Как ви звучи името Ивомир?

• 11 387
  • 229
  •   1
Отговори
# 75
http://b9.letter.stratsimir.exsisto.com/names/

Мъжки имена с "И" - под № 23

# 76
Ивомир си е напълно нормално име и както казва Как' Сийка - съвсем в славянската традиция...
Името ми звучи добре и симпатично. Peace Така ти отговорих и в първата тема, която беше писала...
Пак ти повтарям - горе главата, не се тормози от хорските вкусове, гледай си хубавото момченце и не се притеснявай от избора си - просто нямаш причина...
благодаря ти и  на теб и на останалите интелигентни мами,които ми писаха,малко са,но се откроявате с отговорите си.

Аз пък искам да попитам - родила си момченце, да ти е живо и здраво, кръстила си го с избраното от вас име - чудесно - но не виждам смисъла от темата? Или защото не ти си избрала името??? Просто ми се губи смисъла, това е.

# 77
благодаря ти и  на теб и на останалите интелигентни мами,които ми писаха,малко са,но се откроявате с отговорите си.

Що за тъпо поведение ?  Shocked
Пуснала си тема и искаш хората да ти кажат какво мислят за името. Тези, които те подкрепят - са "интелигентни" . А  останалите, на които не им харесва са от "село" и неинтелигентни?!
Като не ти изнася за какво пускаш тема...че е и втора дори?
Сама си дала отговорите в анкета, за какво се правиш на обидена?

# 78
Имам питанка към авторката: от къде ти хрумна тази комбинация? (чисто любопитство)

Та ти защо си мислиш,че аз съм си го измислила......А да сетих се,защото не си чувала нито за поета Ивомир Димчев,нито за актьора Ивомир Пешев.Такова име има мила,и искам да попитам всички вас които не сте го чували -та от кое село сте:-)

Извинявай, наистина не разбирам каква е целта на темата ти?! Досега се въздържах да питам, най-малкото заради твоите чувства.

Ако идеята на темата ти беше да разберем, че сме селянки, тъй като не сме чували за Ивомир Пешев, Ташев, Димчев и тн. то си изпълни целта и няма смисъл да продължаваме да сипем излишни думи.

# 79

Ааа, това било тест за интелигентност значи...
Доста неучтиво се държиш като домакиня на темата!

# 80
Ивомир си е напълно нормално име и както казва Как' Сийка - съвсем в славянската традиция...
Името ми звучи добре и симпатично. Peace Така ти отговорих и в първата тема, която беше писала...
Пак ти повтарям - горе главата, не се тормози от хорските вкусове, гледай си хубавото момченце и не се притеснявай от избора си - просто нямаш причина...
Аз и мъжа ми избрахме името и то с желание и ни харесва и все още дори.ТОй дори като види,че пак се терзая като пускам пак темата,ще ми каже че си губя времето,но просто като все ме питат как се казва хубавото ми момченце и като кажа и се пулят почти всички,та затова.....а на мен името си ми харесва,синчето ми е толкова засмяно бебе и лъчезарно,за разлика от другите бебета,които са с уж хубави имена а са такива навъсени и недружелюбни бебета.....
Така да е,щом казвате-спирам да се терзая,хората да си се пулят.Когато взех сина си в ръце за първи път аз му пожелах да е лъчезарен,чаровен,харизматична и екстравертна личност.И като гледам  как се смее на непознати,и колко е лъчезарен не мисля,че името ще го грози.Хайде благодаря на всички мами и свиквайте с името ИВОМИР,времената се менят,оставете Гошко и Иванчо,новото време си е ново време и с новите имена.

Аз пък искам да попитам - родила си момченце, да ти е живо и здраво, кръстила си го с избраното от вас име - чудесно - но не виждам смисъла от темата? Или защото не ти си избрала името??? Просто ми се губи смисъла, това е.

# 81
  • София

Преди малко  се чудех защо си пуснала темата, но сега ми се изясни. Искала си да видиш кои са интелигентните мами за да си контактуваш само с тях, нали? Бреййй, че хитро!

# 82
"......каже че си губя времето,но просто като все ме питат как се казва хубавото ми момченце и като кажа и се пулят почти всички,та затова.....а на мен името си ми харесва,синчето ми е толкова засмяно бебе и лъчезарно,за разлика от другите бебета,които са с уж хубави имена а са такива навъсени и недружелюбни бебета.....
Така да е,щом казвате-спирам да се терзая,хората да си се пулят.Когато взех сина си в ръце за първи път аз му пожелах да е лъчезарен,чаровен,харизматична и екстравертна личност.И като гледам  как се смее на непознати,и колко.........."

Абе жена, ти имаш нужда от медицинска помощ, а не от нашето мнение #Crazy

# 83
  • София
.....а на мен името си ми харесва,синчето ми е толкова засмяно бебе и лъчезарно,за разлика от другите бебета,които са с уж хубави имена а са такива навъсени и недружелюбни бебета.....

А това пък беше изключително грозно от твоя страна Shocked

# 84
Странно е, но не е лошо... Wink

# 85
  • София
ето жокер за съселянките, чиято хентелегентност не е достигнала да разберат кой е поетът ивомир:
Цитат
Ивомир Димчев - Нови Български Автори - Тази страница представя непубликувани или непознати български автори и тяхните произведения. 

има ли начин да се промени името на детето? та да сменя имената на моите момичета, може пък да спрат да ме гледат така навъсено... как ви звучи: сестрите ивомира димчева и ивомира пешева newsm78

ако на някой му се стори, че съм груба, просто следвам тона на темата...

# 86
.....а на мен името си ми харесва,синчето ми е толкова засмяно бебе и лъчезарно,за разлика от другите бебета,които са с уж хубави имена а са такива навъсени и недружелюбни бебета.....

А това пък беше изключително грозно от твоя страна Shocked

Грозно е меко казано! Naughty Защо изобщо уважаемата  авторка иска мнението на хората , след като детето е кръстено вече не ми е ясно newsm78 и името уж им харесва newsm78

По-голяма простотия не бях чела в този форум!

# 87
Е, честно казано не ми харесва. И звучи доста странно. Но имаме приятели чието дете се казва Планимир.  Rolling Eyes Незнам на кого са го кръстили.

# 88
свиквайте с името ИВОМИР,времената се менят,оставете Гошко и Иванчо,новото време си е ново време и с новите имена.

Crazy Да, само така, чудесно!

Искам да питам  къде да оставя Иванчо - на улицата, в някой дом, или пред църква?  Sick

# 89
  • София
Защо от две имена се опитвете да направите едно  newsm78
и то не много успешно. Звучи като сбироток от имена. Личи се че някой се опитва да угоди на родата  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт