Коледна гобленарска седянка - 139

• 29 973
  • 710
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Да, наистина е много добре! Поздравления!

# 76
  • Бургас
Видях завършена много красива Богородица със младенеца, дано носи радост и благоденствие на стопаните си. Simple Smile
 CvEtEmOe почти на финал,браво!
tonynette колкото повече на предваш,повече красотички изкачат  Heart Eyes
nelka.nelka винаги изкача с хубав гоблен! На Жанлин ли е? Hug
 Хибискус,Тихерула радвате окото! Много коледно  Heart Eyes Heart Eyes 

# 77
  • Norge
Пипе, винаги мила, винаги с добра дума за всеки!
Изпращам ти голяма благодарност за минутките, които ни отделяш  bouquet bouquet bouquet

Моят Дядо Мраз не е Жанлин, Вермилиън е. Много любимо име за мен.  Heart Eyes
То и Жанлин също, де...

# 78
  • на Мелмак
Боцкам единични бодове на Леврончето Grinning Не мога да кача снимка, че явно е голяма и форума не я приема. Чакам си парижкия пазар и харесах едно чорапче коледно с името на дъщеря ми Heart Eyes може за догодина да й го ушия. Голяма е, но ще й хареса!
Подстрекателки сте с тези многобройни колекции Grinning

# 79
  • Бургас
Пипе, винаги мила, винаги с добра дума за всеки!
Изпращам ти голяма благодарност за минутките, които ни отделяш  bouquet bouquet bouquet

Моят Дядо Мраз не е Жанлин, Вермилиън е. Много любимо име за мен.  Heart Eyes
То и Жанлин също, де...
nelka nelka явно изоставам в тенденциите ...Вермилиън даже не съм го чувала, но пък дядо Коледа дори и незавършен още си личи че ще стане много симпатичен...иии с това синьо око....Blush

# 80
Нелка, признавам си и аз, че Вермилиън не съм ги чула. Даже не знам как се изписва и не мога да ги намеря.Би ли разказала и показала повече за тях. От показаното от теб съм сигурна, че ще ги харесам Heart Eyes

тихерула, много сладка Коледна възглавничка се е получила Heart. Другият проект от играта как ще оформиш и на лен ли го шиеш?

Хибискус, как смяташ да го оформиш?

tonynette, добре си напреднала. Ако знаеш, какло френски възелчета те чакат Stuck Out Tongue Winking Eye

И аз използвах уикенда да оформя няколко от дребосъците, както и да си изработя украса за елхата :

Скрит текст:

Успешна и ползотворна седмица желая на всички!

# 81
  • София
Минавам да пусна етапче и се връщам да чета

# 82
Еее, Зори ти си изкарала и елхата даже! Тихерула, Зори, много са готини, завиждам ви, че се справяте и с шевните машини, честно. А снежковците са ми любими!
Аз не знам как ще ги оформя, но срещу нас имам шивачка, в краен случай там ще опра.
Силно се надявах да го завърша тези дни и да подхвана някой друг дребос, че ще ми трябва прилична бройка, като част от коледните подаръци на родата. Уви, имам изпит другата събота и нямам време за боцкане тази седмица.
Стиснете по един палец..

# 83
  • Norge
Коте, какво ти етапче, ами то готово, дето е думата.  Hug

Зори, бродериите - едно, оформлението - второ, но цялостното въздействие в интериора,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пипе, сто на сто познаваш името и ти, и Зорито, просто в момента не се сещате.
А и да, те фигурират при Жанлин също, така че няма съмнение, че сте ги виждали.

Vermillion stitchery
Donna Vermillion (Giampa). Тя вече е в по-добрия свят, за наша жалост.  Sad

# 84
.....така че няма съмнение, че сте ги виждали.

Vermillion stitchery
Donna Vermillion (Giampa). Тя вече е в по-добрия свят, за наша жалост.  Sad

Че даже съм сиприготвила ей тези дребосъчета тази зима да ги отметна и чак сега виждам чии са Grinning. Има и един Дядо Кольо дето е прекрачил в един комин, също много го харесвам и доста чорапчета. А бе сетих се, мерси за подсказката, Неличка Heart.

# 85
  • Карлово
тихерула, много сладка Коледна възглавничка се е получила Heart. Другият проект от играта как ще оформиш и на лен ли го шиеш?
[/quote]
Зори, Да това е лен 28 . Върти ми се някаква идея в главата, но още не съм съвсем сигурна, аз съм малко човек на моментните пориви. Много коледно настроение се получава с дребосъците ти, много стилно...

# 86
Готов, откраднах малко време.

Чудя се сега какво да захвана с останалите конци..

# 87
  • София
Ох, тук мога да изплакна око Simple Smile Отвсякъде валят коледно настроение и красоти! Стра'отни сте, момичета!
Нелка, целия контур ми е останал, което не е много за завиждане Simple Smile Аз го харесвам де, обичам да правя контур, но понякога ми идва в повече хаха Simple Smile Скоро се надявам да го покажа готов.

# 88
Готов, откраднах малко време.

Чудя се сега какво да захвана с останалите конци..

Много сладко. Харесва ми.

# 89
  • Norge
Зоренце, знаех си и изобщо не се и съмнявах, че ти е позната Г-жа Вермилиън (която със сигурност по-скоро се казва, или поне идва от Вермилионе).
Тези хубости, които си приготвила, буквално от пръв поглед се виждат чии са.  Heart Eyes
Имам няколко нейни неща готови, вкл. един Дядо Кольо, както го нарече  Laughing

Толкова ми беше любим, макар и тежък за шиене, че после даже и торта си направих по сюжета.  Mr. Green

Коте, и аз съм по контура, но и мен понякога ме спохождат едни мисли, че уж всичко готово, а като започна да го шия, отиде още една седмица... Ама нищо, де; той, животът, е пред нас.  Flutter

Хибискус, много празнично! Жалко, че не си на “ти“ с шевната машина  Confused Голяма мъка е за такива дребни неща да трябва да търсиш някого.
Три машини имам вкъщи  Mr. Green, едната - ръчна.

Общи условия

Активация на акаунт