Цистит - традиционно и алтернативно лечение - тема 6

• 46 046
  • 763
  •   1
Отговори
# 405
Да
Най добре така, за да действа по дълго

# 406
Да, така трябва.

# 407
  • София
Непосредствено преди лягане е най-добре. Вечеряш малко по-рано и след 2-3 ч. го пиеш, за да действа "на спокойствие" цяла нощ.

# 408
Здравейте, от монурала получавате ли разстройство.

# 409
Аз нямах такава реакция

# 410
И аз нямам.

# 411
благодаря за отговора. Имам някакви оплаквания и мисля да пия, а ще пътувам и затова се притеснявах.  Миналата седмица си пусках микробиологично и излезе чисто, но въпреки това от време на време имам парене.

# 412
Тестването на 2, 3 ден се прави за да се види дали подбрания антибиотик има ефект.
При всички ли ви се изолира е.коли? При мен абс нищо не се изолира Cry поне знаете с какво се борите. Аз преди 10тина години започнах да получавам много тежки цистити, които бяха 2,3 годишно изолираше се е.коли но с времето зачестиха, а симптомите станаха по-леки понякога само парене и отминава но стерилните са чисти винаги. Също така имам хронично слабо в.течение и получих наскоро диагноза хроничен цервицит след конизация. След като във влагалището нямам мико уреаплазма и хламидия възможно ли е в урината пък да се намери?
Риганела съм пила, няма ефект при мен. Сега започнах с дманозата да видим.
Искам само да ви кажа че с всичките ми ужасни оплаквания нямах никакви проблеми да забременея, ако това ще помогне на някого.

Абсолютно възможно е уреата да е в уретра и се пуска урина, сутрин, първа стуя без тоалет. Геника разширения пакет са сигурни в резултата. Много гадни бактерии, с години се мъчим, докато някой не подскаже, че те правят цистита...

# 413
Аз получавам разстройство от Монурал.В началото нямах, но от един момент нататък вече така ми действа. Последния път пих пробиотик с АБ и не получих разстройство.

# 414
От никакъв АБ не получавам разстройство. Пробиотици не пия, защото от тях получавам запек.
Продължавам да недоумявам как с моята бистра урина имам бактерии?
Ще видим и сега какво ще стане. Имам още един Монурал, за 07.03.
Пия и Уростим, паралелно.

# 415
И аз така с пробиотика
А как се чувстваш сега? Имаш ли подобрение

# 416
Чета ви,но не съм писала до сега.Обзаведох се с хроничен цистит,който лекувах с уринал,АБ,физиотерапия...всичко с краткотраен ефект.Откакто спрях въглехидратите ,преди месец,заради проблем с кръвната захар циститът изчезна.Надявам се дълготрайно.

# 417
Хепи, не знам какво да ти кажа.
Аз нямам клиника, имам само едно леко боцкане/гъделичкане, не знам как да го опиша, в уретрата.
Но то ми е след цистоскопията и мисля, че е травматично.
Много рядко, имам по-чести позиви, но то е в рамките на час-два, не по цял ден. И без болки и парене.

umi zoomi, ти имаш ли бактерии?
Въглехидратите съм ги ограничила драстично, млечните съм ги спряла от 5 години.

# 418
Имах.След АБ уж изчезнаха,но 3 дена след това пак се появи парене.Последва физиотерапия.Три дни след нея пак парене и често уриниеране.Не съм пускала след това урина.Лекуваха ме симптоматично с уринал .Притъпяваше симптомите,но не лекуваше.След спирането на всички прости въглехидрати съм добре,да чукна на дърво.

# 419
Значи не си проверила дали ги има бактериите. Мен това ме интересува.
Каква физиотерапия прави?

Общи условия

Активация на акаунт