💪"Игри на волята: България" - Тема 11 /10.11. - 17.11.2019/

• 73 229
  • 2 122
  •   1
Отговори
# 1 635
Аз не знам защо никой не вярва Ана-Мария да победи Томас. И го пиша сериозно, не се подигравам. Не виждате ли, че всичко зависи от това как са подредени игрите и какви са. То същото важи и за финала, абсолютно. Всяка една игра може да се направи за точно определен участник. Видяхме тъпотията с реденето на монетите, та там Анка остана последна. На пъзел също би била по-добра от Томас, на нещо статично също....Томас е силен в плуването само, достатъчно го гледахме на другите игри, като нищо Анчето ще го победи. Изобщо няма да съм изненадана аз от такъв развой.

+1000
Продукцията може да "скрои" шапката на всеки.

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 12:11 от Bengun

# 1 636
  • Другата България
Именно. Peace
Аз понеже съм фен и на "Фермата", досега финалите им са били все в студио. Не помня всички игри, финални, но на фона на дуелите в предаването през целия сезон това, което сме наблюдавали в студиото е било ...ами не знам как да го кажа по-меко, но в никакъв случай представителна извадка на това какви трябва да са игрите за финал. То и като се замислиш дори и само за площта, която предоставя едно студио-малка, какво може да се измисли освен нещо статично, плуване изключено, спринтови игри също изключено, но разбира се-много удобно за игра с тежести. Mr. Green Sunglasses Wink
Не изисква място, никакво, може да се нарече силова игра, какво толкова-стоят си едни хора и им прикачват кило по кило тежести, които да държат на раменете си. Честа игра и във "Фермата". "Случайно" ще се окаже подходяща и за този формат. Laughing Това само един пример, за който се сетих. А колко още може да се измислят....така че може и да няма победител официално, но неофициално върви доста сериозна подготовка на всички флангове за коронясвянето му. Булка само да му намерим на момчето, ама то и това няма да е трудно-кой ще откаже такъв левент, при това и с двеста хилки в БС.....

Едит: В потвърждение на горното да добавя само и нещо, което каза Роберта снощи и с което съм съгласна на 1000%: "Мога да победя всеки в този формат. Зависи от това какви са игрите." Кратко, точно, ясно. И вярно. Тъй че защо Анка да не победи Томас? Защо да не направят игри като за определен финалист? На толкова безумия се нагледахме дотук, че това просто ще е логичния завършек.

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 12:18 от Merri_An

# 1 637
Част от финалната битка може да е заснета след като са станали ясни финалистите, като са минавали по трасето един след друг, и е засичано време.

# 1 638
  • Бургас
Абе, Добата много готин в анонса за днешния епизод - избръснат целия, не като Шантавия Професор.
Браво на това момче, подценяваха го, но като имаш сърце - нещата се получават.

Харесвах Роберта, но и тя издиша, уж е добре с логическите, а пък Пилешкия мозък я победи.

Томас не го харесвам, един такъв все се държи като ощипан. И как му затрепери устата като някой каза, че не е толкова силен играч (май номинацията в миналия епизод беше)

# 1 639
Не видях да е коментирано, явно не е обърнато внимание, но видяхте ли кой се беше нагласил за борбата с Роберта, ако се беше стигнало до тогава... Мммм?!?.... Ана Мария разбира се.
Еее, много жалко, че не се стигна до двубой Ана-Мария - Роберта. Щяха да са епични седем секунди.
Ти пък грешиш! Grinning Щеше да мине един час докато АМ уцели с топката вратата Grinning

# 1 640
Кой е адаптирано мляко ?

И с какво са им помогнали Венца и Радост на Юлиян, след като не го понасят и го пращат на пангара постоянно ? Явно и това съм изтървала.

MERRY  MAR AN като е качила епизодите (Благодаря!!!) Е писала , че е 50 епизод.
Значи остават точно 11 епизода до Финал. Началото Декември трябва да го гледаме.
Наистина е време за сливане,  че то няма време ...

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 13:16 от Butterfly:3

# 1 641
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ана-Мария.  Peace

Цитат
И с какво са им помогнали Венца и Радост на Юлиян, след като не го понасят и го пращат на пангара постоянно ? Явно и това съм изтървала.
След играта му били изчистили лицето от пясъка и му били отворили пакетчето с брускети.

# 1 642
  • Другата България
61 ли са епизодите? Някъде е писано ли?

# 1 643
В уикипедия пише 1 сезон,61 епизода

# 1 644
Колко гадно беше това да мъмриш човек, проявил човещина към друг! Да го обвиняваш, че е помогнал на някой в нужда и този някой е просто участник в една телевизионна игра, а не смъртният ти враг на истинско бойно поле, където впрочем, е имало повече човещина отколкото в една молекула от двете кокошки общо. Да мразиш толкова, че да искаш някого да го боли! Ужасни жени, самото зло и проклетия. Виждам ги след години точно както едно време говореше шеф Петров в ББ - сами с 20 котки.... Никой не би понесъл толкова проклети хора.

# 1 645
Фри, права си, греша. Не седем, четири секунди щяха да са достатъчни на Роберта да вкара гол, пардон, Ана-Мария, във вратата. Smiley

# 1 646
  • София
От фейса - относно самочувствието на тракийките.

# 1 647
  • Другата България
В уикипедия пише 1 сезон,61 епизода
Ясно. Благодаря. bouquet
Ами горе-долу се връзват нещата. Остават 11 епизода и 11 участници. Значи ако в 52 епизод е обединението, при десет участници, то до 60 остават 9. Ако 61 е финала, незаснетия епизод. Което предполага, че на седмица ще отпада по повече от един човек. Най-после.

# 1 648
  • София

Наистина е време за сливане,  че то няма време ...
Време е, от кога го чакаме.
Да се разчисти плявата, че вече не се издържа...

# 1 649

Наистина е време за сливане,  че то няма време ...
Време е, от кога го чакаме.
Да се разчисти плявата, че вече не се изд4ържа...
Да,да.Само да не започнат да номинират силни играчи и да гледаме финал Ана-Мария,Радостина и Венцислава😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт