💪"Игри на волята: България" - Тема 11 /10.11. - 17.11.2019/

• 73 113
  • 2 122
  •   1
Отговори
# 1 995
И аз го вярвам това със сценария. На 99%. На 100 ще го повярвам ако Венцислава наистина отстрани Томас.

Завъртя ми се промото за понеделник из нета. Значи доколкото аз видях едната близначка отказва да играе и отива да гледа. От една страна-крайно време беше. Но от друга-е ли е това или не е саботаж? Че вече се обърках кое точно се отъждествява с тази моя "любима" дума. Значи ясно е, че го прави защото е обидена/са обидени от "предателството" на жените, което е само в техния мозък/мозъци. Wink. Но същото, направено от друг беше оплюто, нахулено, сметнато за предателство и какво ли още не. Та питам аз-сега това на близнето какво е? Thinking
В понеделник ще разберем. Не съм гледала промото и нямам представа за какво става въпрос, но ако някоя от близначките саботира по някакъв начин играта, лично аз ще я нахуля, така както съм хулила и другите. Саботирането на игри за мен е недопустимо! Аз по-скоро го очаквах от тях миналата седмица, когато буквално всичко беше в ръцете им- въжето в играта и имунитет за тях+още някой, и макар да бях за славяните в тази битка много се зарадвах, че не го направиха. Според мен те изтрещяха, не толкова защото Венцислава измила лицето на Юлиян и му отворила пакетчето с каквото там беше, а защото блъфът им с имунитета на Добата не мина така, както са си представяли т.е. не стана никакво шоу.

# 1 996
Този понеделник нещо не видях  битката да е териториална.Да не би победителя да взема само пленници и така близначките да отиват при Томас.Или и аз се филмирам и пиша нов сценарий People Ok Woman

# 1 997
  • Другата България
Да, възможно е и това да е вариант-да са откачили защото не можаха да станат отново център на внимание, както са свикнали. То тях е трудно да ги разбере човек, аз и снощи като седяха в градинката с чашите с кафето и разсъждава на глас, допълвайки се една друга трудно им схванах мисълта.

Но за мен, и според мен, постъпката на Юлиян миналата седмица в играта не беше точно саботаж. Беше защитна реакция на един човек, обиден от отношението на цялото племе към него, нещо подобно каза и Сано снощи, но го формулира много по-добре от мен. Той сякаш просто преспива там, отхвърлен от всички. Защо да се раздава на макс, като може и по-лежерно да го дава? Не отказва да играе, просто не си дава зор. Саботаж беше това на СашКо&Ко, те си се разбраха тайно да паднат явно с цел да отстранят играч. При траките беше за територия.
Та затова се зачудих сега това на близначката какво е. Значи както написах, от една страна те двете досега не са пропускали игра, участват, раздават се на максимални обороти, не скатават и не падат умишлено. На този фон останалата женска част курортува и гледа игрите от първа линия. Време е и те да се раздвижат малко. Но....защо сега? Когато явно обявиха засега скрита война едната на другата група? Не е съвпадение, то е ясно, аз съвсем сериозно се питам дали това е точно саботаж или не е.
От промото едната казва нещо от рода на "вие играйте, аз отивам да гледам". Разбира се, може да е извадено от контекста, както много други неща дотук. Но ме наведе на размисъл.

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 16:42 от Не се сърди, човече

# 1 998
  • София
О, ще стане феерично ако двете женски примадони отидат при мъжките такива. Веско, разноглед ще стане горкия кой да изчетка и приласкае.

# 1 999
  • Испания
Този понеделник нещо не видях  битката да е териториална.Да не би победителя да взема само пленници и така близначките да отиват при Томас.Или и аз се филмирам и пиша нов сценарий People Ok Woman

Следващия път гледай внимателно, че не остана!

# 2 000
Близначките откачиха според мен ,а толкова ми бяха любими още като бяха старите траки без прабългарите.Вижте коментарите на техния Инстаграм от хората за кой са

# 2 001
  • Варна
Хахахахах майкоУ, върнах на 111 стр. Алеле майкоУ, добре, хубаво някой си намерил сценария, хубаво запазил го, хубаво публикувал го, ама нехубаво защо чак на 3 месец от старта на шоуто?

Иначе благодаря на потребителите, отговорили ми на въпроса!

# 2 002
# 2 003

😊 бързо да намери някой случаен лист на плажа.

# 2 004
Хич не му вярвам аз на този "сценарий".
И аз мога да изфабрикувам страница от финала. Crossing Arms

# 2 005

😊 бързо да намери някой случаен лист на плажа.
Тръгвам  Swimmer и без това съм на минути от плажа.Или път да седна да Ви напиша един .,..Black Nib Book И направо слагам Юлиян за победител. Trophy

# 2 006
Давай, давай му и чека, че го изтормозиха тоя човек повече от необходимото. Всичко друго лешпери, дебелее и сплетничи, през ум не му минава да играе....Юлиян да ги бута напред. Също като Амелия-Мира. Трепа се, трепа се, че сега да има да гледаме Март Куцата медуза като силно ядро.

# 2 007
Аааа.,чек нямам Kissing Heart От мен само моралната подкрепа:grinning: И стискам палци на всяка игра.  Hands Fist  Благодаря ти Merri_an за промото ,видя се надписа ТЕРИТОРИЯ.Остава загадка за мен кутията на Пандора People Older Man

# 2 008
  • Пловдив
На мен сценария ми се струва съвсем истински. Очаквам Александра да го изрецитира дословно, когато му дойде времето. Иначе относно нея аз съм от тези, които я харесват като водещ или най-малкото не ме дразни. Не ми допада, че подсказва от време на време, както и някои коментари по време на играта, но това не е достатъчто, че да спра да я харесвам. Харесва ми как води студиото. Според мен не се заяжда, а просто го играе закачлива и забавна. Но не може да се угоди на всички.  Ето например това че щяла да изгони сто кила от студиото беше очевидна шега, но тук имаше хора, които го бяха възприели буквално и чак се възмущаваха.. Astonished

# 2 009
  • Другата България
 newsm78 Добре де, нали говорим за близначките, не се карайте момичета, от цялата работа моето мнение редактирали, а аз даже не разбрах и за какво. Laughing

Я да изкоментирам за разнообразие отново Юлия....ох, Март. Laughing Sunglasses Значи нали преди време говорехме за телосложения, гледам го снощи това момче, ама много несъразмерна някак фигура има, плувците са да плакнеш здраво очи в тях, този нещо като недоразвит ми изглежда. Не се подигравам, ама дори и нацепения мъжкар Веско ми е по ок от МартИН. Да не говорим, че като че ли само той не се е епилирал, дори Добата е с гладки гърди, на този хем са някакви рехави косъмчетата, ама хем ги има. Ами...бляк ми е. goodandevil Калабаза ли го беше определила на уличен стълб? Сексапилен като уличен стълб? Laughing Много подходящо сравнение.

Общи условия

Активация на акаунт