Фермата сезон 5 тема 7

• 40 586
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 735
Имаме приятел (близък на ММ), вече над 50 годишен. Цял живот жена му хойка, вкъщи почти нищо не пипа, спят отделно от много години. ММ го е питал защо търпи тази игра на семейство и той винаги е казвал, че не му се занимава със скандали, разводи и подобни. Не му е ок, ама .... и той не знае как се чувства, просто ден да мине, друг да дойде. Та, искам да кажа, че има хора, които ще търпят всякакво отношение, просто за да не си излязат от зоната на комфорт. Случаят на Красимира е сходен, пуснала се е по течението и не мърда от собствената си зона на "комфорт". Не е гладна, жадна, гола и боса....ще си живее в собствения свят и до там. Обаче се намери някой да я извади от там и да я побутне в друга посока, и тя поддаде.
Някой с повече парички май 🤭 Като не работиш, а чакаш на някой да те издържа ще търпиш и хоро ще играеш даже... С Димитър няма е кой знае колко по-различно и пак ще й се наложи да търпи 😉

# 736
Тази Мила на Сами само тя си знае защо го търпи това унижение. Или е защото има финансов интерес, или защото и тя си хойка на воля, или защото е супер заблудена и много му вярва. Аз в едн друга тема бях разправяла за едно мое гадже, дето се оказа сгоден. По стечения ма обстоятелствата годеницата видя чатовете ни и все пак не повярва, че и изневерява - било фотошоп, той се бил шегувал с мене. Та, склонна съм да вярвам, че Сами и обяснил, че под чаршафите нищо не се е случило, само са се лигавели, че е забил Сиса, че да привлече вниманието на камерите. Един вид всичко в името на победата... Убедила съм се, че има такива жени, дето и да ги види на калъп с очите си пак няма да повярва, че и изневерява...

# 737
  • София
Кой знае до края на престоя си какво още Красимира ще каже. В разговора си с Митко преди време каза, че мъжът й е супер, че много я обича и т.н. Изобщо изрисува една прекрасна картина. Сега пък й е изневерявал. Не че нещата не могат да са и такива, но все пак.
Моята интерпретация:
Тя каза, че в началото тя е била по-влюбената, после са се обърнали нещата и сега той бил влюбеният. Когато разказваше историята с изневярата, казваше, че по телефона е казвала - приятелят ми, а сега вече го нарича мъж. Така че подозирам, че тази история е стара, останали са заедно, но след време тя е охладняла, а той пък я е оценил. Продължили са, защото така й е било удобно, но от нейна страна са се пречупили нещата. Той сега може да се държи прекрасно, но с времето нейните чувства са отлетели.

# 738
Не мога да проумея как въобще можеш да правиш секс в стая с още 3ма човек.

От броя ли се възмутихте ?   Или по принцип смятате, че не трябва да има зрители  на  " шоуто"?
.........................
 То формата ще свърши, ама комшията с палавата си женичка - не.   
Моля по активните шоумени....  имайте едно на ум че-

Гипс картона пречи да виждаме само!  Animal Hear No Evil

# 739
  • ново
Не смятам, че някой трябва да търпи нещо.

# 740
  • София
Тази Мила на Сами само тя си знае защо го търпи това унижение. Или е защото има финансов интерес, или защото и тя си хойка на воля, или защото е супер заблудена и много му вярва. Аз в едн друга тема бях разправяла за едно мое гадже, дето се оказа сгоден. По стечения ма обстоятелствата годеницата видя чатовете ни и все пак не повярва, че и изневерява - било фотошоп, той се бил шегувал с мене. Та, склонна съм да вярвам, че Сами и обяснил, че под чаршафите нищо не се е случило, само са се лигавели, че е забил Сиса, че да привлече вниманието на камерите. Един вид всичко в името на победата... Убедила съм се, че има такива жени, дето и да ги види на калъп с очите си пак няма да повярва, че и изневерява...

Много точно го каза, браво!

Със сигурност причината е една от изброените и само девойката си знае защо.

# 741

От броя ли се възмутихте ?   Или по принцип смятате, че не трябва да има зрители  на  " шоуто"?
.........................
 То формата ще свърши, ама комшията с палавата си женичка - не.   
Моля по активните шоумени....  имайте едно на ум че-

Гипс картона пречи да виждаме само!  Animal Hear No Evil
И какво каза - едно нищо!
Естествено, че не се възмутих от броя, просто конкретизирах.

