Тъй, тъй, качественото е само за ценители. Значи докато във всички предишни студия, особено в миналопетъчното се спретна дружен другарски съд на един човек, и се насочваше вниманието на зрителите към всичко лошо и гадно в него, тука цареше мир и доволство, тъй като справедливостта тържествува.
Сега се появиха някакви хора, реалисти, които казаха истината за същия този човек, и разбира се, не може да е така, гласят Юлиян за победител, затова го правят, никой не може да каже нищо добро за него от екрана, а направи ли го-то значи е с астигматизъм, късогледство, пристрастен е или там каквото си изберете.
/.
. Нека видим как същия Томас ще го победи Венцислава, която на снощната игра поне според мен щеше да е в пъти по-бавна от Роберта, ако успееше да преплува до понтона всъщност.
"...има нещо сбъркано в представите на това момче за това що е то достойно представяне и какво значи силен състезател. Но то ако се замислиш реално и Веско /Веско президент
/ няма почти нищо спечелено, видя се тази седмица че Добрин го влачи като бръмбар сламка, ама е от правилния отбор....

Но така и така ще си пускаш отново тримата глупаци, пусни си отново и думите на Роберта за Юлиян. Започват от 12 минута.

Явно не само хора от нас имат амнезия, ами гинко билоба трябва и за Насето. Че кой посъветва Елена и Стефания при напускането си да се държат за старите траки и да воюват с Юлиян?
Заради пусти скрит имунитет? Не беше ли именно Наско? Няма лошо човек да се осъзнае, че е сгрешил, ама предвид колко неразделни бяха тримата те го послушаха момичетата. Сега според мен, ако успеят да настроят и всички жени срещу себе си-което ми се струва, че ще се случи, ще си тръгнат рано от обединеното племе, а са най-силни от жените. И ще останат...стратезите.
Но така и така ще си пускаш отново тримата глупаци, пусни си отново и думите на Роберта за Юлиян. Започват от 12 минута. 

/ не мисли, тя освен, че е дебела, е и тъпа. И те така.
?
. Нека видим как същия Томас ще го победи Венцислава, която на снощната игра поне според мен щеше да е в пъти по-бавна от Роберта, ако успееше да преплува до понтона всъщност.
"...има нещо сбъркано в представите на това момче за това що е то достойно представяне и какво значи силен състезател. Но то ако се замислиш реално и Веско /Веско президент
/ няма почти нищо спечелено, видя се тази седмица че Добрин го влачи като бръмбар сламка, ама е от правилния отбор.... 
Тези тримата колкото повече падат в игрите, толкова повече се хвалят на масата
Препоръчани теми