ПАРИЖ - 15

• 52 302
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
  • София
И аз резервирах с трансфер от Бове.

# 601
Бихте ли споделили, как и къде се вижда тази опция, защото при мен не излиза нищо?

# 602
  • София
Резервацията трябва да е за сума над 665 лв. и още когато избирате пакета, трябва да е отбелязано, че включва безплатен трансфер до хотела. В последствие ви иска номер на полет, очакван час на пристигане и задължително да отбележите летището! Още когато отваря таблиците с цените, най- отгоре също има съобщение и може да прочетете подробностите!

# 603
Интересно, при мен изобщо не се появява такова чудо....
Бихте ли споделили, кой хотел избрахте. Аз резервирах Ibis - до гара L'est, но все още се двоумя, а нищо по- добро не откривам..

# 604
  • София
Ние от вчера резервирахме в Adagio с тази опция, а след това анулирахме защото ни преместиха полета и днес резервирахме, отново с безплатен трансфер! Може би не се отнася за всички хотели!? Сега опитах и с Ibis,  предлага се!

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 19:15 от karli74

# 605
Много странно наистина, може би зависи от нивото потребите в booking..на мен изобщо, ама хич не ми предлага подобна опция на нито един от тези вериги. Иначе щеше да ми спести едни 300 лв..

# 606
  • Milano
Не Ви излиза, защото резервацията трябва да е от 3 до 60 дни преди престоя. Вашият е през април от това, което прочетох.

# 607
  • София
Може и от нивото да зависи, нямам идея! Зададох същите дати и отново ми излиза като опция. Да не би сумата да е под обявената?

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 19:23 от karli74

# 608
Оо много ви благодаря! Супер полезна ми е снимката, че досега гледах🤗. Общата сума на резервацията е 800 евро. Може да е точно така- при нас са 70 дни до престоя- на 07.04 летим. Ще следя , като станат под 60 и ще видя. Ако и тогава няма- ще видя нивото, аз съм Genuis 1, но ако има такава опция ще резервирам през познат.
Аз имам резервация в Ibis styles Paris Gare de l'est Chateau, но ако ми предложат трансфер ще препланирам, защото ние сме 5 човека и е доста изгодно. Кой Аbagio избрахте?

# 609
  • Milano
Вие на какъв вариант се спряхте? Последно чета 1 нощувка в Париж, после Дисниленд и пак Париж.
Би трябвало това да са 3 резервации.
Гледа се тази при пристигането, тоест (1 нощ) нощувката ви трябва да е мин. 340 евро.

Както и да е, пише че промоцията е ограничена и може да бъде махната във всеки един момент.

# 610
Моят план претърпя промяна, след като се посъветвах и с член на форума тук.
В крайна сметка летим на 7.04 и имаме 3 нощувки в Париж, после още 2 в Дисни и се връщаме на 12.04.
Проверих и с по- ранни дати- примерно февруари, ноо пак не се получава. Явно е до ниво на потребител..друго обяснение нямам.

# 611
  • София
Резервирахме Adagio Buttes Chaumont в 19 р-н. Отдалечен е, но когато търсиш апартамент с балкон, няма избор. Благородно ви завиждам за времето, с което разполагате. Нашите планове бяха същите, но ни промениха полета за връщане с 24ч по- рано. Това наложи и промяна в резервацията на хотела.

# 612
Аз все още не съм взела билети точно поради тази причина. През ноември Уиз ми смениха полета до Рим 3 пъти в рамките на месец. Фиксирала съм датите и ще чакам нещо изгодно, че да мога да реагирам при смяна. Така че, имайте предвид, че може пак да променят полета ви дотогава.
 Видях, че ще ходите и до Дисни, като нас. Четете внимателно информацията за изискванията, защото ги сменят всеки ден. Ако нямате ваксини, трябват тестове в момента на 24 часа. Дано дотогава положението се стабилизира.
Аз запазих Ibis, защото имаха много изгодно предложение за семейства с деца, пък моите са големи и навсякъде ги таксуват, като възрастни.

# 613
  • София
Мисля, че във Франция тестовете отпадат, а ще изискват само сертификат за лица над 16г. Това ни устройва чудесно. Вчера купихме билети за Айфеловата кула и е отбелязано, че изискват сертификат за  хора от трети страни. Ние вече резервираме, защото навсякъде в хотелите предлагат безплатна анулация.  Точно същата авиокомпания ни съкрати престоя с 24ч. Намалиме нощувките в Париж, но времето за Дисни остава същото. Какво ще разгледаме за толкова кратко време- не знам. Трябва да посетим и  Стад дьо Франс, в допълнение на всички остали забележителности.

# 614
Дано да махнат тестовете- в момента са задължителни за всички над 12 години с 24 часа валидност. Дъщеря ми на 14 г. е ваксинирана, но синът ми на 12 не е и доста би се облекчило положението, ако не го ваксинирам дотогава.
Бихте ли казали, каква програма планирате? Аз се опитвам в 2 дни да включа 100 неща и съм доникъде🤣.

Общи условия

Активация на акаунт