Изпитвам радост най-голяма - иде ДЕКЕМВРИ и ще стана мама! Тема N10

• 25 954
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Момичета,кое име ви допада-Марио,Максим или Адриан? Както се очертава ще съм секцио(ако не се обърне до 28ми) и ще ми го правят на 29ти...таткото иска да е Марио(като него)
Максим.

# 436
Здравейте, искам да Ви попитам следното нещо, ако може съвет. Сигурно е малко небрежно, но така се случиха нещата. В началото ме следеше д-р Александрова, но около 17 г.с разбрах, че не изражда. Преместих се при д-р Румен Христов в полимед и изражда в бившата Тина Киркова. Наложи се да влезна в болница заради високо кръвно и той ме изпрати в Тина Киркова и не останах доволна от държанието там и “лечението”. Озни ден поисках информация малко повече за раждането при него и той ми обясни, че при него раждането в Тина Киркова струва 1800 лв и отделно се плаща вип стая и той работи само във випа и т.н. Аз не останах доволна, защото съм здравно осигурена и не мисля, че в държавна болница и то от която не съм доволна трябва да дам тези пари. Мисля, че е по-добре в някоя частна много по-добре и да си струват парите. Доста съм объркана и не знам какво да направя точно.. Ако избера Шейново.. трябва да отида там и да говоря с тях? Или просто вече, когато тръгна да раждам отивам с всички документи там? Ако може някакъв съвет как да постъпя, когато избера къде да родя? Аз съм в 34 г.с. Извинявам се, че е толкова дълго Simple Smile И честито на всички родили мами ❤

# 437
Лу, аз не обичам децата да се кръщават на родителите ии затова залагам на Максим🙂

# 438
Иванела, не е нужно да съобщаваш в Шейново, че ще раждаш там щом ще си без избор на лекар. Може да ходиш на тонове там, ако искаш.

# 439
Момичета,кое име ви допада-Марио,Максим или Адриан? Както се очертава ще съм секцио(ако не се обърне до 28ми) и ще ми го правят на 29ти...таткото иска да е Марио(като него)
Брат ми носи името Андриан и празнува на 30.11. Ако го кръстите Аднриан ще празнува РД на 29.11 ииме ден на 30.11.
Аз имам едно питане. В болницата, в която мисля да раждам задължително искат да се носи лиглин ( не съм наясно как точно се ползва, но предстои да разберем). Та, чудя се дали има смисъл да си купувам превръзки за родилки, или направо да си взема нощни. Thinking

# 440
Аз съм за Адриан . Кикаир аз точно феротон пих един ден 25 лв дадох за него изглеждаше ми , че ще бъде приятен с този вкус на ябълка . Голяма гадост не ми понесе цял ден ми се повдигаше от него . На следващия ден си взех сорбифер таблетки 2 дена вече ги пия , не се чувствам много добре но поне не ми се гади . За жалост имам жестоки киселини отново даже ме боли в зоната около сърцето и по ребрата в средата . Чудя се дали да не взема едно нош па . Доста ме наболява .

# 441
Мулан, това, че бебето не е слязло още, нищо не значи - раждане по всяко време между седмици 37 и 42 е абсолютно нормално! Различните жени имат леко различна продължителност на бременността, освен това терминът няма как да се изчисли супер точно, и често термините са грешни.

Т.е. може и да ти остават не две, а четири седмици до раждане, кой знае. Не позволявай да те притискат за секцио без причини. И това определение "преносване" дето се лепва дори 1-2 дни след термина... адски некоректно е.

Честито на всички родили мами! Two Hearts

Puhtulka ,честити ви принцеси! Heart Нека наддават бързо и да си се гушкате по-скоро! много хубави имена сте им избрали, желая им с радост да си ги носят Flowers Hibiscus

Ledena_kukla ,много се радвам, че всичко се нарежда и вече имаш възможност истински да се насладиш на Ники! Heart

Аз малко да се оплача. Връщам се от преглед и се оказа, че бебка си стои на високо и няма никакво намерение да излиза. Остават ми две седмици до термин и нещата започват да отиват към секцио Confused Така се бях настроила, че ще родя нормално... Даже тъй като в болницата бил много натоварен период, ми записаха и дата "за всеки случай".Надявам се въпреки това да успея да си родя нормално, но каквото такова. Относно газовете, аз също имам и е доста неприятно Disappointed Започвам да се чувствам доста мъжествено ,тъй като освен газовете, мисля че и аз си похърквам, но мъжа ми спи дълбоко и още не се е оплакъл .

# 442
Лу, още един глас за Максим и от мен. Simple Smile
Така хем ще е с бувквата на таткото, хем едновременно с това бебо ще си има собствено индивидуално име. Simple Smile

Ако случайно раждането се случи на 30.11 бих заложила на Андриан/Андрей/Адриан.

Но,да,като цяло Максим ми харесва най-много от тези три.

