💪"Игри на волята: България" - Тема 11 /10.11. - 17.11.2019/

• 73 070
  • 2 122
  •   1
Отговори
# 2 055
Неподдържани са зъбите на Юлиян -явно има страх от зъболекар  Simple SmileПредните му два зъба са почти черни .

# 2 056
  • Другата България
 Laughing Е до зъбите не съм стигнала, поне аз. Какво имаш предвид под "цапнат"?
Лично мнение. Не ангажирам никого с него.
Така е, просто си говорим. Peace
На мен ми е първа вечер, в която съм свободна без нищо, един ангажимент ми отпадна и сега мога да си обсъждам до утре.

# 2 057
Юлиан ми е идеален на мен. Embarassed
Един такъв грозно чаровен симпатяга.

# 2 058
Най-предните му зъби като че ли са по-малки и по-тъмни от останалите (все едно са трошени и поправяни, но така че да си личи). Според мен, трябва да е свързано с някакъв конкретен проблем, не ми изглежда естествено.

# 2 059
  • Другата България
Възможно е. Ето че и други са го забелязали. Честно казано аз не съм обърнала внимание на цвета, но има явно някакъв проблем.
Ето това намерих, той не се усмихва много, явно умишлено
Скрит текст:
Предните да, личи, че там има проблем.
Но по-скоро нещо, което Морелла казва-със захапката.

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 21:26 от Merri_An

# 2 060
Аз имах един съученик, който след удар в челюстта по същия начин му потъмняха няколко зъба.

# 2 061
На мен ми се струваха, че са някак назад предните му зъби, не съм забелязала да са черни.
Мислих, че самата захапка,форма е такава.. хм

# 2 062
Добата избръснат и лъснат също е чаровник, а Юлиян има някакви арменски черти и не ми е много чаровен, като мъж, но някак си, взех да му симпатизирам, както и на Пламен, който в началото си ми беше откровено противен.

# 2 063
Вече мога да дишам спокойно. Явно, има надежда всички примати от формата да са харесвани от някого.

На мен абсолютно никой не ми харесва като мъж, доколкото мъжете там са такива.

Смайли, на мен като мъж ми харесва Юлиан. Във всяко едно отношение - на външен вид, като характер, държи си на мъжката дума. Абе... само да ми падне хич няма да му простя... Heart EyesBlush

# 2 064
  • Испания

Смайли, на мен като мъж ми харесва Юлиан. Във всяко едно отношение - на външен вид, като характер, държи си на мъжката дума. Абе... само да ми падне хич няма да му простя... Heart EyesBlush

ОК. Руснаците казват: "На вкус и цвет товарищей нет".

# 2 065
Играта само доказва, че външността не е най-важното и дори да се подведеш по нея в един момент проглеждаш. Март ми беше еталон - висок, едър, страхотна усмивса...сега искам да го халосам с нещо тежко.
А, Юлиян как излиза само на арената, то е походка, въздухът вибрира просто, на това викам аз мъжкарство.
Любопитно ми е каква е жената до него.

# 2 066
валия, колко е висок Март? Някой знае ли?
Някой каза, че Юлиян е 185 нещо такова, което за мен е идеален ръст за мъж, за моите 164 см Grinning но Март изглежда 20 см по-висок? 2 метра ли е...

# 2 067
тази снимка Стоян си е публикувал в неговия FB,  по-точно ямболския бек Георги му я постна във фейса

# 2 068
ОК. Руснаците казват: "На вкус и цвет товарищей нет".

Blush Така е, Смаили. 

# 2 069
А, Юлиян как излиза само на арената, то е походка, въздухът вибрира просто, на това викам аз мъжкарство.
Любопитно ми е каква е жената до него.

Ето я жената до Юлиян

https://www.facebook.com/liliq.ananieva

Общи условия

Активация на акаунт