💪"Игри на волята: България" - Тема 11 /10.11. - 17.11.2019/

• 73 126
  • 2 122
  •   1
Отговори
# 1 920
  • София
Е, добре де ( хипотетично говоря), тази т. нар. "резиденция", може да е ок за 4 - 5 човека, но в един момент там са 10+ човека, къде  точно се очаква да спят - на пода, в басейна, на плажа......или да кажат - " Никога няма да спя с друг в спалнята". Може би, в един момент така са свикнали и им е по - добре.

# 1 921
От зор да преФалват Юлиян, чак забравиха да питат Роберта, кой е фаворитът й за победата.

# 1 922
  • София
Някой може ли да ме светне къде по-точно се намира рибарската колиба? newsm78

Точно това се чудех и я потърсих. Намерих я по средата между Ахтопол и Синеморец.

# 1 923
Мили девойчета, благодаря за анализите! Имате специални поздрави от Стоян! ПП:До преди малко бях с него. Нищо не каза и сподели, защото глобите са космически. И каза: Каквото било, било. И нищо че се снима с някои хора, ама им е отказал.... Искали са нещо от нега, но той.....

# 1 924
Почти съм сигурна, че чека няма да е в Юлиян, той е този който изнесе предаването, с добро или лошо. Но съм сигурна, че той ще се помни ( а, колко го мразих в началото).
 Но, за пореден път евала на продуцентите. Знаят как да печелят рейтинг и ....пари.
Ако не им гледаме всичко, а само интересното - игрите, т.е. битките, няма да спечелят толкова много рейтинг и пари. Включвам по-късно за да избегна повторението и клюките и менюто в двете къщи. Като свърши битката и се поздравят и номинират, гледам още 5 минути и превключвам. Защо гледате дивотии, бал със сарказъм имало снощи, как пък не, ще си развалям настроението с тях...

# 1 925
Е то един бал беше - близначките не се направиха на маймуни, но за сметка на това направиха другите на такива. Хората седяха изпоклепани да им угодят, а те “цивилни”.

# 1 926
  • Варна
Мили девойчета, благодаря за анализите! Имате специални поздрави от Стоян! ПП:До преди малко бях с него. Нищо не каза и сподели, защото глобите са космически. И каза: Каквото било, било. И нищо че се снима с някои хора, ама им е отказал.... Искали са нещо от нега, но той.....
Спокойно, не искаме информация, няма нужда. Той сценарият е разхвърлен по плажа, както се видя!

# 1 927
Е то един бал беше - близначките не се направиха на маймуни, но за сметка на това направиха другите на такива. Хората седяха изпоклепани да им угодят, а те “цивилни”.
Те даже не са маймуни. Моля, не обиждате животните! Близетата са толкова елементарни, че даже други видове са по-приемливи. А бре, те да не са извънземни!? Аман от простотия!

# 1 928
  • София
Почти съм сигурна, че чека няма да е в Юлиян, той е този който изнесе предаването, с добро или лошо. Но съм сигурна, че той ще се помни ( а, колко го мразих в началото).
 Но, за пореден път евала на продуцентите. Знаят как да печелят рейтинг и ....пари.
Ако не им гледаме всичко, а само интересното - игрите, т.е. битките, няма да спечелят толкова много рейтинг и пари. Включвам по-късно за да избегна повторението и клюките и менюто в двете къщи. Като свърши битката и се поздравят и номинират, гледам още 5 минути и превключвам. Защо гледате дивотии, бал със сарказъм имало снощи, как пък не, ще си развалям настроението с тях...

Ами гледам, ако не мога хич не го връщам. То и тази вечер с тази предизвестена "битка" щях да заспя. Факт е, че един човек им изнесе предаването, може би двама, включвам и Добата. Но, това - воля, спорт, хъс за победа, може би някои все още не са разбрали къде са отишли. Важното е да папкат и да плюят, идеални са за ББ. Аз само коментирам, не гласувам, но има хора, които наистина вярват на някой, който го дават по " телевизора", това е "авторитет".

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 01:29 от Смарт

# 1 929
  • София

Игри на волята: България (15.11.2019)
  Епизод: 51  СТУДИО

Ако горният ЛИНК не тръгва на вашето устройство,
опитайте тези
.

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback
LINK

ЛИНКА може да се пусне и във  VLC player  

# 1 930
  • София
Аз не мога да разбера защо Добрин е коментиран като добър играч? Той има физическа сила - факт, на такива игри е почти непобедим, но до там. Не плува, не е бърз, не е добър с логическата част - в няколко игри той и Александър казваха стратегия за игра и нищо като резултат. При една игра пак той и Александър трябваше да редят едни кубове цветово и се видя, че Добрин само обикаля и пак нищо не направи. Така че ми е необяснимо как може да бъде сравняван с Юлиян и Пламен например като добър играч.

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 03:28 от gery1

# 1 931
Добрин е коментиран основно като добър човек.

# 1 932
Аз не мога да разбера защо Добрин е коментиран като добър играч? Той има физическа сила - факт, на такива игри е почти непобедим, но до там. Не плува, не е бърз, не е добър с логическата част - в няколко игри той и Александър казваха стратегия за игра и нищо като резултат. При една игра пак той и Александър трябваше да редят едни кубове цветово и се видя, че Добрин само обикаля и пак нищо не направи. Така че ми е необяснимо как може да бъде сравняван с Юлиян и Пламен например като добър играч.
Защото е! Не подценявайте карнобашката м...., моля ви!  Видяхме, колко са добри, хитри и надменни някои...хора и все падат. А Добрин бие защото си иска да бие. И както виждаме, никой не може да го спре!

# 1 933
  • Sunshine state
Харесвам Добрин, не смятам, че е слаб играч. Не е комплексен, но опррделено има шанс за финал. Дори му пожелавам да спечели. Той заслужава.

# 1 934
  • София
Харесвам Добрин, не смятам, че е слаб играч. Не е комплексен, но опррделено има шанс за финал. Дори му пожелавам да спечели. Той заслужава.
О, шанс има, най-вече защото няма да номинират него преди да опитат да изгонят други, в това отношение Добрин много добре си играе играта. Но, както писах и преди, ако е на битка с някой различен от скатавките, например Пламен, почти невъзможно да победи. Е, ако е игра пренеси това и издърпай онова, ще бие най-вероятно.
Но, след обединението предполагам ще имат игри за имунитет и тогава вероятността да е номиниран е голяма.
За мен обаче Добрин не е добър в игрите, да добър човек е, но както вече се коментира гледам игрите, не характера. Е, ако се стигне до финал със смс-и или гласуване от другите -  то тогава Пламен и Добрин перфектно ще са си изиграли картите.

Общи условия

Активация на акаунт