Цистит - традиционно и алтернативно лечение - тема 6

• 46 023
  • 763
  •   1
Отговори
# 465
Аз работя, но в поликлиниката не искам да ходя.

# 466
Аз щях да правя инвитро процедура, която ми отмениха заради Карантината. Заради това не правех никакъв секс, да не се сдобия с цистит отново. Като ви чета всички колко имате проблем след секс. Днес вече реших, че след 7 месеца пазене, бракът ми кой знае още колко ще издържи така като не знаем колко време ще е карантината. И сега се наливам с вода и се моля до 48 часа да не ми замирише урината, че бих се гръмнала. Не е живот това, едно време хората не са се бърсали изобщо след тоалетна, не са се къпали, как са оцелявали, сигурно бактериите им не са били мутанти като нашите

# 467
  • Димитровград
Аз се чудя и друго. То ясно, че АБ много трудно повлияват тези бактерии, но на фона и на всичко останало, което приемаме като хранителни добавки , чайове и прочее, как не настъпва поне малко облекчение?! Така иначе човек като чете листовките на всичките подобни, направо си казва "брей това ще да ме излекува", но уви, изобщо не е така! Имам предвид всякакви препарати с боровинки, брези, и т.н., че на всичко отгоре са от скъпи по-скъпи!

Преди години една нефроложка ми каза, че нямало как от Цистостоп Хроно да не ми мине и да продължава да ми пари!! Ей това е положението!

# 468
В момента риган и една камара добавки пия заради фона.Ще видя как ще повлияят на гадините.
Чаеното дърво в момента съм го сложила в дезинфектанти,та през кожата го поемам.
Купих си всичките книги за маслата,сега през карантината се надявам,че ще имам повече време.
Покрай короната поне се стреснах да започна да си запълвам дефицита на вит Д ,който влияе и на уросистемата и имунитета.
Вие включихте ли превантивно нещо още?

# 469
Тери, прочети на 24 страница какво съм писала за половите контакти. Мисля, че ако спазваш всичко така, е много малка вероятността да има нов рецидив.

# 470
Sun, моля те да споделиш как приемаш маслото от риган? Четох, че би могло да изгори лигавицата. Ще
се радвам да разбера начин на прием и дозировка. А приемала ли си масло от чаено дърво през устата? За него пък чета противоречива информация. Попаднах и на това, че е отровно за вътрешен прием. Бих искала да го пробвам, тъй като бори много бактерии, но ме е страх. И последно, коя марка?
Благодаря ти предварително!

# 471
  • Варна
...........................
Покрай короната поне се стреснах да започна да си запълвам дефицита на вит Д ,който влияе и на уросистемата и имунитета.
Вие включихте ли превантивно нещо още?

Аз започнах да смуча прополисови таблетки, освен алоето, което си пия всеки ден.

Относно коронавируса - освен витамин Д, също и цинка от минералите  казват, че помага.

Пазете се!

# 472
И селен,но е хубаво да се изследва.Аз го пия 3 дни,3 почивам,в съчетание с келп.
И бъз по Димков ми дадоха.И него започнах.
Ригана ми е на капсула от Булвит.Обърках го с масло от черен кимион,но като видях,че е за бактерии,го подкарах.
Чаеното масло ми е от ДМ.Не съм го пила-правя рол он за подмишници и там слагам,в момента и в дезифектанта за ръце сложих.Нямам някаква алергична реакция.И за вагинална промивка съм го ползвала.И сега ще направя заради гъбите от тези аб.

# 473
  • Димитровград
Sun sea, ти амбулаторно ли се лекуваш  в момента? То с това положение сега  направо не знам  как да отидеш на лекар или нещо друго..

# 474
Да,и без това няма как да ходя на работа,та стоя в къщи и си бия, и пия аб.

# 475
  • Димитровград
Ти каза, че си на Амикацин, мускулно или венозно си го поставяш? Болезнен ли е, на мен ми го има иначе в антибиограмата.  Аз направо губя надежда, че ще се оправя сега и с Бисептол..

# 476
Мускулно,но щипе много.

# 477
RoseBlossom, чела съм те и по твоята схема карах, само Цистостоп не съм пила, но ще си поръчам да имам, че то е въпрос на късмет кога ще удари. Още повече, че аз съм с вагинални бактерии и реално оттам би дошло замърсяването в пикочния канал.

Аз друго се чудя. Следим ПХ, пазим диети, пъхаме какви ли не глобули с пробиотици. Как другите жени слагат един курс пробиотик и са ОК, ние даваме стотици левове за пробиотици и един лакобацил не се задържа. Какъв ни е толкова генералния проблем.

# 478
Амикацин ми е слаган венозно, през абокат. Не за цистита, а след 2 операции. Страшно боли, пари, все едно киселина вкарват. Sad

Тери, Цистостоп Рапид е много по-ефикасен от разни Уринали. Изобщо на мен тази боровинка не ми помага. Доста си хапнах и като плод.

# 479
Аз да ви кажа, за първи път получих цистита след тежко нормално раждане - в болницата ми да дойда да държа заледена бутилка от минерална вода между краката ( защото шевовете боляха ужасно... имах много разкъсвания и шевове), та мисля, че от там се е появил... 6 месеца болки и борба... на финала се ядосах, пих антибиотик 10 дни в комбинация с мунорал, започнах да пия мечо грозде ( по следната схема : 1 буркан от 500 гр пълен с вода и 1 супена лъжица мечо грозде... престоява 12 часа - слагам го сутрин изпивам го целия вечер преди лягане и залагам следващия за сутринта - ставам пия целия сутрина и залагам следващия до вечерта, това заедно с цистостоп по 1 таблетка сутрин и една вечер + сок от червена боровинка без захар... Това го правих близо месец всеки ден след като спрях антибиотика. Отделно от това започнах след секс да слагам всеки път по 1 глобула с лактобацили и го правих няколко месеца и да пишкам след секс... Изчезна всичко за 2 години. 2019 лятото отидох на море ... и не си сменях банския след влизане във водата и пак се появи бактерията, та от тогава я боря.... имала съм за кратко само парене и това е ... но миналия месец ми замириса урината и сега пих Таваник 5 дни ... нямам вече оплаквания, но мисля пак да направя схемата с билките и да добавя и един мунорал. Голяма гадост е тази бактерия Sad

Общи условия

Активация на акаунт