💪"Игри на волята: България" - Тема 11 /10.11. - 17.11.2019/

• 73 249
  • 2 122
  •   1
Отговори
# 1 530
Само не разбрах какво диреше Веско в студиото миналия петък
Просто е придружил Стоян.
За кураж😀

# 1 531
Добата стана много симпатичен

# 1 532
Драматична битка!
Според мен славяните ако не бяха комбинирали Веско с Добри, можеха и да имат шанс. То беше ясно, че който и да се изправи срещу Добата ще падне, а мисля, че Веселин би могъл да победи както Пламен, така и Юлиян - Добата го победи с 300 зора. Така щяха да имат 1 точка и щеше да играе и Роберта. Тя щеше със сигурност да бие която и да е жена в тази битка.
Не разбрах обаче дали имаха право славяните да избират как да се комбинират или те първи вдигат ръка кой ще играе и после траките решават.

Това с бала беше мега тъпо от страна на близначките.

# 1 533
Първоначално и аз мислех, че трябваше да пуснат Роберта първа, но първо избираха славяните и траките нямаше да пуснат Добрин срещу нея.

# 1 534
  • Sofia
Мисля си аз че Роберта сгреши в избора си, трябваше Март да е . Това беше шанс за нея , но според мен направи грешен избор.
Роберта направи правилен избор. Тя се има за силна, чисто физически мартеничката а по-силен от нея. Томасита - хем слаб, хем паника, а и воля няма. Не харесвам Роберта, не искам да има победител в дуела, но смятам, че има по-големи шансове от балерината.

# 1 535
Мисля си аз че Роберта сгреши в избора си, трябваше Март да е . Това беше шанс за нея , но според мен направи грешен избор.
Много зависи от играта. Март като маса е по-силен, но тромав, а Томас физически с Роберта са равни, но е по-бърз и пъргав, тя въобще не може да тича - на пъзели и тримата са гола вода.
В един момент си помислих, че Март може и да бие Юли, по-висок, по-тежък и така го приклищи, но Юлката е страшен - ум, сила, бързина.

Март и Юлиян хехе юли е моят месец. Тогава съм родена и ми е любим.
И моят, затова сме му върли фенки Heart Eyes Гореща работа е всичко в този месец.

# 1 536
Тя все пак беше отстранила Илиян, така че, напълно възможно е и сега това да се случи

# 1 537
  • София
Драматична битка!
Според мен славяните ако не бяха комбинирали Веско с Добри, можеха и да имат шанс. То беше ясно, че който и да се изправи срещу Добата ще падне, а мисля, че Веселин би могъл да победи както Пламен, така и Юлиян - Добата го победи с 300 зора. Така щяха да имат 1 точка и щеше да играе и Роберта. Тя щеше със сигурност да бие която и да е жена в тази битка.
Не разбрах обаче дали имаха право славяните да избират как да се комбинират или те първи вдигат ръка кой ще играе и после траките решават.

Това с бала беше мега тъпо от страна на близначките.
Не могат да избират, водещата казва първо славяните и те решават кой играе. На следващият тур първо траките и посочиха Пламен , там те избираха. За третият нямаше значение.

# 1 538
ЕЕ то пък Илиян една сила беше. Сила-Ямбол Simple Smile

# 1 539
Доволна съм, че този път нямаше игри тип "редене на криви монети при променлив вятър", победата при които зависи колкото от волята, толкова и от късмета. Добата просто няма равен в силовите игри, а Юлиян, реши ли, се раздава до край.

# 1 540
Благорадя, Миленски. Това съм го изпуснала.

# 1 541
  • София
Благорадя, Миленски. Това съм го изпуснала.
Така съм забелязала, първо едните ,на следващият тур другите. Всъщност така е редно да бъде, за да има равнопоставеност.

# 1 542
Славяните имаха шанс, само ако траките започнеха първи. Не че имат акъл да се сетят. Тяхната тактика е, да изправят що годе еднакво силни един срещу друг. Трябваше Март да пратят срещу Пламен. Ако беле взел точка, нещата можеха да се обърнат. Те трябваше да се борят за две точки. Оттам щеше да е лесно.

# 1 543
Само не разбрах какво диреше Веско в студиото миналия петък
Просто е придружил Стоян.
За кураж😀

Та чак от Щатите прелетя  Joy

# 1 544
Интересно ще ми е да прочета приказката на Веско за последните две битки. То хубаво кампания, ама как ще обясни на избирателите защо състезател с профил на много силен физически при силова игра на дърпане не използва собственото си тегло да си помогне.

Общи условия

Активация на акаунт