Кухня от ИКЕА - тема 3

• 87 951
  • 924
  •   2
Отговори
# 225
  • при моите любими
Последния ден в който можете да се възползвате от офертата за безплатен монтаж е 19.08. Трябва да я платите в този ден, а не само да направите проект. На касата при плащане ви дават талон за безплатен монтаж. Според мен обаче, за тази дата отдавна няма свободен час.

# 226
Мерси! Ние така или иначе сме много далеч от монтаж, но все пак ще запазя час скоро за консултация пак. По две седмици напред ли пускат само часове? Гледам, че има един час само за 2 септември в момента.

# 227
Дами, някой тук с кухня Voxtorp? След ходене до магазина и колебание между тъмнозелен Bodbyn и черен Kungsbacka май се спрях на тъмно сив Voxtorp и се чудя имате ли някакъв практически опит?

Записах си час за 27 август, да видим какво ще се получи като резултат.

# 228
Здрвейте, да попитам тези които имат вече кухни ИКЕА, като цена колко ви излезе кухнята без уредите. Заплаща ли се проекта направен от тях и колко. Включени ли са механизмите или отделно си ги заявяваш. Благодаря предварително

# 229
  • In transit
По спомен около 3000лв излезе нашата, 3 метра дължина с механизми, чекмеджата, всичко...Метод с бодбин врати.

# 230
  • София
Под 3К ни излезе Kungsbacka, грубо 2.70 х 3 метра, без горен ред шкафове и без уреди, с повече вратички и по-малко чекмеджета. В цената ти влизат механизмите и плота, а проекта май беше към 50 лв, които после ни приспаднаха от цената на кухнята.

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 15:24 от ToniShu

# 231
Нашата излезе 5200 лв  - 3 x 3м долни шкафове, 3,4м горни на 1м височина с врати Kungsbacka. В цената има механизми, дървен плот, мивка и смесител. Аз за проект не съм плащала. Започнах го сама вкъщи, а в часа за изготвяне на проект в Икеа уточнихме и коригирахме разни неща.

# 232
  • Варна
Малко под 4000 ни излезе кухня 1.60 х 2м. с врати RINGHULT и плот KARLBY,  в цената са включени механизми, дръжки, сушилник за съдове в шкаф и механизъм за врата на съдомиялна.
Горен ред шкафове на 100см. височина, чекмеджетата са скрити зад врата, за проект не сме плащали. Гръб, мивка, уреди не са включени в цената.

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 23:42 от ellia

# 233
Малко под 4000 ни излезе кухня 1.60 х 2м. с врати RINGHULT и плот KARLBY,  в цената са включени механизми, дръжки, сушилник за съдове в шкаф и механизъм за врата на съдомиялна.
Горен ред шкафове на 100см. височина, чекмеджетата са скрити зад врата, за проект не сме плащали. Гръб, мивка, уреди не са включени в цената.

Абсолютно същата комбинация съм харесала - RINGHULT с KARLBY. Би ли споделила снимки, ако кухнята ти вече е готова ?

Също така четох по старите теми за проблеми свързани с монтажа на миялни, които не са на ИКЕА? Съществува ли още този проблем ?

# 234
  • Варна
Кунята ми е готова от преди почти 4 год., но нямам снимки, тези дни ще я снимам и  ще пусна снимки на ЛС.
Не съм със икейска съдомиялна затова се наложи да купим механизъм за врата.

# 235
Ще чакам с нетърпение! Много бих искала да видя с какъв гръб и дръжки си я съчетала ♥️

# 236
  • Варна
Дръжките са BLUNKETT

Плочките са на Keros Ceramica, но не си спомням как се казваше колекцията.
Мивката е SCHOCK цвят bronze.
https://veto.bg/bg/product/%D0%BC%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D0%B0-schock-mono-d100
Пуснах на ЛС две бързи снимки.

# 237
Привет, въпрос към тези, които са ползвали монтаж от Икеа. Казаха ми от гишето на монтажната фирма, че те можели да кантират единствено кухненски плот, което доста ме учуди, защото и по горния ред е възможно да се реже - странични панели, декоративни лайстни? Повод беше питането дали мога за взема телескопичен абсорбатор от тези, на които отпред се монтира плоскост от кухнята - можело, но трябвало да си намеря къде да си го кантирам.
Още нещо - монтаж на уреди, които не са закупени от тях, предварително ли заплатихте, или на място с монтажниците се уговорихте?
Благодаря!

# 238
  • при моите любими
Мен ме накараха да платя на място, за монтаж на уредите.

# 239
Още нещо - монтаж на уреди, които не са закупени от тях, предварително ли заплатихте, или на място с монтажниците се уговорихте?

Предварително, като в месеца, в който си чакахме датата за монтаж си купихме още уреди и ходихме да доплащаме допълнително. Когато момчетата дойдоха, вече имаха информация какво ще монтират. За допълнително добавения монтаж обаче не знаеха и на място им показахме документите. Свериха инфото по телефона и пристъпиха към работа.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 16:42 от e-gonna

Общи условия

Активация на акаунт