💪"Игри на волята: България" - Тема 11 /10.11. - 17.11.2019/

• 73 115
  • 2 122
  •   1
Отговори
# 1 980
Това с разхвърляните страници по плажа продължава да ми звучи нелепо. Опитвам се да си го представя и не мога.

# 1 981
И на мен. Мозъка ми не го побира, що за глупост. Едно че си си оставил боклуците и друго- накарал си хората да подпишат клаузи за които ще съдиш, а си безотговорен към тях. Или е нещо нарочно.....

# 1 982
Мисля,че Пламен отпада тази седмица,преди обединението.Има някаква логика зад моето предположение.....но ще видим

# 1 983
И на мен. Мозъка ми не го побира, що за глупост. Едно че си си оставил боклуците и друго- накарал си хората да подпишат клаузи за които ще съдиш, а си безотговорен към тях. Или е нещо нарочно.....
Аз си мисля,че някой цели да ни обърка AnguishedAstonished може би човек от екипа,защото да е турист да го е намерил и да го пази...за мен е странно Joy

# 1 984
И защо все повтаряше, че Ваня има биполярно разстройство?! Беше ясно какво иска да каже той - харесва Юлиян, не одобрява отношението към него, но ако е вътре, би искал да го изгони, защото е заплаха като играч. Не е трудно за разбиране.

Александра се прави, че не разбира по-сложните изречения и се излага много.

# 1 985
По-вероятно. По-правдоподобно ми звучи 😂 Такива случайности няма.

# 1 986
Аз пък абсолютно си го представям как копие от сценария се озовавава на плажа. Да не мислите, че под брой и срещу подпис ги раздават, и после пак по същата процедура ги прибират и унищожават. Ми не, туй са хора от Шоу бизнеса, не са от ДС.

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 23:35 от Flo Ann

# 1 987
  • Sunshine state
Жалко за Роберта, харесваше ми и ме е яд, че АМ и Венц. са още там, а тя си тръгна. 🙄
Изобщо не ми се виждат нагласени страниците разпилян сценарий. От продукцията са много немарливи в доста отношения.

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 15:30 от Pupitka

# 1 988
Е тоя пък дето го намери, как реши да го пази? Предполагам като са били на тоя плаж, хабер са нямали от игри на волята тогава. Никой не е подозирал нищо за това предаване.

# 1 989
П.С. Ако може линк към FB на лични Simple Smile?

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 15:41 от Flo Ann

# 1 990
  • Другата България
И аз го вярвам това със сценария. На 99%. На 100 ще го повярвам ако Венцислава наистина отстрани Томас.

Завъртя ми се промото за понеделник из нета. Значи доколкото аз видях едната близначка отказва да играе и отива да гледа. От една страна-крайно време беше. Но от друга-е ли е това или не е саботаж? Че вече се обърках кое точно се отъждествява с тази моя "любима" дума. Значи ясно е, че го прави защото е обидена/са обидени от "предателството" на жените, което е само в техния мозък/мозъци. Wink. Но същото, направено от друг беше оплюто, нахулено, сметнато за предателство и какво ли още не. Та питам аз-сега това на близнето какво е? Thinking

# 1 991
Е тоя пък дето го намери, как реши да го пази? Предполагам като са били на тоя плаж, хабер са нямали от игри на волята тогава. Никой не е подозирал нищо за това предаване.

Напротив, в медиите много се шумеше, че снимат това предаване в защитена зона и че правили много боклук там. Но едно е да си оставиш боклука, друго е да си зарежеш сценария.

# 1 992
[/quote. Точно.А и като отидеш на плаж не си носиш буклуците на хората в къщи.И ние сме попадали на неща но ги изхвърляна в кошовете за да можем да си постелиме хавлиите на чисто

# 1 993
Имаше много статии още лятото, че било мърляво, проправили си път незаконно и т.н. - сигурно хора, които живеят наблизо, са отишли да видят дали наистина е така - аз бих го направила.
И нищо чудно, че са си взели сувенири.

# 1 994
Малко офф:опитвам се да гледам отново студиото, дава ми, че не може за моя регион. Егати и Люлин ли забраниха 😂😂😂
Сега ще потърся линка на Мари, но някой има ли идея защо е така? Филмите тръгват, но шоуто не.

И на мен така Laughing Това в Гугъл Хром, като смених на Мозила и ми тръгна. Така че, пробвай с друг браузър.

Иначе и за мен Юлиян и Елена бяха героите в онази игра, после е Добата. Тяхната работа беше доста по-трудна.
Роберта очаквано отпадна снощи, просто не беше нищо особено като играч. Анчето с тия къси дънкови панталонки, ми става все по-голям фаворит. Дано е права Merri_An, че ще стигне далеч. Kiss Ill Yum
Имам чувството, че близначките скоро ще бъдат номинирани, дано да греша.Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт