Как ви звучи името Ивомир?

• 11 384
  • 229
  •   1
Отговори
# 180
Направо съм изумена от това как се реагира в този форум. Вие хора сърца нямате ли? Тук става

въпрос за името на едно детенце и неговата майка се тревожи за това как това детенце ще се

чувства с това име. Още на втора страница беше уточнено, че тя вече е нарекла детето си така.

УЖАСНО, ГРОЗНО, БЕЗУМНО и прочие определения... Нали и вие сте майки? Чудя се как може

една майка да реагира по този начин на страховете на друга майка за детето си. Моля малко по

трезво го раздавайте. А на авторката на темата пожелавам детето и да израстне като добър и

стойностен човек и да носи името си с гордост.
И аз мисля като теб.
На нито една мама тук няма да й хареса да чуе че детето й има ужасно,отвратително име.
КАто чуете едно име-го свързвате с дадения човек нали?!И като се запознаете с него,няма да

възкликнете какво ужасно име,ами какъв прекрасен човек!

Още веднъж - отговорите ги е дала самата майка!!!

Т.е. възможните отговори ги е дала самата майка.От къде и е хрумнало да напише последната опция, а?Ако беше пуснала просто едно ДА-харесва ми и НЕ-не ми харесва-щеше ли да квалифицира после далите негативен отговор като плиткоумни.И защо въобще анкета с толкова много варианти-значи тя самата са и в главата тези отговори...така поне аз си мисля...иначе няма логика просто newsm78
Peace

# 181
  • София
Т.е. възможните отговори ги е дала самата майка.От къде и е хрумнало да напише последната опция, а?Ако беше пуснала просто едно ДА-харесва ми и НЕ-не ми харесва-щеше ли да квалифицира после далите негативен отговор като плиткоумни.И защо въобще анкета с толкова много варианти-значи тя самата са и в главата тези отговори...така поне аз си мисля...иначе няма логика просто newsm78

Наистина и аз незнам от къде й е хрумнало да даде такива отговори.

И все пак кръстила си си детенце,няма да го прекръстваш я .Явно си е дошло с името-късмет си му е .Името си е най-хубавото за него.

# 182
  • Бургас
Харесва ми. Оригинално име. Важното е ти да го харесваш. Но за мене името е хубаво.

# 183
Ами шантаво звучи,но какво от това!Да е живо и здравичко детенцето ти Hug

# 184
Определено ми звучи странно...  newsm78  smile3506
и на мен

# 185
  • област Софийска
Честно казано, едно, че ми звучи странно и второ, не ми харесва. Но това си е лично мое мнение, всеки с вкусовете си. Просто няма как на всички ни да се харесват едни и същи неща.

# 186
помнете ми думата, това име след време ще излезе на мода  Mr. Green

# 187
помнете ми думата, това име след време ще излезе на мода  Mr. Green
Ами няма лошо Mr. Green!

# 188
Звучи различно - българо-славянско съчетание. В пъти по-добре от Дейвид, Джордан и т.н.

# 189
  • Все на втория етаж
Гласувах със странно е, защото за пръв път го чувам. Което обаче не значи, че е грозно. Wink

Важното е на вас да ви харесва. Другото няма значение.

# 190
На мен името ми звучи странно  Shocked

# 191
Каквото и да е, все пак звучи по-добре, отколкото Мироив Grinning

# 192
  • София
Сетих се за Витомир Саръиванов - в пъти по-странно, а очевидно не му е попречило на човека да се реализира в журналистиката.
не проумявам какво толкова ти се пулят съседките - що за нетактичност, ако така нетактично всеки се пулеше като не му хареса нещо или му се стори странно, май нямаше да съществуват приятелски взаимоотношения на този свят.
Иначе темата ти наистина е пусната по ужасно мазохистичен начин и съжалявам, че заради това (пък и заради грубото ти отношение) нещата са се развили в такава посока. Нали се сещаш, че ако така се постави въпросът за всяко едно име, вземи Мария или Татяна, да речем, половината отговори ще бъдат колко са незнамсикакви в отрицателен смисъл (примерно ги давам).

# 193
Странно е...все пак човек цял живот си носи името, което не той е избирал. Но все пак важното е на вас с таткото да ви харесва.

# 194
харесва ми

Общи условия

Активация на акаунт