# 443
Лу, и от мен глас за Максим. И за мен не е ОК децата да се кръщават на родителите.

Ииии имам малко странен въпрос, не съм сигурна,че ще ме разберете 😁 Дали на някоя от вас й се чува странен шум като при изпукване на пръсти при движенията на бебчетата в корема? Или просто моят ми разказва играта по странен начин 😁

# 444
Ехее Пухи, браво и честито за двете сладки момиченца с толкова красиви имена 💝💝🥰 Да растат здрави и жизнерадостни! Бързо възстановяване 💐

Лукресия, на мен ми харесва Адриан Simple Smile
Алегра, много хубава бебешка стая Simple Smile

Лека нощ 🌛

# 445
Лу и аз съм за Максим, даже го бях предложила на ММ, но не се съгласи, но с ударение на а-то.
Мулан Аз също съм чувала, че това че бебето не е слязло до 36 седмица не е някакъв проблем, то може и в 39 да слезе и дори да не слезе пак мисля, че си раждат нормално. Не съм специалист де, но с такива впечатление съм останала. Ти мисля, че беше от Хск, къде се следиш?
Мони както казах аз пия сорбифер, което си е най-чистата форма. За радост нямам проблеми с него, но може би наа теб не ти влияе на 100% добре, а може и да не е  от него, знам ли Thinking но ми подейства и ми покачи хемоглобина за щастие, аз не спирам да го пия макар че пак си влезна в норма, вече 3 месеца може би и ми казаха да не го спирам.
Алегра стаята за бебчо изглежда мн добре и аз може би ще лепна нещо по стената около кошарката, но живот и здраве бебчо като е тук, сега така не ми идва да реша какво ще му отива и харесва на него Sweat Smile

# 446
За името съм за Адриан. Напоследък все ги кръщават Максим или Матей, а да е кръстено на майка си или баща си не ми допада като идея. 😊

Алегра, супер е стаята 😍 Ние си нямаме кът даже за бебока, не знам къде ще я сместим, ама поне вече си има легло и количка, всичко изпрано и сглобено, та не я мисля, все ще има къде да легне 😂

Марти, Алекс, Беърчето нали ни позна за пола, сега може да познаете вие за датата и да си имаме астрални тризначки, кой знае 😁😍

Джорджия, и аз чувам странни звуци. Даже мисля, че пръцка в корема ми 😂😂😂 днес няколко пъти чух такова пукане, амаа ми напомни на пръцкане повече, не знам

# 447
Еделвайсче по едно ли пиеш на ден? Ще го пия няма как трябва да ми се вдигне притеснявам се, че доста късно го почвам , но дано даде резултат . На мен само на бебето дрехите ми останаха и съм изцяло готова за него . Има още две три неща които трябва да купим . Момичета както ви бях споменала усещах , че ми се запушва носа. От два дена обаче нямам нищо , но не съм пускала конвектора трябва ли това да е знак , че със сиг ще ни трябва овлажнител за въздуха ? Или Просто чиста случайност и съм я спряла хремата .

# 448
Мони трябва да го пия 2х1, но честно да си кажа пия само 1 сутрин, а когато започнах още приема му беше 3х1.
Момичета предните 2 дена бях доста в офиса. Още мин вечер ММ взе да се разболява и започна да пие хапчета и т.н Вчера сутринта като станах и носа ми пареше и цял ден така и тази вечер ми се запуши. Сега станах да ида до тоалетна и носа запушен и леко болки в гърлото и съответно сън не ме лови от притеснение как ще се лекувам сега. Утре ще питам док, но някакви съвети от вас какви хапчета за гърло мога да пия и какви капки за нос? Thinking
Ще си взема джинджифил и лимони да си направя чай, отделно имам и бурканче направено джинджидил, мед и лимон. Пия и витц 500, утре ще изпия 2 хапчета от него, но носа и гърлото не знам какво са ги правя.. Мн тъпо се чувствам, че настинах Pensive

# 449
Мони трябва да го пия 2х1, но честно да си кажа пия само 1 сутрин, а когато започнах още приема му беше 3х1.
Момичета предните 2 дена бях доста в офиса. Още мин вечер ММ взе да се разболява и започна да пие хапчета и т.н Вчера сутринта като станах и носа ми пареше и цял ден така и тази вечер ми се запуши. Сега станах да ида до тоалетна и носа запушен и леко болки в гърлото и съответно сън не ме лови от притеснение как ще се лекувам сега. Утре ще питам док, но някакви съвети от вас какви хапчета за гърло мога да пия и какви капки за нос? Thinking
Ще си взема джинджифил и лимони да си направя чай, отделно имам и бурканче направено джинджидил, мед и лимон. Пия и витц 500, утре ще изпия 2 хапчета от него, но носа и гърлото не знам какво са ги правя.. Мн тъпо се чувствам, че настинах Pensive

За носа си взимам Цинабсин-смучат се,хомеопатия. За напреднала бременност няма никакъв проблем. За гърло-Kofol. Може да питаш в аптеката и за нещо друго. В последните месеци са разрешени доста неща. И всички неща които изброи ще ти помогнат,но все пак.

Общи условия

Активация на акаунт