# 742
  • при късмета
Не смятам, че някой трябва да търпи нещо.
Разбира се, че не трябва. Има много критики към Кресимира, но много малко хора гледам, че търсят причините. А в тях е отговора. Казах вече, нищо не знаем за мъжа ѝ, но вече беше изкаран мъченик, изложен и не знам още какво. А аз от самото начало си мисля, че той е първопричината тя да вземе това решение. Ако с някой ти е добре във всякакъв аспект, колкото и да си в момент на емоционален срив, последната мисъл ще ти е да разкараш единствената подкрепа в живота си. Няма никаква логика, чисто инстинктивно, дори в депресия да си, пак ще направиш точно обратното, ще се държиш за този човек.

И моля ви се, пише се "дуелист", а не "дуалист", защото идва от дуел, е не от дуал. Не, че е по темата, но много ми вади очите, извинете ме за вметката

# 743
Не мисля, че Митко IT се е държал като клюкарка, като каза на Бети какво са говорили за нея. Те са приятели там, тя му е най-близка и ми се вижда съвсем нормално да и сподели. Аз ако чуя, че някакви хранят мой приятел, също ще кажа. Съвсем нормална реакция. По-смешни ми бяха обясненията след това на Димитър и Маргарита, че те не били споменавали имена... Ами то като кажеш "тея двете", нужно ли е да споменаваш имана? Подигравките им бяха много пресилени и грозни. Особено Маргарита има изключително отвратително държание от известно време насам. Тя, според мен, е човекът, който в най-голяма степен трови и натяга обстановката във фермата. Постоянно плюе, все недоволна, тя е най-добрата и безгрешната - света Маргарита. Едно олтарче да и направят там и едно тронче, да съди от него простия народ.

# 744
А аз недоумявам за "връзката" на Сами с тази мацка - https://www.facebook.com/mila.savova След последните истории какъв човек трябва да си за да преглътнеш и все едно нищо не се е случило? Хич мъж да не видя сто години така да се унижавам ? Толкова ли го е закъсала тази Мила Савова, та да се примирява с такъв срам...
Прилича малко на Силвия.
Явно и тя ги върши такива, докато той е във Фермата и са си квит. 😂

# 745
  • SF
Да не забравяме, че интригите и клюките в затворена среда виреят най-добре. Не само че изклюкари, което направено заедно с близък приятел, е равно на споделяне, но и вкара лека интрига.
А и оправданието после беше излишно.
Малко ми прилича на Агенция Клю-Клю Митко.

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 13:40 от Esmee

# 746

От броя ли се възмутихте ?   Или по принцип смятате, че не трябва да има зрители  на  " шоуто"?
..............................
Гипс картона пречи да виждаме само!  Animal Hear No Evil
И какво каза - едно нищо!
Естествено, че не се възмутих от броя, просто конкретизирах.

Къса ти е мисълта просто...
 Оплаквах се от тънкия гипскартон дето го слагат по блоковете за 1000евро на квадрат  ...

# 747
  • София
Според мен приятелката на Сами е много по-красива и си подхождат много повече отколкото със Силвия. Екстремна е, занимава се със спортове, по-съвременен човек е. Не виждам ка кес вписва животът на Сами с маникюрството на Силвия, отвън не биха имали допирателни.
Но не разбирам връзката на Сами, за мен отворена връзка е да спиш с друг странично, но не и публично и да се държиш с друг човек все едно ти е гадже, да си ходите хванати за ръка, да си я целуваш, да си разхождате кучето и тн.

# 748
Освен това Караиванов също се смя с цяло гърло на масата, докато ги подиграваха. Защо не им каза, че не са прави, ами си затрая. Голям мъж, като л... на дъжд.

# 749
И за мен олекват тези с "флиртовете", защото това изобщо не са задявки, а директни консумации. Къде, къде по-вълнуващо е да се зароди нещо вътре, но да бъде запазена кулминацията за после. Просто низки страсти. Айде чак пък два-три месеца да не могат да се въздържат. Пирамидата на Маслоу в действие в тази Ферма Joy

Общи условия

Активация на акаунт