Изпитвам радост най-голяма - иде ДЕКЕМВРИ и ще стана мама! Тема N10

• 25 733
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Честито на всички родили Hug Hug
Момичета аз май се сдобих с гъбички Cold Sweat днес като станах имах по-засилено течение отколкото до сега и някакви бели точки имаше , не знам как да го обясня извинявам се за подробностите Grin до сега звънях на няколко АГ в града и най-рано утре мога да отида, за днес никой няма свободен час, ще откача до тогава.

Памела,сърбеж и мирис има ли? Ако това обяснение с точките е по-гъсто точно на Кандида ми прилича, но виж да те прегледа някой.

Момичета,вече първата ми работа като се събудя е да вляза да проверя имаме ли ново бебе 😇

Сладурче,бързо да си прибираш ангелчетата у дома ❤

Моят чочо снощи полудя.. Такива движения ии ритници,че имах чувство,че ще излезе. Питах 2-3 приятелки, които вече родиха, казаха,че при тях чак така видимо не е било. Притесних се да не го кара нещо да се чувства некомфортно. На последната ЖК Аг каза,че нямам кой знае какви подкожни мазнини и заради малкото ми килограми затова съм го усещала така.. При вас има ли яка зумба в коремчетата? Simple Smile

# 586
Сладурче, пожелавам възможно най-бързо изписване на малките! Звучиш ми много спокойна и уверена, браво. Герой си!!!💚

Ние още нищо не сме украсявали. Винаги гледаме да е на първи. Сега предчувствам как ще е след като се роди беб и ни изпишат. То при нас предимно детето се занимава де и тя се сърди ако пипам и помагам, така че може и докато сме в болницата да са украсили с баща ѝ. Тя украсява елхата, лепи разни Дядо Коледовци по прозорците, рисува снежинки и ги лепи по вратите и това е то при нас украсата.😁 Аа и едни лампички над прозорците в хола слагаме да светкат.

# 587
Привет Flowers Hibiscus
GeorgiaR при мен положението е подобно. Всички ми казват, че съм с малък корем за седмиците, които съм. Само че, нямам мазнинка по корема, даже вчера една приятелка ми казва как се вижда, че на криво е застанало и даже разпозна на къде му е главата Smile Моят дребосък също се вижда като се движи и е голям майтап. Но все не успявам да го снимам, все едно усеща какво съм решила да правя и спира с подскачането Smiley и като си оставя телефона и пак почва да скача Yum
Pamela09 надявам  се да не са гъбички. Но и аз като GeorgiaR, си мисля, че е кандида (нали и аз съм все абонирана за нея).

# 588
Привет Flowers Hibiscus
GeorgiaR при мен положението е подобно. Всички ми казват, че съм с малък корем за седмиците, които съм. Само че, нямам мазнинка по корема, даже вчера една приятелка ми казва как се вижда, че на криво е застанало и даже разпозна на къде му е главата Smile Моят дребосък също се вижда като се движи и е голям майтап. Но все не успявам да го снимам, все едно усеща какво съм решила да правя и спира с подскачането Smiley и като си оставя телефона и пак почва да скача Yum
Pamela09 надявам  се да не са гъбички. Но и аз като GeorgiaR, си мисля, че е кандида (нали и аз съм все абонирана за нея).

Ех, успокойх се тогава 🤗 По принцип и доста рано почнах да го усещам, може би още в 4-ти месец та явно наистина има значение от коремчетата ни. Иначе да и моят изпъква я в ляво, я в дясно с дупе или с глава, нз 😂🤷 Но отсега усещам,че няма да е от най-кротките бебета. Поне аз като спя и той спи, хаха 😋😋

# 589
Добро утро и от мен! 😊
Не ме мислете за откачалка, но украсих елхата още в понеделник. 😁 И аз всяка година я правя на 01.12, но като знам, че секциото ми е за първата седмица на декември и сън не ме хваща. Искам да си се порадвам на украсата, че после покрай бебчо едва ли ще й обърна внимание.
Майка ми и мм викат, че било много рано, но не ми пука. Аз за себе си украсявам, не за някой друг. Който не иска да не гледа. 😁 А и тази сутрин поръчах от Black Friday коледни подаръци и като дойдат трябва да има къде да ги сложа. Иначе всяка година си правя киномаратон с определени коледни филми и сега, като си ги гледам на фона на светлините от елхата и ми е едно уютно и хубаво... 😊😊😊🌲

# 590
Благодаря ви момичета, а вие стискайте още малко крачета, за да се родят по термин, че притесненията по - рано са много големи.
Беърче, държа се заради тях, имам ли избор. Първите дни беше шок, рев.
 Благодаря и за пожеланията, стискайте палци за празниците да са у дома.

# 591
Сладурче, хубаво е че се включи с добри новини ☺️ пожелавам ви за празниците да сте заедно вкъщи 💕
Аз въпреки че имам време до термина (15 декември), мисля да украсявам този уикенд. Искам да го отметна като задача. Въпреки че ми е приятно занимание, не искам да оставям никаква работа за декември, а и аз като Ваня, искам да се порадвам на украсата.

