Фермата сезон 5 тема 7

• 40 630
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 570
Аууу не Веселка победител, моля ви се. Аз съм за Краси, много готин, умен, работлив и силен!

# 571
И аз не я искам,още повече първата жена.Какво показа,че с рев и женски номера и хитрости се стига до финал?Дано я дръпне Вили и да я разкара,наистина ще ми е много криво.И Дидо не харесвах като победител,но поне имаше някаква градация и нормално държание при него.Любимец ми е Яни разбира се,и Стоян много харесвам.

# 572
  • София
Аз останах с впечатление,че Митко Калайджиев не е бил човека, инициирал раздялата и сякаш семейството му липсва.
Да, той разказваше, че тя е инициирала раздялата, защото се е държал егоистично и зле и й казвал, че ако го обича, трябва да го търпи и приема, какъвто е. Каза и че след раждането на детето вече не бил на първо място за нея, което само по себе си говори колко неподготвен е бил за семейство. Сега очевидно вече си дава сметка какви грешки е допуснал, но някои неща просто не могат да се поправят.

# 573
За Красимира само ще кажа, че аз я разбирам. Предприема раздалата с мъжа си във фермата, защото иначе няма да има сили да го направи навън. Така й е по-лесно.

Да, наистина е по-лесно. Дали ще развият драмата като пуснат запис на мъжа ѝ, който да каже също толкова клиширани думи за щастието, чудя се?! Нещо ми стои недовършено.
Бети действително е остроумна. Единствено двамата с Митко2 имат по-смислени теми на разговор.

# 574
  • Sunshine state
Много ме учуди и смятам за глупав ходът на Станислав да направи женски дуел. Не си направи сметката добре, според мен. Трябваше да сложи Сами за ратай и първи дуелист, ама ей на. Имаше шанс и го пропиля. Жалко, защото го харесвам като играч. Вили ще дръпне Силвия като най-слаба от жените.

# 575
Много се смях с Бети снощи, хубаво, страх те е, ама чак пък толкоз. А и тя е приятелка на Велислава, нямаше да я избере, така или иначе. Как се надявах да е Веселка дуелист, ама явно и тая седмица няма да ме огрее.
Относно дискусията за мъжете и отговорността, само да вметна, че моя мъж стана баща на 25, по-отговорен човек от него не познавам. Иначе съм съгласна, че в наши дни до 40годишни все не са се наживяли (и двата пола). Така че, всичко си зависи от човека.

# 576
С глас се смея Бети като влезе във фаза, а в снощния епизод имаше доволно изтрещяване от нейна страна. А и май винаги тя е инициатор на по-разкрепостените сексуални разговори и фантазии. Smiley Дали Вили не се отпусна и разкри пред аудиторията, за съфермерКите може би още в началото го е направила. И Венци вечо го няма да ѝ е съдник.
Веселка от съжаление ще стане финалистка. На дамите им е съвестно да я привикат, мъжете я дундуркат като малката сестричка. Също така е идеалното рекламно лице за "Направи го сега", ще го мислиш после Wink

# 577
Нещата са много относителни и това, че след появата на дете не го поставяш на първо място, не те прави малко готов/неготов за родител. Всеки си има собствена теория и собствено разбиране за нещата от живота.

# 578
Веселка ме  дразни най -много от  всички дори  от Велислава и Дана. Видяла две чертички  и  се  отказала да учи. В 21 век живеем има  начини да не видиш чертичките  ,ако не искаш.Но все пак  се иска и  разум.Хубаво е да си  спонтанен  в решенията , но за някой  действия трябва  да си отговорен  ,а не  след  това  да  си изненадан сам  на  себе си от  последствията.Веселка е най - неподходяща за  финал, но не знам  защо и  аз мисля,  че се е  промъкнала между капките.Красимир я съжалява може и  другите  да  са  я  съжалили и да са я  изпратили директно на  финала.На 22 години с три деца от двама мъже  и необразована  ,какъв  пример  е  това за децата които гледат.

