Как ви звучи името Ивомир?

• 11 378
  • 229
  •   1
Отговори
# 120
Я си гледай живота и не се занимавай с глупости! Ти май сама се навиваш. Аз лично не намирам нищо чак толкова странно в това име. Ама може и да съм сбъркана като се има предвид името, което сме приготвили сега за бебето Grinning Отсега хората се пулят, но на мен ми е забавно. Ние с таткото си имаме причини да се казва така детето ни и честно казано слабо ме интересува дали на останалите им харесва. В крайна сметка всеки си има собствено усещане за нещата и това е даже много хубаво. Иначе всички щяхме да бъдем еднакви, с еднакви имена и т.н. Мисля, че трябва да бъдем просто по-толерантни и да уважаваме избора на другия.

# 121
Продължавам да се учудвам на избирателната подкрепа в тоя форум. Хванахте се за няколко изречения, защото си умирате да я разпердушините. Видно е, че тя е объркана...
Помислете, ако с тези си писания, й докарате вторичен проблем. И тя след време пише за него във форума. Тогава ще има милосване и скъпосване, нали  Rolling Eyes

Продължавайте да се забавлявате. И аз обичам да го правя.
Но, когато е видно, че човек е объркан и раздвоен, не мисля, че забавлителния подход, е най-удачен.

# 122
Като казах, че синът ми се казва Георги и след това добавих в скоби "селско име" имах предвид мнанието на дама, пуснала темата, че Иванчо и т.н. да сме ги оставили и че един вид са "селски имена". Аз лично се гордея с негово име - по-българско от това име здраве му кажи!

# 123
Темата се изроди и вече премина границите на нормалния тон.
На вкус и цвет товарищей нет!
Заглавието е формулирано как звучи името Ивомир - е не ми звучи добре и си гласувах в подробната анкета, която самата майка на Ивомир е пуснала. Защо обаче това ме направи селянка не можах да разбера?

# 124
  • София

времената се менят,оставете Гошко и Иванчо,новото време си е ново време и с новите имена.

Глупости! censored

# 125
Не ми харесва.

# 126
  • В офиса
Продължавам да се учудвам на избирателната подкрепа в тоя форум. Хванахте се за няколко изречения, защото си умирате да я разпердушините. Видно е, че тя е объркана...
Помислете, ако с тези си писания, й докарате вторичен проблем. И тя след време пише за него във форума. Тогава ще има милосване и скъпосване, нали  Rolling Eyes

Но, когато е видно, че човек е объркан и раздвоен, не мисля, че забавлителния подход, е най-удачен.

Кейс, ако някой объркан човек, освен това е арогантен, надменен и нахален, някак преставам да забелязвам, че е объркан. Последните му характеристики надделяват.

ПП Отначало нямаше изобщо да пиша по темата, само реших да видя всичките писаници на дамата, щото ми стана интересна. Тогава видях как се е вихрила в "Красива мама" и ми стана супер забавно. Нейният собствен груб пост така чудесно пасваше като отговор в тази й тема. Та така, с нейните камъни по нейната глава.
Ще я наблюдавам аз, любопитен екземпляр е, стига да не си омешаме шапките на живо Simple Smile

ППП Вече съм страаашно предубедена към името Ивомир. Щото човекът прави името, а човека пък го правят родителите му  Twisted Evil

# 127
Какво да ти кажа Тинкърбел, за някои нападението е най-добрата защита  Simple Smile

Мен ме учудва единствено мазохистичния и наранителен за самата авторка вид, по който е поднесена темата. Но хора всякакви...
Остава ни дружно да почнем да се замеряме с камъни  Grinning

# 128

Кейси, когато питаш нещо очакваш ли да получиш само положителни отговори? Независимо за какво става въпрос вероятността да получиш положителни:отрицателни отговори е 50:50.  И след това - наричаш тези, които са публикували отрицателни отговори - недостатъчно интелигентни?!? Извинявай, но това наистина минава добрия тон... Ами да беше пуснала така тогава темата: "Нали много харесвате името Ивомир?" че да знаем какво да пишем и всички да са доволни...  Joy

# 129
Ако въпроса беше зададен по друг начин -
- кръстих сина си Ивомир, дали не сбърках?

Никой нямаше да каже - да , страшна грешка и да уточнява ,че името не е хубаво. Naughty Напротив!
Друг момент е, че странните имена просто не се харесват на всички и това не ни прави малоумни и т.н.

# 130
Да, ако беше зададен по друг начин... Сигурна съм, че в този случаи щеше да се по4не - Ама миличка, не си сбъркала; Скъпа, не се терзай...  Mr. Green
Проблемът е, че тук наистина не се чете, вниква, или търси допълнителна информация. Да не говорим, 4е пове4ето не 4етат и първия постинг, а само заглавието.
Много буквалистично сте настроени. А пък как го ръчкате тоя "добър тон", не е истина  Mr. Green

Както и да е  Grinning

# 131
  • В офиса
Абе, нападението е едно, а лошият вкус съвсем друго.
Да заменим замерянето с бой в кал, предпочитам  Sunglasses

# 132
За мен въпросната дама не харесва това име и просто си търси успокоение на съвестта, но не го получи Naughty Никой не пуска тема - харесва ли ви името Анна?

# 133
Тц, в името на добрия тон, никакъв бой  Naughty

Laughing

# 134
Тц, в името на добрия тон, никакъв бой  Naughty

Laughing

Hug Някой да не ни избъзика с тази тема и сега да ни гледа сеира  newsm78 hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт