Отговори
Здравейте! Преди седмица разбрах, че ще ставам майка. За съжаление това е нещо напълно ново и непознато за мен, за това и ви пиша Pensive .  От няколко години живея във Варна и ми е трудно да подбера специалисти тъй като чувам всякакви неща за различни институции и лекари. Имам нужда от специалист, който да наблюдава бременността и да обяснява подробно всякакви детайли, тъй като аз самата не знам какви въпроси трябва да задам, също така да работи по ЗК. Моля препоръчайте ми и къде е най-добре да родя според вас. Чувала съм всякакви неща за майчин дом  и сякаш се насочих към АГ , но отново не съм запозната с добрите специалисти, с който ще се чувствам сигурна. Отворена съм към всякакви съвети  и мнение.
    Благодаря ви предварително! RelaxedHearts

# 1
Щом си се насочила към АГ, препоръчвам със 100 ръце Боян Георгиев. Той ме следеше в Майчин дом и там ми направи секцио, малко след това се премести в АГ. Внимателен, сериозен, обяснява всичко, много забавен и ведър човек. Прегледите винаги са протичали с много усмивки, без да е за сметка на професионализма. Работи по ЗК.

# 2
В семейството сме доволни от Георгиев (АГ). Simple Smile Не му знам първото име, но всичко беше наред с две раждания.
Аз на гинеколог във Варна,  ходя в Медикал Плюс и съм доволна, но не съм раждала. Всичко останало е чудесно - като отношение.

# 3
Здравейте, да ли някой може да сподели мнението си за доктор Барбаянев от АГ «Стоматов» болница Варна.

Общи условия

Активация на акаунт