каза и сподели, защото глобите са космически. И каза: Каквото било, било. И нищо че се снима с някои хора, ама им е отказал.... Искали са нещо от нега, но той.....
Не помня автор, нов май беше. Та все пак да попитам-това за снимането с "някои хора" за кого се отнася? За Веско? За Пламен? С друг аз май не съм го видяла. Отказал какво? Искали какво? Мнение, глас, предлагали какво-пари, виза за САЩ Sunglasses Wink Blush?

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 03:41 от Не се сърди, човече

# 1 962
Добре де, защо е необходимо да се продължава с това колко е напълняла Роберта? При все, че се видя отлично колко са качили и останалите жени от траките. Не е яла само тя, а и тя го правеше в началото, да не говорим на колко битки отиде за сметка на останалите състезателки. Дребнаво е, като не можем да кажем нещо конкретно за даден участник-за представянето му във формата, или пък трябва да го изхейтим за пореден път, започваме с външния вид Sick. Нека видим как същия Томас ще го победи Венцислава, която на снощната игра поне според мен щеше да е в пъти по-бавна от Роберта, ако успееше да преплува до понтона всъщност. Mr. Green

Смях се снощи аз с "тримата големи". Седнали на масата тримата глупаци, тоест, най-силните останали от славяните, и се самонадъхват един друг. Толкова беше смешно и жалко, че сигурно ще си го пусна пак по-късно. И Март, същия Март, който дотук няма нищо спечелено-нито капитанска битка, нито номинационна, а...сетих се, има спечелена такава по лежане на диван и опъване на крак...та същия Март не спира : "останахме най-силните, най-достойните, ядрото... Joy #Shocked doh"...има нещо сбъркано в представите на това момче за това що е то достойно представяне и какво значи силен състезател. Но то ако се замислиш реално и Веско /Веско президент newsm18 newsm18 newsm18/ няма почти нищо спечелено, видя се тази седмица че Добрин го влачи като бръмбар сламка, ама е от правилния отбор.... Party
Изключително точно определение за славяните. Joy Тези тримата колкото повече падат в игрите, толкова повече се хвалят на масата Anguished

# 1 963
  • Варна
Само на мен ли снощи Роберта с тази визия ми приличаше на Брук Лоугън от Дързост и красота особено в профил?

Иначе Яна и Саното евала! Ваня в един коментар добави и Юлиян! Близначките..... без коментар...

# 1 964
Аз пък БГ МАМИ да ви кажа честно изобщо нямам фаворит от тия славяни.Март и Томас ми са много едни такива лизачи на Веселин какво толкова го хвалят незнам.Laughing Силен играч бил(ама на кое ....)За траките искам твърдо на финал Юлиян и Добата.За мен това ще е супер як финал

Общи условия

Активация на акаунт