Изпитвам радост най-голяма - иде ДЕКЕМВРИ и ще стана мама! Тема N10

• 26 049
  • 749
  •   2
Отговори
# 540
Каква хубава новина! Flowers Hibiscus
Лукресия, нека Йордан бъде най-вече здрав и много щастлив, а на теб бързо възстановяване! Blue Heart

# 541
  • София
Лу, да е честит малкия Йордан Simple Smile Жив и здрав и много да ви радва.
След малко ще ходя пак да видя бебки, вчера вече бяха без допълнителния кислород, надявам се днес да са ги захрани ли и нещата да вървят към все по-добро.

# 542
Честито Лу! Живи и здрави и бързо да се прибирате в къщи. ❤️

# 543
Lu, честито момченце! Да сте живи и здрави и двамата!

# 544
Мили мами! Само да се отчета, че нямам синдромът, за който ме тествах, че иначе трябваше бебо да го извадят веднага, а аз имам още много време (Термин 31.12), че да порасне достатъчно. Но желязото ми пада и сега ще пробваме със сокове... 🤪
Поздрави и целувки от нас две в едно!
Браво за хубавите резултати. Имаш цял месец да вдигнеш желязото. Не ти ли изписаха хапчета?

# 545
Честит, Йордан, Лукресия! Да е здрав и весел! Бързо възстановяване 💐

Пухи, гушки на бебките и бързо да си ги прибирате вкъщи. Ти как си? Какво е положението с кърмата? Помня, че имаше ентусиазъм да кърмиш ?

# 546
  • Германия
SimonaSV, не засега ще пробвам с някакви сокове обогатени с желязо. Аз съм на границата, желязото ми е 10,5, а най-добре е да е над 11(според Google). Даже в събота имам среща с акушерката ми и тя също щяла да ми носи нещо. Всичко това е само до вторник, тогава съм пак на тонове и преглед и ще ми вземат кръв. АГ-то смята, че ако не се справим така ще мисли за друг медикамент. Ще видим🤪
След малко отиваме да купим легло и повивалник 🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️

# 547
Днес ходих да взема обяда на каката и едвам се добрах до кухнята , много ми се пишкаше. Бях ходила до 🚾 преди да изляза. Реално толкова количество урина нямаше, но бебето явно натискаше пикочния мехур. Отскоро пък ако стана рязко се изпускам по малко, още една екстра на бременността Laughing

# 548
Пухии, кога се очаква да ги изкарат от кувьоза?
Асе, как е Никито?
Ние вече си имаме кошара, а по късно ще имаме и скрин. После ще ви ги покажа. Grinning

# 549
Еее много гот,честито за хубавите новини!
Ние с теб сме с един термин 😎🤗

Мили мами! Само да се отчета, че нямам синдромът, за който ме тествах, че иначе трябваше бебо да го извадят веднага, а аз имам още много време (Термин 31.12), че да порасне достатъчно. Но желязото ми пада и сега ще пробваме със сокове... 🤪
Поздрави и целувки от нас две в едно!

Марти,честита ви кошара. Ще чакаме снимки ❤

# 550
Аз всеки ден ям месо пия една шепа хапчета и едвам се вдигна леко хемоглобина. Със сокчета не знам какъв ефект би имал. 🤔

# 551
Набавянето на витамини и минерали чрез храна е по-трудно заради големите количества, които трябва да се приемат, но под формата на сок може и да има ефект. Както с фрешовете, нали се оказа че дават на организма повече захари и витамини от необходимото. Хората започнаха да пълнят от прекалено здравословното пиене на сокове 😁

Kikair, и аз съм така навън като тръгна. Веднага ми се допишква, независимо че съм била в тоалетна малко преди това. Студеното време също оказва влияние 🙄

# 552

Ето това е нашето легълце 😊 няма си конкретно място за момента, ама ще измислим нещо 😁

# 553
Аз днес закусих и след това си изпих желязото и нямах поражение . Отделно си правя сок от нар и моркови да пия и ям салата от цвекло , морков и ябълка . Надявам се поне до 2 седмици да имам по добър резултат ако не АГ ми предложи да ми се влива може би и това е вариант , но ще го запазя да крайна опция . Но пък отново казах добре дошли на киселините . Снощи да ви кажа понеже много се напрегнах с тези изследвания цяла нощ не можах да спя и накрая получих силни болки ниско долу в дясно  точно като менструални. Притесних се доста и за тях пих нош па и ме отпусна най вероятно си бяха контракции  и  мисля че аз си ги предизвиках с моето неспокойствие бебчо усети и цялата вечер все едно точно там ме натискаше . Да ви се оплача , че и за капак на всичко ми се появи една малка стрия отстрани на бедрото .

# 554
Здравейте!
Да се оплача и аз. 😁 Вчера бях на преглед. Всичко е ток и жица, но като дойде време за прегледа на шийката го отказах. АГ каза, че ако нямам контракции или други оплаквания не е проблем да не я гледаме. Но сега се чудя дали пък не трябваше да го направя все пак... Някак ми е неспокойно. Вас всеки път ли ви гледат шийката вече? Последно ми я гледаха преди 2 седмици.
Вечерта сестра ми се обади, че племенникът е със скарлатина. Аз го гледах в неделя и направо изтръпнах, като ми каза. Разрових се из нета и видях, че тя не е опасна за бременни и има антибиотици, с които се лекува, но все пак не искам да се разболявам точно 2 седмици преди секциото.
Иначе водите са в норма, бебчо е вече 3100 гр в 36 г.с.+5.
Сега чакам да дойде неделя и да съм си още здрава, че инкубационният период на скарлатината бил 7 дни. Чудя се дали изобщо да задавам въпроси на АГ за това, или да изчакам и само ако имам симптоми да го спомена...

Общи условия

Активация на акаунт