Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са мненията за създаването на група във Facebook?
Какви са преживяванията на участниците по време на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са мненията за създаването на група във Facebook?
-
Какви са преживяванията на участниците по време на бременността?
-
Какви са мненията за използването на еднократни пелени за бебета?
-
Каква е разликата между бебешките перилни препарати и обикновените?

Жива и здрава да си! Много положителни емоции в живота и леко раждане!
Не е точно центрирана, малко в дясно е изнесена, но е с главичката надолу и гледа към моя гръб! С АГ много се зарадвахме.
Но силно се надявам, да си стои в правилното положение! 
За една седмица е качила около 200-300 гр. Много ми се виждат. Знам, че ехографите дават отклонения и това малко ме успокоява. Но ако върви с тези темпове, на термин ще е 3,600 - 4 кг.

Околоплодните води били в норма и засега няма индикации да бързаме да вадим бебето. Може и да се преноси. Ама не искам - тъкмо избягах от скорпиона, не искам сега козирогът да ме застига. 
g
Пожелавам на всички ни, любов и разбирателство да цари в семейството, радост да носят децата и с лекото да ни се случват само хубави неща!
). Взехме решение, но възникнаха други проблеми. Не искам да изпадам в подробности. Отложихме. Пресмятах, как да го направим, за да е най-добре за всички и бебето да се роди през 2019 г.