Цистит - традиционно и алтернативно лечение - тема 6

• 46 034
  • 763
  •   1
Отговори
# 435
Бях писала алтернативни лечения при цистит и понеже при мен имаше положителна уреаплазма искам да ви покажа резултати от две различни лаборатории. Симптоми на цистит и парене имам, а в едната лаборатория всички резултати са отрицателни, демек може да се каже, [/img]че е на психическа основа 😄🤯
Което не е много смешно, но другата лаборатория си показва положителна уреа и естествено аз си имам симптоми на такава... не мога да съдя лабораториите, но очевидно не засичат някой бактерии. Даже сега чакам и от трета да видя какво ще покаж, ей така за разнообразие. Пускам това за всички, които се мъчат с неустановени цистити, възможно е просто нещо да не е хванато ... 🤔🤔🤔

# 436
  • Димитровград
Не си само ти така, успокой се.
Със стрес няма да си помогнеш.
За първи път ли е тази Ешерихия?
Благодаря Дева. Не е за първи път бактерията. От години страдам от цистити и пиелонефрит, на няколко пъти съм била хоспитализирана за лечение и в болница, без особен ефект! Изпила съм тонове лекарства и хранителни добавки, като всички вас тук..Просто понякога съм имала сериозни оплаквания, а не е било изолирано нищо.

# 437

Ето изследванията...

# 438
bubolina_80, съчувствам ти, мила! Hug
Аз съм решила, ако и след този АБ нямам ефект, да пия масло от риган и чаено дърво.
Не мога повече да се тровя с АБ, без резултат.

# 439
  • Варна
Здравейте, имам следния въпрос към вас и в зависимост от отговорите, ще търся консултация с лекар. Напоследък често ходя до тоалетна по малка нужда. Нямам никакво парене, болка, промяна в цвят и мирис на урината... Просто учестено ходене до WC. Та... да се притеснявам ли за цистит или е просто някаква лека настинка, съответно реакция на организма..?

# 440
А аз ще умра. Бях си ок, сега от снощи промяна в мириса на урината и леко щипене...е баш сега ли...

# 441
Хепи, пий повече чайове, вземи Цистостоп Рапид.
Дано се разминеш.

iskrichkavn, само стерилна урина може да каже имаш ли цистит.

# 442
  • Варна
Хепи, пий повече чайове, вземи Цистостоп Рапид.
Дано се разминеш.

iskrichkavn, само стерилна урина може да каже имаш ли цистит.
Благодаря за съвета.. ще го направя като се поуспокоят нещата и излезем от това извънредно положение, ако симптома продължава..
По - скоро ми беше любопитно, може ли да има цистит без парене и болка... Един единствен път съм имала, след поставен катетър /след операция/, та от информацията в мрежата, като че ли винаги са комбинирани симптомите..

# 443
  • Варна
Здравейте, имам следния въпрос към вас и в зависимост от отговорите, ще търся консултация с лекар. Напоследък често ходя до тоалетна по малка нужда. Нямам никакво парене, болка, промяна в цвят и мирис на урината... Просто учестено ходене до WC. Та... да се притеснявам ли за цистит или е просто някаква лека настинка, съответно реакция на организма..?

А като пишкаш често - нормално ли е количеството или оскъдно?
Какво си пила през деня? Ето аз сега работя от вкъщи, си позволявам да пия кафето с мляко и ходя час по час до WC, но си знам, че така ми действа. По принцип кафето ми действа диуретично.

При първа възможност си пусни изследвания, не са чак толкова скъпи и да ти е мирна главата Simple Smile

# 444
  • Димитровград
Здравейте  отново  момичета.  Утре ми е десетия ден от приема на Зинат, който  джипито ми изписа  ( той даже ми написа на Вайбър  за 7 дни, но аз реших да го пия 10 ). Въпреки  това, снощи пак получих  някакво парене съпроводено  и с често уриниране.  Та затова  изобщо не вярвам,  че с това десетдневно  пиене  на Зината,  сагата ми ще приключи и в тази връзка,  отново  искам да помоля за съвет приемалите  антибактериален препарат ( например  Бисептол) като "опашка" на антибиотиочно  лечение. Та въпросът ми е в каква се доза се приема, как и колко дълго горе долу? В момента  няма как да посетя джипито  си, в друг град съм, а няма как да му се обяснявам  толкова на Вайбър, затова  реших да попитам компетентните момичета тук. Благодаря  предварително! Бъдете  здрави!

# 445
Има различни видове опашки с Бисептола.
Може да започнеш 2 по 1,а за дълъг период като Фуралина -по 1 табл.вечер(месец и повече).
И аз съм на амикацин и молоксин-7 дни.

# 446
  • Димитровград
Има различни видове опашки с Бисептола.
Може да започнеш 2 по 1,а за дълъг период като Фуралина -по 1 табл.вечер(месец и повече).
И аз съм на амикацин и молоксин-7 дни.
Благодаря Sun Sea. Таблетките Бисептол са от милиграмите за възрастни нали? Съжалявам, че и ти си болна. Бързо оздравяване!

# 447
Да,от 480 мг-преди лягане.(ако ще правиш дълга опашка).
А като 2-ри аб 2 по 2 Табл.(горе съм го объркала).
Можеш и с фуролин няколко месеца.

# 448
  • Димитровград
Да,от 480 мг-преди лягане.(ако ще правиш дълга опашка).
А като 2-ри аб 2 по 2 Табл.(горе съм го объркала).
Можеш и с фуролин няколко месеца.

Sun Sea, отново  много  ти благодаря! Искам да питам нещо странично, ако може. Дали ще е проблем  да изпия чаша вино с този Бисептол?

# 449
Не е добра идея,поне 5-6 ч разстояние да имаш между илача и чашата.

Общи условия

Активация на акаунт