💪"Игри на волята: България" - Тема 11 /10.11. - 17.11.2019/

• 73 189
  • 2 122
  •   1
Отговори
# 1 830
Явно по сценарии трябва Юлиян и Добрин да се плюят всяка седмица. За Веско нищо не говорят.

# 1 831
Явно по сценарии трябва Юлиян и Добрин да се плюят всяка седмица. За Веско нищо не говорят.
Какво да кажат.. него го виждат като умен джентълмен. А Добата глупав, Юлиян злодей.

# 1 832
Косъма е супер пич обаче! Харесва ми позитивното му мислене  Hands Plus1

# 1 833
  • Испания
Добре се включиха Косъма и Яна.

Всеки петък устройват съд за Юлиян и Добрин, а на практика те движат тъпите им игри.

# 1 834
Обаче, май коментаторите тази седмица са на страната на Юлиян - дали пък не са се съобразили с критиките към студиото?

# 1 835
Не повториха кадри, как Добрин влачи Веско. А са най-атрактивни тази седмица.

# 1 836
Пазят му имиджа на "мачото". Много е явно, че ще го правят победител.

# 1 837

Те са култови просто JoyJoyJoy

# 1 838
  • София
Започвам да си мисля, че Тушев си го е харесал... и вместо да му плаща титла "мис" е решил да го направи такъв безплатно... Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 1 839
  • Пловдив
Много ми харесва Роберта в студиото. Върнах момента преди да седне, защото ми се стори, че е отслабнала- ами да, изглежда страхотно в този си вид.
И аз съм на принципа на Яна Маринова- като не ти харесва някого, не ти харесва, не е нужно да се мислят и създават изкуствено причини.

# 1 840
Кефят ме коментарите на Яна Маринова и пича в студиото! Въпреки Алекс, която настойчиво говори друго те конфронтират.
Джаферович изкоментира Ана Мария... и Венцислава, а Роберта се включва с оправдание за тях. Юлиян имал две лица.

# 1 841
Този път в студиото са само участници от риалити формати. Много ми харесват и Сано и Яна. А Сано ми беше фаворит в Къртицата 2, жалко че за малко му се размина победата.

# 1 842
  • out of space
Сано винаги си е глътка въздух! Естествен и умен пич. Много по-различен от масовката.

# 1 843
Роберта тук ми хареса. Изглежда много по- чаровна отколкото в играта. Много по - естествена стои външно .  Косата е супер .

Естествена си беше на плажа.Тук е боядисана, намазана и какво ли още не, но не и естествена:)

# 1 844
Роберта се е върнала към режимното хранене и тренировките и резултатът е налице. Косата й без кичури е по-добре и лицето й изглежда по-слабо. А с тези сини очи е страхотна  Peace На мен ми харесва

Общи условия

Активация на акаунт