Как ви звучи името Ивомир?

• 11 423
  • 229
  •   1
Отговори
# 90

.....а на мен името си ми харесва,синчето ми е толкова засмяно бебе и лъчезарно,за разлика от другите бебета,които са с уж хубави имена а са такива навъсени и недружелюбни бебета.....

Как мислиш, дали на 5 е късно да сменя хубавото име на сина си, че голям мърморко се извъди... И малкия по неговия път върви... Не бях се сещала че е от имената newsm78 Но пък всички ги харесват... поне от нашето село.

# 91
Е, честно изобщо не ми харесва името, а за отношението на авторката нямам думи просто Sick

# 92
Ооооооо маме, много грубо от твоя страна.   Stuck Out Tongue Winking Eye Мисля си, че имаш сериозен проблем ти самата със свикването на името на сина си. Явно още не си го асимилирала и възприела, а какво очакваш от околните не мога да разбера  newsm50

# 93
.....а на мен името си ми харесва,синчето ми е толкова засмяно бебе и лъчезарно,за разлика от другите бебета,които са с уж хубави имена а са такива навъсени и недружелюбни бебета.....

А това пък беше изключително грозно от твоя страна Shocked

Грозно е меко казано! Naughty Защо изобщо уважаемата  авторка иска мнението на хората , след като детето е кръстено вече не ми е ясно newsm78 и името уж им харесва newsm78

По-голяма простотия не бях чела в този форум!

Peace

# 94
свиквайте с името ИВОМИР,времената се менят,оставете Гошко и Иванчо,новото време си е ново време и с новите имена.

Crazy Да, само така, чудесно!

Искам да питам  къде да оставя Иванчо - на улицата, в някой дом, или пред църква?  Sick

Joy Joy Joy
Бързо си прекръсти детето,бива ли Иван да го кръстиш Naughty

# 95
На мен ми се вижда напълно безсмислено питането след свършен факт - бебето е родено, кръстено е така, да е живо и здраво, с най-добри чуства го казвам!

Това какво е - един вид социологическо проучване как ще се приеме детето в обществото ли??
Със сигурност няма да е според името, а според делата.

Щом вие си харесвате името, какво ви интересува мнението на другите.
Но след като Галя пита, трябва да може да понесе и негативно мнение, а не да прави тъпи изказвания как от това си личала интелигентността на потребителите!!!!!!!!!!!!!!

Да, и моито дете не е с общоприето за Бг име, само че нямам проблем с това, че на някой му се вижда странно, не му харесва и т.н.

# 96
По темата - името не ме дразни въобще.
По останалото - no coment.

# 97
Съчетанието не е много популярно така че докато свикнеш наричай бебчо с някое умалително от двете имена.Да ти е живо и здраво  newsm30

# 98
Хаха, върнаха ли ви се камъните.
Добре, че е Лора и някой друг тук там, та да се зачетете в темата. Чудно ми, ако беше някоя друга, дали щяхте да включите форумския фалш и лицемерие, за да не обидите едно дете.

Галя, още веднъж, спри да се терзаеш. Може би те натискат роднините със селски манталитет, или познати с префърцунени изисквания. Но това е твоето дете, при избора на името му, вие сте заложили енергия в него. Не я нарушавайте, заради чуждото неразбиране  Grinning

# 99
благодаря ти и  на теб и на останалите интелигентни мами,които ми писаха,малко са,но се откроявате с отговорите си.

Що за тъпо поведение ?  Shocked
Пуснала си тема и искаш хората да ти кажат какво мислят за името. Тези, които те подкрепят - са "интелигентни" . А  останалите, на които не им харесва са от "село" и неинтелигентни?!

Ами според авторката на анкетата май така излиза  newsm78

Иначе и аз гласувах, че не ми харесва и сега и мен ще ме обвинят, че съм тъпа! Живот, кво да правя  Mr. Green
Като не ти изнася за какво пускаш тема...че е и втора дори?
Сама си дала отговорите в анкета, за какво се правиш на обидена?

# 100
не ми харесва  Sad !
Представих си ако имам син и се казва така, как би се чувствал. Не мисля, че ще го харесва, малко като сбъркана работа изглежда. Или е Иво или е Миро, Иван, Мирослав и т.н. Ако има спор за името, кръсти го нещо съвсем различно, което на теб ти харесва за твоето дете. Не се влияй от чуждите мнения и настроения, те са направили своя избор, сега е твой ред! Успех!  Peace

# 101
Не мога да Ви разбера бе хора! При наличие на толкова хубави и звучни български имена от къде ги мислите такива изкелифирчени? newsm78 Утре, като порасне да го е срам да си каже името - ще го побъркат от бъзици. Незная от къде ти е хрумнало това име, но повечето мами са решили да си кръщават децата на герои от латино и тем подобни сапунени сериали! Ужас! Живеем в България все пак - имаме си български имена!

# 102
не ми харесва  Sad !
Представих си ако имам син и се казва така, как би се чувствал. Не мисля, че ще го харесва, малко като сбъркана работа изглежда. Или е Иво или е Миро, Иван, Мирослав и т.н. Ако има спор за името, кръсти го нещо съвсем различно, което на теб ти харесва за твоето дете. Не се влияй от чуждите мнения и настроения, те са направили своя избор, сега е твой ред! Успех!  Peace

Тя го е кръстила детето вече,а при свършен факт за какво са тези анкети Thinking

# 103
А - и - от къде реши, че името прави детето ти лъчезарно? Или пък, че е от значение за темперамента на детето ти? Според мен - нищо общо! Е, моето се казва Георги /селско име - какво пък/ но е не по-малко лъчезарно, умно и т.н. от твоето. Нали си знаем всички - моето гарже е най-хубаво.

# 104
Втора опция - на мен ми харесва много  Hug! (с нищо не е по-странно от Станимир, Владимир, Красимир, Драгомир и т.н.)

Общи условия

Активация на акаунт