Цистит - традиционно и алтернативно лечение - тема 6

• 46 039
  • 763
  •   1
Отговори
# 420

Ангоцин/ Angocin- Уникално и бързо действие при цистит и настинки. Купувам го от Германия, но вероятно от интернет може да се намери- Изпробвано!! Буквално за ден премахва симптомите.
При мен лично има и др бактерии и може би за това не ми помага напълно, но докато го пия и то в много малка доза абсолютно забравям за цистита. Съдържа само билки, противовъзпалително и имуностимулиращо. В интернет има информаци, за който му се занимава Simple Smile
В ютубе следвам Д-р Евдокименко, има много и различни алтернативни методи за лечение.
https://youtu.be/UXuOVlWOBPo
Това бих пробвала по натам, звучи доста обещаващо, само една билка. Мисля котешки мустачки се превежда на български. Ако някой е пил, моля да сподели как е подействало. Под видето има линк към статия,в която описва как се приема.
Сега видях много хвалят и тези ензими
Вобензим, нямам идея как действат, но упътването е доста обещаващо.
Та всички тези продукти са за неуточнен цистит... мисля🤔, все пак според мен трябва да се изследва урина, влагалище, полово предавани болести + мико уреа плазми, ендометреози и още кой знае там какво. И тогава да се прави лечение.
Надявам се да съм била полезна и моля пишете ако имате впечатления от тези алтернативни методи.🍀

# 421
  • Димитровград
Здравейте всички! От много дълго време не бях имала симптоми и оплаквания и някъде преди месец, след едно простудяване, на следващия ден започнах да уринирам многократно, през две до пет минути буквално. Нямах парене и започнах общи мерки, като затопляне на корема и краката, Вит.С, Цистостоп, Пробиотик. Оттогава симптома с честото уриниране на моменти затихва напълно, на моменти много се обостря, като преди няколко дни се появи и парене. Особено силни оплакванията са ми, сутрин или при ставането, за да уринирам през нощта (което е около два пъти на вечер). По принцип, заради това, че последните пет, шест пъти, когато съм давала стерилна урина за изследване не се изолира нищо, явно вече и през ум не ми минава, че трябва да направя такова нещо. Сигурно ще ме обвините за което, но наистина не ми хрумна, че трябва да се изследвам, а днес е петък и вече е късно за това. Изследвана съм за мико и уреаплазма и хламидия. Всичко е отрицателно. В момента пия Цистостоп Хроно, но откакто се събудих доста ми пари. Стерилна урина мога да дам най-рано в понеделник, защото в града в който съм няма работещи лаборатории в почивните дни. Моля за някакви съвети! Благодаря предварително! Бъдете здрави!

# 422
Според мен пусни поне обикновена урина
Може би бих пуснала и стерилна,макар и не първа сутрешна.

# 423
  • Варна
Буболина, вземи си царевична коса (свила) и си свари чай. Не е особено приятен, действа доста диуретично и ще помогне да се изхвърлят механично с пишкането част от евентуалните бактерии или пък песъчинки. Другото, което действа бързо за успокояване на дискомфорта е хлябна сода в малко водичка. Сода съм пила преди години, когато вечер не можех да спя.

# 424
Днес е петък, и да пуснеш обикновена, няма да знаеш какво ти има, ако излязат бактерии. Пусни стерилна в понеделник.
Пий си Цистостоп, не знам Хроно как е, аз съм доволна от Рапид.
Също имам облекчение от содата.
Мечо грозде пия като чай.

# 425
  • Димитровград
Момичета здравейте отново! Благодаря ви за бързите отговори и съвети! Днес пуснах стерилна урина, но има и друго ново. Приятеля ми се оплака, че нещо го парело в канала на члена, защото по изключение, се случи така, че правихме секс без презерватив и направо ме паникьоса сега. Замислих се, възможно ли е по принцип, мъж да се зарази от жена, ако тя е с цистит.. обикновено съм свикнала да чувам, че жените страдаме от дискомфорт след секс.., но възможно ли е, ако имам някаква бактерия да съм го заразила. Моля, изкажете мнения, ако сте наясно по този въпрос, защото аз и в нета не откривам информация.. Пак да припомня, че последните ми изследвания при гинеколог, който включваха микробиология, хламидия  мико и уреаплазма, бяха чисти. Благодаря отново!