# 579
Аз останах с впечатление,че Митко Калайджиев не е бил човека, инициирал раздялата и сякаш семейството му липсва.
Да, той разказваше, че тя е инициирала раздялата, защото се е държал егоистично и зле и й казвал, че ако го обича, трябва да го търпи и приема, какъвто е. Каза и че след раждането на детето вече не бил на първо място за нея, което само по себе си говори колко неподготвен е бил за семейство. Сега очевидно вече си дава сметка какви грешки е допуснал, но някои неща просто не могат да се поправят.

След раждането много жени забравят за мъжете си. Най-обичаните същества са децата, но най-важният си остава партньора. Тези чувства, колкото и да са близки, са на отделна основа и само умните и добре възпитаните жени могат да ги разграничат.
Повечето разводи идват от смесването на тези основи. Мъжете се усещат отдалечени и като придатък.
Най-лошото е, че в Бг 90% от мъжете се усещат като придатъци, а същия брой проценти от жените пък искат  да "полетят"
Изобщо има още много да учим и да наваксваме с чувствата.

# 580
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   Не искам Веселка на финал-не искам тя да взема парите.С печалбата няма да порасне,да се образова и да поумнее.Няма и да ги вложи в нищо друго,освен в къща.Но ще си остане същата необразована мърлява ревла.
И аз не съм за Веселка,но нищо чудно да я бутне някой към финала , (като постъпката на Владо Николов с Яни) , в тази роля,  ако изобщо има такава ситуация, виждам Митака. Единствено той е широкоскроен и както писа някой по-нагоре,той си свърши работата - каза за мисията си и това само по себе си беше чудесно и достатъчно. Друг вариант,някой да бутне Веселка е  Красимирa , щото снощи каза на Митко 2 ,че вече е спечелила.Той се хилеше и обясняваше колко готино ще е ,ако тя стане първата жен - победител,на което Краси отвърна - '' еее,не , няма да е честно'' .Защото била вече победила . А пък може Веселка и сама да се изстреля .....знае ли човек  .....

# 581
Съмнявам се някой от играчите искрено да е съжалил Веселка. Просто (се опитват да) внимават в картинката и се държат политкоректно. Иначе ще кажат зрител(к)ите, че са вулгарни и са брутални и невъзпитани и несоциални и не обичат децата и бият негрите и няма да гласуват за тях на финала.

# 582
  • София
След раждането много жени забравят за мъжете си. Най-обичаните същества са децата, но най-важният си остава партньора. Тези чувства, колкото и да са близки, са на отделна основа и само умните и добре възпитаните жени могат да ги разграничат.
Повечето разводи идват от смесването на тези основи. Мъжете се усещат отдалечени и като придатък.
Имаш право, но вероятно случаят с Митко не е от гореспоменатите, защото той сподели, че е бил голям егоист в брака си.

# 583
Mind the gap, напълно подкрепям мнението ти. В България, майките са орлици, и след появата на детето, то става центъра на живота им и се забравят отношенията между мъжа и жената. На запад е различно, там детето е допълнение към любовта и връзката на двамата. Аз имам много преки наблюдения и наистина виждам и знам как е. Но това е друга тема на разговор.

# 584
Наградата според мен трябва да я получи човек, който е изградил качества за живот в  България до края на формата.
Да бъде добър хазяин и гостоприемен домакин .
Да бъде работлив, жив и с дълбока свързаност със земята - наречена България.   
-------
Де да беше така лесно на яве. 
Кой ако не Веселка го знае  добре...Кой ако не Красимир го знае добре...Кой ако не Станислав го знае добре, че и Дана, бая уроци е понесла  ....

Другите са на ученическа/студентска бригада -  китари, цигари и   "мераци" и  рано ставане от чужд креват.     

Общи условия

Активация на акаунт