💪"Игри на волята: България" - Тема 11 /10.11. - 17.11.2019/

• 73 061
  • 2 122
  •   1
Отговори
# 2 070
валия, колко е висок Март? Някой знае ли?
Някой каза, че Юлиян е 185 нещо такова, което за мен е идеален ръст за мъж, за моите 164 см Grinning но Март изглежда 20 см по-висок? 2 метра ли е...
Ммм..никъде не съм им виждала височините. Март ми изглежда около 191-2. Юлиян мисля, че е по-малко от 185, около 181 Thinking Не е много по-висок ог Стоян, който ми ситнее 😂(ама аз съм около 174, та ...)

# 2 071
  • Другата България
Скрит текст:
Играта само доказва, че външността не е най-важното и дори да се подведеш по нея в един момент проглеждаш. Март ми беше еталон - висок, едър, страхотна усмивса...сега искам да го халосам с нещо тежко.
А, Юлиян как излиза само на арената, то е походка, въздухът вибрира просто, на това викам аз мъжкарство.
Точно това исках да напиша и аз. Peace
Скрит текст:
тази снимка Стоян си е публикувал в неговия FB,  по-точно ямболския бек Георги му я постна във фейса
hahaha То щото до него същият този Георги изглежда направо като ...г@з. Простотията не прощава, дори и на селския бек.

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 03:47 от Не се сърди, човече

# 2 072
  • София
Нова порция снимки след края на шоуто + един бонус Smile :

# 2 073
Бях забравила Юлката с късите гащури. Добре, че след преместването му при траките не му дадоха зелени гащЯ.

# 2 074
  • Другата България
Бях забравила Юлката с късите гащури. Добре, че след преместването му при траките не му дадоха зелени гащЯ.
Със слиповете беше верно много зле. Изобщо не го харесвах тогава.
Обаче Лилия много симпатична и чаровна жена изглежда. Къде ги намирате, как ги намирате Grinning, добре, че сте вие, че непросветена ще си ходя.

# 2 075
  • Испания

Не виждам зъбите на Юлиян да са черни. Двата предни зъба са по-малки от другите и са изкривени един към друг.

# 2 076
  • Другата България
Е именно, нещо със захапката според мен. Брекети му е спасението.

# 2 077
Аз пък съм сигурна, че има един по-тъмен преден зъб от останалите. На снимка може и да не се забелязва, но на екран се вижда.

# 2 078
Мерси, Смайли за снимката! По-малки са му предните зъбки, с брекети ще порастнат ли? Grinning
Лилия е много красива Simple Smile и нежна

# 2 079
валия, колко е висок Март? Някой знае ли?
Някой каза, че Юлиян е 185 нещо такова, което за мен е идеален ръст за мъж, за моите 164 см Grinning но Март изглежда 20 см по-висок? 2 метра ли е...
Мисля, че в един от разговорите бяха казали 195 .. Такъв спомен ми се върти.

п.с - Като споменахте брекети.. Амелия си е сложила.

# 2 080
  • Испания
Мерси, Смайли за снимката! По-малки са му предните зъбки, с брекети ще порастнат ли? Grinning
Лилия е много красива Simple Smile и нежна

Не. Може да се коригират.

Лилия е симпатична. Остава и да му е приятелка.

# 2 081
  • Другата България
 Laughing Няма как да харесва такъв примат, а?
Е, приятелка му е.

# 2 082
Най-бързото решение за зъбите е металокерамика. Така може да бъде коригирана не само подредбата им, но и техният размер, както примерно при Джордж Клуни.

# 2 083
  • Испания
Laughing Няма как да харесва такъв примат, а?
Е, приятелка му е.

Не отговарям на заяждането. Просто не видях снимки с Юлиян.

# 2 084
  • Другата България
 newsm78 Thinking Заяждане? Хммм, странно. Няма да влизам в тона, но точно от теб не очаквах подобна реакция. Говорим си просто. Ама щом така смяташ-ок.

Общи условия

Активация на акаунт