💪"Игри на волята: България" - Тема 11 /10.11. - 17.11.2019/

• 73 229
  • 2 122
  •   1
Отговори
# 1 665
  • София
Е как с кое? С оставеното от мнението ти, то е ясно.
Че е имало финална игра. И че няма други варианти, и че не може да се играе в студио.
За гласуване на отпадналите не съм сигурна, двоумя се аз.

Казвам, че за да се изпишат 100 мнения как е имало победител това са вариантите, а не че аз смятам така. Аз толкова много съм писал да не се вярва на спойлерите, а всеки да гледа и да преценява на база видяното, а не каквото е написано в някой си спойлер. Пак да напиша за 1234 път. Победител според мен не е излъчен или не е минало гласуване. Тепърва ще се изиграе това.
За игра в студиото, ако е някаква огромна арена някъде из НДК примерно може и да допусна, но трябва да е сложно и да има поне 4 елемента. От Нова може да са всякакви, но си има норми и правила, които са общоприети, така че няма как да сложат игра кой ще вдигне повече от лежанка както ти писа примерно. Това имам предвид. Няма такъв филм, победител или финалист да се реши по този начин.
Хипотетично разигравам варианти просто. След теб някой написа, че може да са трима финалистите, да има игра на живо и един да отпадне и чак след това да има гласуване, това също не е лош вариант.  Simple Smile

# 1 666
Според мен финалът може да е в Арена Армеец примерно, или в някоя друга много голяма зала. Би трябвало да бъде някаква епична постановка с катерене, влачене тежести, височини...

# 1 667
  • София
Емилия, ти за таг (спойлер) чувала ли си?
Толкова дълго време се пазя и то при активно участие в темата и ето днес разбрах нещо и ми развалихте кефа. Хем вече е ясен днешния дуел, хем и занапред някои неща. Освен ако някой не ви пуска по пързалката и сам не е написал това и не го е принтнал после, за да се прави на интересен (макар че не виждам какъв е смисъла). Нямам думи.  Sick
Скрит текст:
Но поне отново ще позная. Писах, че не виждам как Роберта може да бие Томас, освен ако играта не е като онази с Илиян. А и Томас е класа над онази карикатура.
Венца подводницата сигурно така е била Томас, имало е някакъв пъзел или редене на някакви кули.
Ще видим де, да не коментираме предварително, но за мен оттук-нататък игрите трябва да стават още по-тежки, изтощителни и физически. Всичко останало е меко казано проява на лош вкус.  ooooh!

п.п. Фри, да забравих за зала Армеец. И това е вариант.
И после Тупарев 100% ще се облажи с есемесчета. Wink

# 1 668
  • София
Абсурд-това колко пари струва тази зала,дори и с билети няма да му се иплати,щото той и едни 200 000 трябва да даде.За смс-и -наистина ли има хора,които пускат,по тази точка отдавна не се разчита на приход.

# 1 669
Скрит текст:

П. с снимката е от фб
Ей сега Сашка загази за това, че е изхвърлила сценария на плажа, вместо да го сдъвче и унищожи. Stuck Out Tongue Closed Eyes Не е изключено обаче, някой да се гъбарка със зрителите. Сигурна съм, че до утре всеки един от нас може да предостави по един такъв сценарий. Simple Smile

# 1 670
  • София
И това си го помислих,но човекът си е сценарист,направо чувам пищенето на Алекс докато го чете ,скрита зад слънчеви очила.Добрата новина е,че още довечера ще разберем дали е автентично.

# 1 671
  • Другата България
Дяволо,
Никъде никога не съм писала, че е вероятно да има игра с вдигане на тежести от лежанка. Странно как се извърта написано само за да отрече различна теза от твоята.

# 1 672
Доста елементарно изглежда написаното. Ако е истинско, проблемът явно не е само в гласа на Александра. С какъв друг глас може да се прочете горното?!...

# 1 673
Радостина се надява да победи Роберта утре понеже си мисли, че това е още един глас при номинациите.

Няма как да си мисли такова нещо, защото тя много добре знае, че допълнителен глас се дава само на капитана.А тази битка ще е за отпадане и там друга награда няма.

# 1 674
Уж се говореше, че Роберта ще е сред финалистите, ама вероятно инфото е било грешно .. Grinning Жалко, исках Томас да си ходи.

Обаче, на снимката от сценария, думата - воИни ми вади очите. Grinning
п.с А, видях, че воин и войн са дублетни форми.

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 16:21 от DebSs

# 1 675
  • София
Дяволо,
Никъде никога не съм писала, че е вероятно да има игра с вдигане на тежести от лежанка. Странно как се извърта написано само за да отрече различна теза от твоята.

Аз не виждам твоето мнение да е по-различно от моето. Ако не се лъжа и ти смяташ като мен, че победител не е излъчен и че финала тепърва ще се играе (като под това 'играе' може да има всякакви варианти) и това е основното. Или се бъркам?
Ти просто ме цитира и каза, че не е вярно моето. Аз така и не разбрах което точно не е вярното. Целия пост или две/три изречения. И нали правиш разлика между моя прогноза и генерално виждане и другото което е коментар/варианти ако сме в грешка и има победител.
За мен неясноти няма, някъде в превода сме се изгубили...  Grinning

# 1 676
Радостина се надява да победи Роберта утре понеже си мисли, че това е още един глас при номинациите.

Няма как да си мисли такова нещо, защото тя много добре знае, че допълнителен глас се дава само на капитана.А тази битка ще е за отпадане и там друга награда няма.
Тук мисля, че става въпрос за още един женски глас, когато стане обединението, т.е. се разчита женската коалиция да стане +1 глас.

Обаче, на снимката от сценария, думата - воИни ми вади очите. Grinning Да беше сгрешена веднъж, ок - случва се, ама то на всяка. Не знам кой го е писал, ама явно някои часове по Български ги е пропускал.
За мен думата е вярна - воин /ед.ч./, воини /мн.ч./

# 1 677
Воин и войн са дублетни форми, така че и двете са правилни.

# 1 678
  • София
По принцип са дублетни, но се смята за препоръчително да се използва воин, а не войн. Дали отдавна са дублетни, не помня в стари книги или учебници да е било изписвано с й?

https://kaksepishe.com/voin-voyn/

# 1 679
За мен думата е вярна - воин /ед.ч./, воини /мн.ч./
Воин и войн са дублетни форми, така че и двете са правилни.
Да, малко след като го написах реших да проверя в гугъл все пак.. Аз съм се объркала. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт