Цистит - традиционно и алтернативно лечение - тема 6

• 46 025
  • 763
  •   1
Отговори
# 450
  • Димитровград
Снощи изпих само една таблетка Бисептол, но честото уриниране и лекото парене ме притесняват и днес реших да го започна два пъти по 2 табл. да видя дали ще има промяна. И това след 10 дневно пиене на Зинат! Направо ще се гръмна!

# 451
На мен вече от година и най-силният хинолон или широкоспектърен аб ,приет самостоятелно ,не ми действа.Септември започнах с панцев,увеличиха ми се циститните проблеми(пиелонефрит лекувах)и продължих с други два.Този път директно на два.Януари пак бях на два,с Таваник самостоятелно започнах,но никакъв ефект и го допълнихме със Зинат.Бях със стерилна урина до сега.

# 452
На мен вече от година и най-силният хинолон или широкоспектърен аб ,приет самостоятелно ,не ми действа.Септември започнах с панцев,увеличиха ми се циститните проблеми(пиелонефрит лекувах)и продължих с други два.Този път директно на два.Януари пак бях на два,с Таваник самостоятелно започнах,но никакъв ефект и го допълнихме със Зинат.Бях със стерилна урина до сега.
И при мен урините са чисти, излиза уреаплазма само в Геника! Демек проблем има, но другите лаборатории не го хващат. Също в болница Надежда правели високочувствителни тестове за уреа.
Тетрациклинова група антиботици е едно от леченията- доксициклин, но ако има уреа се прави по дълаг курс.

# 453
  • Димитровград
Благодаря за споделеното sun! А на теб Е.коли ли ти изолират или друго? Или всеки път е различно..?

# 454
Аз само Панцеф не съм пила. Но той е цефалоспорин, а м.г. пих Сефпотек, пак от тази група. 14 дни.
Не само не ми помогна, ами бях с Клебсиела след него.
Решила съм да спра да се занимавам с цистита.
Нямам оплаквания, ако ще да има бактерии, писна ми.

# 455
  • Димитровград
Аз само Панцеф не съм пила. Но той е цефалоспорин, а м.г. пих Сефпотек, пак от тази група. 14 дни.
Не само не ми помогна, ами бях с Клебсиела след него.
Решила съм да спра да се занимавам с цистита.
Нямам оплаквания, ако ще да има бактерии, писна ми.
Дева, много съжалявам! Лошото в, че аз като реша да го игнорирам цистита и ме удря и в бъбрека и става сложно и опасно... направо много се уморих вече.. както и всички тук предполагам!

# 456
И аз съм с пиелонефрит и целта след н-бр операции е да пазя тях.
Обикновено все съм с е.коли.Сега стаф.ауреус.
Най-дългият период на стерилност ,постигнах с Фуралин -6 месеца.Но имам остатъчна урина,тъкмо щях да се заемам с нея,откриха ми голяма миома и сега спирам всякакви прегледи.Само с нефроложката поддържам връзка.
Дева,съжалявам да те прочета в тази група.

# 457
И аз теб, Съни! Hug
Сега с бактерия ли си?
Аз си самопредписах Уростим и вече изпих една опаковка. Ще пия още една, ако се оправи ситуацията до месец, ще пусна стерилна урина. Сега няма да ходя по лаборатории.

# 458
  • Димитровград
Момичета, някой дали може да ми обясни какво ще рече следната забележка от упътването на Бисептол?

# 459
Дева,със златен стафилокок съм и пишкам гной,но освен студени тръпки и тежест в бъбреците,нямам нищо особено.Чудих се с този аб на фона на КВ дали си помагам или тотално подкопавам(с автоимунно заболяване съм),но вярвам до краен предел на нефрология,че именно това трябва да направим.
Буболина,мисля,че е във връзка с повишаване на резистентността,но при сепсис ще включат повече аб+флажил.

# 460
Че не е добре да се комбинира с друг.
Едновременно.
Като опашка може.

Съни, много съжалявам. Sad
Моето дете като бебе имаше такава инфекция, 3 АБ приемаше, инфузионно.
С маслата опита ли? Тук ги препоръчват момичетата.

# 461
Дай линк,ако може ,към маслата.Преди 20 год съм пила при първите бактерии,но нищо.От тогава се опитваме да живеем заедно.

# 462
  • Димитровград
И аз исках да попитам има ли нещо друго различно от АБ, което би могло да унищожи бактерии или няма такъв филм?

# 463
На Боталайф препоръчват.
Проверих, в аптеките на Фрамар ги има и евентуално онлайн.
За Ешерихия от Риган и от Чаено дърво.
За други бактерии не съм се интересувала.
Но искам да пусна контрола, което сега няма как да стане.

# 464
  • Димитровград
На Боталайф препоръчват.
Проверих, в аптеките на Фрамар ги има и евентуално онлайн.
За Ешерихия от Риган и от Чаено дърво.
За други бактерии не съм се интересувала.
Но искам да пусна контрола, което сега няма как да стане.
Дева, благодаря за инфото! Но защо да не можеш да пуснеш контрола? Избягваш да излизаш ли?

Общи условия

Активация на акаунт