💪"Игри на волята: България" - Тема 11 /10.11. - 17.11.2019/

• 73 116
  • 2 122
  •   1
Отговори
# 1 965
  • София
Снощи си пуснах студиото и останах втрещена от Александра. Как има наглостта да показва пристрастия и да дава наклон на разговора и анализите?! "Да видим сега как Юлиян се подмазва на близначката." WTF?! Защо изобщо й се позволява подобно нещо?!  Crazy

# 1 966
Laughing Оххх, сега ще ме караш да се връщам да търся, ама то много мнения, кой ще ми сготви? Thinking
Според мен се вземаш твърде насериозно Simple Smile, в положителен смисъл, не вярвам на който и да било да му пука ти или Филан кишията за кого пишат. Не е ли по-важно какво се пише? Whistling
А и ако досега не сме си свикнали, то за кога? Не остана! Давай да мислим като свърши това ШООЛ Wink къде ще се прехвърляме? Хелс Кичън?
Оф, зарежи. Така може да продължим до понеделник. Hands V Готви спокойно, няма смисъл и да се връщаш назад.

# 1 967
В по-голямата си част студиото ми беше по-интересно от самата игра. За първи път. Не ми убегнаха от слуха обаче поредните примери за тенденциозно отношение от страна на водещата, или по-точно на сценаристите. Първо, бяха отчетени единствено и само заслугите на Добата. Да, вярно е, че това беше неговата седмица, неговите игри, но имаше достойно представяне и от страна на други участници - Юли, Елена, та дори и Роберта. (За справка: "Единствено героят е само Добата!")
Второ, опитът на сценаристите да изтълкуват впечатлението на Юли от силната игра на Елена като "умилкване" "в името на победата", защото "Юлиян се държи добре само когато има някаква изгода". (Странно звучат тези думи на фона на изказването на Роберта за Юлиян, която е видяла и другото лице на последния, а не само тенденциозно набиваното ни в ушите:
"Едното му лице е много пичовско, много готин човек, много добър!"). За тяхно (на сценаристите) съжаление обаче, коментаторите не захапаха стръвта и Ваня, Роберта, та дори и Наско заявиха, че думите на Юли са били напълно искрени.

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 16:15 от Bilyana14.

# 1 968
  • Другата България
Снощи си пуснах студиото и останах втрещена от Александра. Как има наглостта да показва пристрастия и да дава наклон на разговора и анализите?! "Да видим сега как Юлиян се подмазва на близначката." WTF?! Защо изобщо й се позволява подобно нещо?!  Crazy
Laughing Култовото беше нещо от сорта: " А всички знаем, че Юлиян се държи добре с хората само когато ще има полза от тях/ще ги използва...." по памет цитирам, сега гледах отново епизода с моите "любимци" тримата големи. Та казва това, дават каквото дават, и после един по един 4 човека, пардон, 5 с Роберта заявяват категорично, че Юлиян е бил искрен и не става въпрос за подмазване. smile3532 Та наистина по-добре да има такива моменти на творческо безсилие на едни хора, за да стане ясно на драгия зрител и това, и онова, за което се пъне безсилния...  Wink
А и след гафът със сценария по плажа мен лично вече нищо не може да ме изненада и учуди от тези хора. Снощи като гледах и слушах Яна Маринова, която много харесвам още от "Сървайвър" си представих колко по щеше да е куул Laughing ако тя беше водеща.
Laughing Оххх, сега ще ме караш да се връщам да търся, ама то много мнения, кой ще ми сготви? Thinking
Според мен се вземаш твърде насериозно Simple Smile, в положителен смисъл, не вярвам на който и да било да му пука ти или Филан кишията за кого пишат. Не е ли по-важно какво се пише? Whistling
А и ако досега не сме си свикнали, то за кога? Не остана! Давай да мислим като свърши това ШООЛ Wink къде ще се прехвърляме? Хелс Кичън?
Оф, зарежи. Така може да продължим до понеделник. Hands V Готви спокойно, няма смисъл и да се връщаш назад.
Grinning Далече е понеделник, а и ще има нова тема.
Но да, няма смисъл да дребнавим. Peace

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 14:59 от Merri_An

# 1 969
Роберта да не пише постовете на Веско? Нещо много близък ми се струва стилът.

На мен този стил ми се струва много близък и до стила на заснетите листчета от сценария. Дано да бъркам Thinking

# 1 970
  • София
Яна Маринова по принцип харесва такива по безпардонни и директни мъже, тип Ники Мартинов, Юлиян. Те даже твърде малко и дадоха думата (а и правилно, че щеше да им разбие целия сценарий, хаха), а и сега си има други неща на главата покрай ''Диви и щастливи'' Иначе като знам какво и е мнението за всичките славянчета, хихих, по-добре да не чуват... Laughing

Иначе именно, вие сте го казали. Водещата, ''А сега да видим, как Юлиян се подмазва на Елена'' WTF?! (в същото това време нито дума за исполинските напъни на Юлиян при дърпането и пробвайки различни тактически прийоми, а пък когато даваха геройствата на Добата, как само тактично подминаха момента в който влачеше Веско като чувал с картофи, ама Ваня добре, че си го каза, хаха)  Outta Joint
Колко са прозрачни горките. Обаче в студиото нито един не захапа въдичката, хаха. Тя поне е на заплата и явно няма избор, ама гостите не искат да стават за смях, защото всички са в социалните мрежи и знаят както мисли народа.  Laughing Та ще удрят още много греди милите с този толкова погрешно предварително плануван сценарий.  Peace

# 1 971
  • Варна
За какъв сценарий по плажа говорите, че май нещо съм изпуснала?

# 1 972
Александра изключително ме дразни с тези пристрастия, ама той и Кънчев винаги си ги е показвал. Карамазов трябваше да вземат, той е човека

# 1 973
А дали от продукцията не казаха на Роберта да си помисли кого да номинира? Вчера Март, днес изведнъж Томас, съмнителна работа.

# 1 974
Аз пък се радвам, че Карамазов не е водещ на тази пародия. Те по всяка вероятност не са му и предлагали де.

# 1 975
  • София
Малко офф:опитвам се да гледам отново студиото, дава ми, че не може за моя регион. Егати и Люлин ли забраниха 😂😂😂
Сега ще потърся линка на Мари, но някой има ли идея защо е така? Филмите тръгват, но шоуто не.

# 1 976
Направо ме убиват с това че Юли се подмазва на близначките. Те добре ли са?Не разбраха за толкова време, че той не чака от никой нищо. А и като ги гледа хвани единия, удари другия на кой би разчитал? Той си се оправя сам - има си негов поглед, стратегии, преценил е отдавна кой какъв е. Убиха се да повтарят че се надявал на имунитет. Това е смехотворно. Сашка и тя...

# 1 977
  • София
Аз не мисля, че Карамазов би работил с Тупарев, той си следи много проектите, в които участва и не мисля, че би се включил в нещо със съмнителен резултат.

# 1 978

На стр. 111 в темата можеш да видиш повече. Аз в началото просто не вярвах, че някой може да си захвърли просто така някъде сценария и след това някой случайно да го намери, но явно бях в грешка.

# 1 979
Някой е намерил листове по плажа и ги публикува във фейсбук и после при нас

Общи условия

Активация на акаунт