# 426
Ти имаш ли бактерии в урината?
Ако да, възможно е да му ги предадеш при секс.
Въпреки, че е по-трудно, защото при мъжете е дълъг канала.
Но за всеки случай да си пусне стерилна урина и ще разбере.
ММ се изследва и няма, а при мен има.

# 427
  • София
Здравейте. От 2 дни имам цистит. Почнаха да ми се появяват и пъпчици отдолу по срамните устни. Плюс това съм и в цикъл. Не ми се пият допълнително хапчета, дали може да ми препоръчате как да се отърва от него по-бързо. Пари, щипе, боли. Ужас е! Всяко ходене до тоалетната е мъчение..
Благодаря ви предварително

# 428
Здравейте!
Най-добре си пуснете ПКК - може би левкоцитите ще са повишени. Иначе уринал е добър вариант, който ще облекчи симптомите ви, но това е хранителна добавка и е по-скоро като спомагателно средство. Щом имате и друга реакция на организма, най-добре е консултация с лекар, за да не стане хронично. Може да имате нужда и от антибиотик.

# 429
  • Димитровград
Здравейте момичета! Днес си взех изследването, имам Е.коли 10 на 5 степен. Чувствителна е на доста неща, лошото е, че съм в друг град на гости при роднини. Писах на джипито и му пратих снимка на изследването на Вайбър и чакам отговор. Направо ми се реве, защото освен паренето в мехура, от няколко дни имам и тъпи болки в бъбрека и не знам доколко ще даде ефект поредното лечение. Направо съм в супер стрес, просто имам и други здравословни проблеми и психически съм адски уморена..

# 430
Симптоми на цистит + пъпчицине вероятно са цистит, а инфекция. Преглед при гинеколог + микробиология и адекватно лечение са необходими.

# 431
  • Варна
Буболина, опитай да овладееш този стрес.Че стреса допълнително ще ти разкаже играта. И аз имах период, в който си ходих с торбичка лекарства по лекарските кабинети да показвам какво пия в момента, за да знае какво да ми изпише поредния доктор...
В такива моменти ти идва да се гръмнеш.
Смени го тоя Цистостоп Хроно с Цистостоп Рапид - по-силен е и по-добре ще ти повлияе симптомите. Добави ли нчкакъв чай?

# 432
Не си само ти така, успокой се.
Със стрес няма да си помогнеш.
За първи път ли е тази Ешерихия?

# 433
Здравейте момичета! Днес си взех изследването, имам Е.коли 10 на 5 степен. Чувствителна е на доста неща, лошото е, че съм в друг град на гости при роднини. Писах на джипито и му пратих снимка на изследването на Вайбър и чакам отговор. Направо ми се реве, защото освен паренето в мехура, от няколко дни имам и тъпи болки в бъбрека и не знам доколко ще даде ефект поредното лечение. Направо съм в супер стрес, просто имам и други здравословни проблеми и психически съм адски уморена..

Докато започнеш антибиотика може да взимаш по чаена лъжичка или по малко сода за хляб във вода три пъти на ден. Чай Кидни също е много добър за облекчение. Сок червена боровинка от био щанда, в стъклено шише, да не е някой разреден и си готова 🍀

# 434
  • Димитровград
Мили момичета, много ви благодаря за подкрепата! Малко се успокоих засега. Джипито ми изписа Зинат и Уринал, обаче уринала не го купих, понеже пия Цистостоп Хроно, преди него пиех Рапид. Купих си и Микомакс, да не гъбасям, понеже днес имам и някакво дразнене като сърбеж и дискомфорт външно в интимната област. Чай имам и пия на Ламбрев. Още веднъж ви благодаря за подкрепата и съветите.

Общи условия

Активация на акаунт