# 592
Здравейте ... сладурче радвам се , че писа стискам палци даже преди Коледа да сте си вкъщи семейно . Пухи важното е всичко да е наред пък като ти стане по спокойно може да ти тръгне кърмата . И аз си украсих елхата в нас  и всичко съм изчистила и подготвила . Останаха дрехите на бебчо ама тях още ще ги забавя . Имам време за сега . Депресирах се много с тоя херпес кръвните ми излезнаха положителни чакам резултата от пробата и ще видим какво ще правим . Не мога да се подготвя психически за секцио , просто от самото начало знам , че си исках нормално и организма,  тялото  ми са се настроили така и сега ... Имам зелена светлина , че все пак не сега съм го хванала , което може да значи , че ще има антитела ама ще видим АГ то какво чудо пак ще направи за мен. Затова много я харесвам , че винаги ме успокоява дава ми надежда и прави и невъзможното . Дано и сега е така и наистина да няма проблем .

# 593
Добър ден Simple Smile
Сладурче, радвам се, че писа ❤❤ И аз ще стискам палци по- бързичко да наддат девойките и да сте си заедно за празниците 🤗
Аз вчера изкъпах елхата и днес ще украсяваме с каката. Аз също не я правя толкова рано, но реално ми остава по- малко от две седмици, та реших да я спретна да се радва детето 😃

# 594
Сладурче, радвам се че нещата са започнали да си подреждат, дано скоро вс сте си заедно вкъщи 👶👶
Мони 🤗
Georgia, и при мен е така, доста е активна, всичко се вижда мн добре я крак, а дупе 😁, с първата ми бременност не беше чак така. Но аз го отдавам на факта, че сега съм със задна плацента, а и като кг съм качила наполовина по-малко.
Иначе през ноща си спя спокойно, явно и беба спи. Единствено ставам да пикая по 2,3 пъти.
Ние вчера също украсихме. Поръчахме нова елха, по-голяма, и сина ми като я видя просто нямаше търпение и трябваше да извадя играчките и лампичките. И ми вика:"Мамо ти взе ли подаръци на мен и на бебето ❤️" Толкова мило ми стана, а е на 3 годинки само.

# 595
Здравейте сладурчета 💜💜💜
Честито на всички мами, да са ви живи и здрави бебетата, да са много щастливи и безгрижни, а на вас бързо възстановяване!💜👣💜
Аз тичам на училище, по изпити, тичам и при децата. Наддават по малко бебките и силно се надявам, за празниците да си ги приберем🥰. Едната в понеделник тежеше 1220,а другата 1540😁
Асе много си права, че настройката е половината работа, за съжаление аз нямах този късмет, ти знаеш. Нямам и кърма, което беше най-големия шок в първите дни, защото това беше единственото нещо с което можех да помогна на бебите. Да ви кажа аз още не мога да повярвам, че ги има, всичко е като в сън.
Хубав ден сладурки 💜

Сладурче, прегръдки за теб и силните ти момичета 💞💞💞 Ще си ги приберете, като коледни подаръчета, достатъчно пораснали и тогава набързо ще повярваш, че вече ги има Wink Макар, че и аз изпадам в лудости...гледам дребосъчето и се чудя истина ли е или сън...това настройката е голяма работа....все пак вчера трябваше да вляза в 9ти месец.

Елхата ще я украсяваме по-късно, но сега ще търся коледни дрешки за беба Simple Smile Снежанка ли да бъде или джудже, това е въпроса Wink

Аз пак да повторя, потретя (с най-добри намерения) по повод на писалите за напълно нормалните им страхове...започвайте самовнушение, че всичко ще е лесно и точно, представяйте си последователно как се случват нещата и как накрая гушкате бебешока, много е важна и полезна самонастройката, то си е половината работа Simple Smile

Моникриси, извинявай за генитален херпес ли става въпрос?

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 13:54 от Irmir

# 596
Момичета, привет!
  От вчера на гърба ми излезна някакво червено леко надуто петно, а днес и отстрани на корема. Като го пипам някак ме боли, а като се докосва до дрехата, юе дразни. Не ме сърби... от какво може да са, да се притеснявам ли? Не съм пила никакви лекарства, различни от желозото и магнезия.

# 597
Ами да излезна ми нещо на свивката на крака като две мехурчета  те даже вече изчезнаха ама.. . Отидох при АГто защото за пръв път ми излиза нещо такова и тя взе проба чакам резултатите , обаче аз си пуснах и кръвни и излезна положителен единия . И сега ще видим какво ще правим 😣. ... А за усещането моя бебок не се спира аз даже си мислех , че аз като спя и той спи с мен ама мм ми каза , че едната вечер си ме е гушнал и малкия го е побутвал отвътре и са се заиграли а аз не съм усетила въобще

# 598
Мария, и аз съм със задна плацента.. Абе нека са активни, че иначе пък ще се чудим защо не мърдат 🤔 😀

Мони, аз също не разбрах за какъв херпес става дума,надявам се да не е нещо сериозно.

Ние тази година за първи път ще сме в новото жилище за празниците. Миналите години украсявах една скромна елха в квартирата и я вдигах на секцията заради котаната. Тая година също ще украся нея,колкото да има малко Коледен дух. Догодина вече като обзаведем хола по живо и здраво ще се постараем повече. Между другото за миналата Коледа си пожелах двете черти (даже исках тестът да е подаръка за моя ММ ама уви не ми се сбъдна) , но ето,че година по-късно ще си имаме най-хубавият подарък точно за Коледа 😇

Марти нещо я няма от сутринта. 🤔

# 599
Keity91 освен лекарства да си яла нещо, да си сменяла козметика прах за пране знам ли.
По едно време ми се лющеше корема с какво ли не го мазах та накрая се оправи от лосиона който взех на бебето Bebino 🤷‍♀️
П.С какво желязо пиеш?  Напоследък чета че някои железни хапчета дават странични ефекти като това.

Общи условия

Активация на акаунт