Как ви звучи името Ивомир?

• 11 393
  • 229
  •   1
Отговори
# 135
леле, каква тема съм пропуснала  ooooh! цял ден я пускам край себе си, а тя интересна Simple Smile
какво му е на името, на мен ми харесва.
А седемте страници разсъждения - още повече  Mr. Green

# 136
  • Варна
И аз се зачетох в Ивомир  Grinning
Галя, я кажи бабите ли те натиснаха за име?

# 137
# 138
Тц, в името на добрия тон, никакъв бой  Naughty

Laughing

Hug Някой да не ни избъзика с тази тема и сега да ни гледа сеира  newsm78 hahaha hahaha

Честно казано предпочитам този вариант да е истина... Иначе - не и завиждам на жената, ама и терзания...  newsm78

# 139
Чак сега прочетох и не докрай!
Авторката-защо си пуснала анкета с подобни описания?Можеше да дадеш само ДА и НЕ. newsm78
Твойто гардже може да е все нахилено, а другите да са намусени, ама това наистина е странна логика, честно!
Да уточня, че първо гласувах и след това се зачетох-ами с последна опция гласувах, май съм селянка от класа... TiredУжасссс, как пък не ми хареса името, жалко за мен явно...а и нали не те интересува мнението, защо чак анкета си дала... newsm78

# 140
  • Кацнала на едно дърво.
Не разбирам. Да отговоря ли на въпроса или друго се очаква от мен?  newsm78
На мен имена, завършаващи на "мир" и "слав" не ми харесват. Но на фона на Аксел, Кориандър, Константин-Кукуруз-Томас и всякакви изкилиферчени имена, Ивомир е просто малката беля.  Laughing
П.П. Само не разбрах, как точно името Ивомир прави бебето лъчезарно... Thinking

# 141
Кориандър, Константин-Кукуруз-Томас

hahaha hahaha hahaha

# 142
:
П.П. Само не разбрах, как точно името Ивомир прави бебето лъчезарно... Thinking

Въпрос на нумерологичен ракурс, мейби Thinking

# 143
Константин-Кукуруз-Томас

Тука вече се обиждам, защото е намесено и моето име  smile3515

п.п. Моля, да се вземе под внимание, че мненията си от тази тема, ги харизвам на мюриел. Не ги ща... Mr. Green

# 144
Константин-Кукуруз-Томас

Тука вече се обиждам, защото е намесено и моето име  smile3515

п.п. Моля, да се вземе под внимание, че мненията си от тази тема, ги харизвам на мюриел. Не ги ща... Mr. Green

Joy Joy Joy Кукуруз ли имаш предвид newsm78

# 145
не ми харесва, защото не е благозвучно

# 146
     Не, не ми харесва.

# 147
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
На мястото на жената, пуснала темата, бих поискала да се заключи.
Всяка подигравка с името на детето ми би ме докарала до рев, а може би и до не толкова подходящите
забележки на авторката.
Според мен тя се е сблъскала с подигравки за името в реалния свят,  и е решила да попита тук.
Понякога наличието на тактичност е плюс, но...

Кейс, права си абсолютно.

Имам чувството, че ненужно се ескалира напрежението,
но може би целта е масов форумски оргазъм  Mr. Green

За мен името е благозвучно, а и всеки влага определени чувства и идеи при избора на име на детето си.

# 148
Да де, Лимонче, ама авторката е дала възможните отговори в анкетата, не сме ги ние измислили.Ако беше дала само възможни отговори с ДА и НЕ-нямаше да е така, защото впоследствие тя зае една отбранителна позиция наричайки всички останали бебета с други имена едни, а нейното с такова име-едикакво си.Наричайки тези, които са избрали неудовлетворителна опция от  анкетата и нискоинтелигентни и т.н., а тези, които са дали глас,че им харесва името-като крайно добри, умни и най-най същества.Ето тук дойде вече подигравката.

# 149
не ми харесва - прекалено претенциозно - по-добре или само Иво или само Миро

Общи условия

Активация на акаунт