Фермата сезон 5 тема 7

• 40 751
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 450
Цитат на: Elimelihubaveli link=topic=1155310.msg3964223[list
[/list]8#msg39642238 date=1573664098]
А на Митко 2 родата дали е тука? Grinning
Тц, не мисля да са тъдява. Ма то знае ли човек.
Grinning

# 451
Роднини на Красимира не знам дали пишат тук, но родата на бащата на детето й цялата е тук.
Stuck Out Tongue Winking Eye
Джоли, от френско ли пишеш вече?
Не, още. В неделя съм там

# 452
  • при късмета
Според мен Велислава има доста добре развита долна част на тялото, но за сметка на горната. Т.е. бързо и продължително би тичала примерно (обяснимо покрай футбола), но пък ръцете ѝ ми се струва, че не са достатъчно силни. Вероятно е бърза и с тях, но силна и ловка не ми се вижда. Много лесно би могла да падне, абсолютно всичко зависи от игрите и противника.
Не знаех, че мъж ти е само човек с който си влязъл в църква или подписал….  Ще си го запиша. А и защо обвинявате Вили и майка й че са един човек като Красимира и Димитър са си двама.... и в същото време пак играят с изгода един за друг, същото е при всички двойки. Само дето, ако изфишкат Митко татиното няма да повлече със себе си опашката.....
Не е същото. Всеки има слаби страни. По логиката по която са вкарали Дана и щерка, все едно да играят Красимира и Бети примерно. Ако Бети е на имунитети, а Краси на силовите игри, тогава щеше да е същото. Това, че някой има поддръжници или хора, които биха му били гръб в състезанието, не едно и също, като двама да играят за един

# 453
Цитат на: Elimelihubaveli link=topic=1155310.msg3964223[list
[/list]8#msg39642238 date=1573664098]
А на Митко 2 родата дали е тука? Grinning
Тц, не мисля да са тъдява. Ма то знае ли човек.
Grinning
Така е, милионерите нямат време да пишат по форумите, занимават се с печелене на пари, че кой ще ги издържа всичките снахи, които Митю води Grinning

# 454
Прочетох тук, че бившата жена на малкия Митко е стоматолог, няма да чака на него, и сама ще може.

# 455
Да,стоматолог е, действащ. И тя е поискала да се разделят(не, че той няма вина).

# 456
  • Вестерос
От къде правим заключения кой на кого бил роднина? От несъгласие с изцепките на Красимира ли?

# 457
ПосипАх си главата с пепел, че не видях качествата на Весела. Какво виждам аз: обидчиво момиче, слабохарактерно, ревливо. В никакъв случай не е силен характер, това реване за щяло и нещяло, мрънкане. Липса на образование, липса на обща култура, смятам и на лична хигиена до някаква степен.
Присламчи се към "готините", казва им, че ги обича?! Имам и специално мнение за жените, родили  толкова деца толкова рано, без никаква финансова опора и гръб, абе изобщо много мога да приказвам, но спирам дотук. Не мога и не се опитвам да я харесам, не желая да печели тя, не е достойна.

# 458
MG 18, извинявай ,че ти блокирам телефона, не знам изобщо в мен ли е причината , но се извинявам още веднъж, дори не знам как е възможно това,рестартирах си профила.

# 459
  • Вестерос
Някой е твърдял, че Веселка е силен характер ли? Grinning Grinning

# 460
Жените се омазаха да не кажа друго от страх. Особено Бети. Сиса обаче го усети Стани.

# 461
Станислав ми е крайно неприятен на едно чисто интуитивно ниво. Хлъзгав,  нагаждачески настроен. От онези, които избягвам всячески. Има нищо у него,  което ме отблъсква.
Бети пак изпадна в джаза.😁

# 462
  • на село
Веселка се има за по- силна  от Бети 😉😀

# 463
Веселка патриархална жена? Я пак? Те така патриархално са забременявали.
Бети шампион  на лост, бе, много гъвкава.

# 464
Веселка патриархална жена? Я пак? Те така патриархално са забременявали.
Бети шампион  на лост, бе, много гъвкава.
Тц, "патриархално - консервативна селска жена". 😁 Щото за селските жени центъра бил мъжа, а за градските - самите те. Grin
Само не разбрах, кои села визират водещите? Онези от миналия век, или тези в настоящето? Щото разлика - баир!

Общи условия

Активация на акаунт