Кухня от ИКЕА - тема 3

• 87 913
  • 924
  •   1
Отговори
# 150
  • Mostly in my mind
Здравейте. Имате ли впечатления от уредите за вграждане на Икеа? Интересуват ме конкретно фурна и индукционен плот. Благодаря.

# 151
Имам фурна от Икея, не я препоръчвам. Изгоря долния реотан на втората година, масторът който я поправя каза, че били калпави. Иначе беше с удължена гаранция мисля - 5 години. Освен това не съм доволна как пече, като сравнявам с други фурни. Сега ще правя кухня, ще избирам друга. Предполагам обаче, че има разлика в предлаганите модели.

# 152
  • София
ние имаме керамични котлони от икеа.
всъщност са уърпул.
доволни сме, седма година ги ползваме.
разни фирми ги произвеждат за икеа, така че е по-важно да разберете койе производителя на конкретния модел.

# 153
От керамичния котлон и аз съм доволна, но потребителката пита за индукционен.

# 154
  • Mostly in my mind
Благодаря ви за отзивите! Simple Smile

# 155
Здравейте, много приятна темичка и какви красоти си имате Simple Smile

Аз имам въпрос, тъй като почнахме ремонт, горе долу колко време по-рано е хубаво да се отиде в магазина с проект от нас и там да го доизмайсторяваме? В момента сме още груб строеж и сме много далеч от обзавеждане, но горе долу да се ориентирам. Много съм харесала шкафовете Bodbyn, някой има ли такива?

# 156
  • София
Ами значи си видяла, че има такава кухня с тези шкафове: Аз показвах такива назад в темата.
https://bg-mam.ma/p/1155644/40120911
И една по нова снимка:

# 157
  • София
Здравейте, много приятна темичка и какви красоти си имате Simple Smile

Аз имам въпрос, тъй като почнахме ремонт, горе долу колко време по-рано е хубаво да се отиде в магазина с проект от нас и там да го доизмайсторяваме? В момента сме още груб строеж и сме много далеч от обзавеждане, но горе долу да се ориентирам. Много съм харесала шкафовете Bodbyn, някой има ли такива?
Щом сте на груб строеж, сега е моментът да предвидите ВиК, където искате да ви е мивката/съдомиялната, а също и ел. инсталацията, като не забравите изводите за скрито осветление под шкафовете и в тях, ако искате такова.

Проектът в магазина се заплаща, като може да получите ваучер за сумата, в случай че поръчате кухнята в определен срок след проекта. Преценете добре кога да е това. Ние се забравихме с ремонта и загубихме тези пари. Не че е драма (май 50 лева бяха), но можеше да ги дадем за аксесоари например.

Bodbyn са най-продаваните вратички на ИКЕА. Наистина много шик. А и покритието им е такова, че лесно се поддържат.

# 158
  • София
Да, 50 лева беше проекта в края на мин година, и ти го пращат после по мейл да си го имаш. В тяхната система май се пази към месец (може да бъркам).
Според мен, няма лошо от сега да се запази час; препдолагам, че ще са натоварени и ще дадат за след около месец. След това отделно се запазва час за поръчка (освен ако не се комбинират двете действия - планиране и поръчка). Пък и дори да я получи човек по-рано от нужното, може да си стои в кашоните, ако има къде да се съхранява.

# 159
Момичета, благодаря за съветите! Simple Smile

Копче, да, твоята много ми хареса, само че не бях сигурна дали са същите шкафове, сега вече знам Simple Smile Само че аз съм харесала сивия вариант.

Илит, да, сега точно си чакаме чертежа с електро и вик частта, за да предвидим всичко. Имаме близък човек, който го прави и вече е направил пробен проект и за кухнята с шкафовете от Икеа. Само че не знам не е ли рано да запазваме часове за консултация. Нито сега има къде да я държим, ако вземем та поръчаме.. Колко време е валиден този ваучер, ако помните?

ТониШу, да стига да имаше къде да се съхранява я взимам още утре Grinning

# 160
  • София
Ето го нашият вариант в сиво. Практично е.

Ваучерът май важеше 2-3 месеца,а проектът пазят година.

# 161
Много красива кухня. Би ли споделила цената? Аз съм се ориентирала към изработена от майстор този път, просто да сравня ориентировъчно.

# 162
  • Mostly in my mind
Прекрасна кухня, Илит.  Плочките кога ги сложихте?

# 163
  • София
Lady Sratdust, точната цена ми се губи, но е около 6500 с включени уреди - хладилник (800), съдомиялна (700), фурна, котлони, аспиратор, осветление с дистанционно. Можеше и да спестим с уреди и осветление от други марки, но не ни се занимаваше.

Лолита, плочките сложихме най-накрая, след плота.

# 164
  • Mostly in my mind
Благодаря за отговора. Simple Smile И ние така ще правим. Притеснява ме това, че горния ред няма да е на едно ниво. Дано се получи както трябва. Няма да е от Икеа кухнята, но ще  е много сходна. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт