Изпитвам радост най-голяма - иде ДЕКЕМВРИ и ще стана мама! Тема N10

• 25 729
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
А аз миналата година броени дни преди Коледа си намерих биберон. Макар да беше тъмно го видях в краката ми и просто го взех... Беше син, като за момченце. Реших, че това ми е на късмет и си го закачих на елхата с поредната молитва за бебе... И ето ни сега, чакаме и броим дните, молим се всичко да е наред и сякаш не се случва на мен. Малко остана. 😊🎄✨

# 601
Keity91 освен лекарства да си яла нещо, да си сменяла козметика прах за пране знам ли.
По едно време ми се лющеше корема с какво ли не го мазах та накрая се оправи от лосиона който взех на бебето Bebino 🤷‍♀️
П.С какво желязо пиеш?  Напоследък чета че някои железни хапчета дават странични ефекти като това.

Ами ядох яйца вчера, ама то тва на гърба ми беше от предния ден, а това на корема от тая сутрин. То като цяло напоследък все ме сърби коремът.
  А иначе желязото ми е на ампули (тотхема). Уж не съм сменяла нищо, а то като цяло, не знам при вас как е, ама аз откакто съм бременна, постоянно ми излизат пъпки, целият ми гръб е в пъпки, по лицето също, отдавам го, че е от хормони.
  Вие бихте ли звъннали на лекаря?

# 602
Keity91 освен лекарства да си яла нещо, да си сменяла козметика прах за пране знам ли.
По едно време ми се лющеше корема с какво ли не го мазах та накрая се оправи от лосиона който взех на бебето Bebino 🤷‍♀️
П.С какво желязо пиеш?  Напоследък чета че някои железни хапчета дават странични ефекти като това.

Ами ядох яйца вчера, ама то тва на гърба ми беше от предния ден, а това на корема от тая сутрин. То като цяло напоследък все ме сърби коремът.
  А иначе желязото ми е на ампули (тотхема). Уж не съм сменяла нищо, а то като цяло, не знам при вас как е, ама аз откакто съм бременна, постоянно ми излизат пъпки, целият ми гръб е в пъпки, по лицето също, отдавам го, че е от хормони.
  Вие бихте ли звъннали на лекаря?

Може да е някаква алергична реакция, петното не изглежда никак малко. По-добре се консултирай с лекар, за да знаеш как да го третираш при нужда,а и за твое успокоение.

Аз никога не съм имала проблемна кожа, единствено покрай МЦ ми излизаха обичайните заподозрени. Откакто забременях пъпка на майтап не се е показвала.

# 603
Тук съм, тук съм. Grinning
Не можах да спя за 3та поредна нощ, та се излежавах до късно.. Сега ще чистя.
На мен това петно ми изглежда като ухапано:thinking:

# 604
Кейти питай лекарката направо .. Аз на моята за всичко, което ме притеснява си я тормозя. И на мен ми изглежда като на ухапано . Излизаха ми такива петна от паяк на мен , но аз си имам алергия .

# 605
Кейти, посъветвай се с лекар, понеже може да е и на гъбична или бактериална основа. Аз веднъж подцениха едно такова петно на гърдите и после се разнесе. Естествено, лекува се с кремче, но по-добре да лекуваш две петна, отколкото 20. Далече съм от мисълта, че при теб случаят ще е такъв. Сигурно е нещо от хормоните, което ще изчезне бързо, но за всеки случай не го търкай и не се къпи с гъба, защото така се разпространяват повечето кожни гадости.

# 606
Момичета аз от няколко дни съм в много странно настроение.. хем почва да ме е страх за секциото, хем нямам търпение. Имам около месец до датата , а съм като бъчва вече. Нито ми е удобно седнала, нито легнала.Киселини ме мъчат и гадното повръщане се върна..мрън мрън
Ние ще украсявале сиг началото на Дек, ама не бързам

# 607
И аз не можах да спя добре. Сънувах обаче Пухи, която гушкаше едното бебе, а аз гушках другото. 😁❤️ После станах да пишкам и реших, че ще раждам, не знам защо 😁 ноооо нямам никакви признаци де

И цял ден се излежавам и аз. Марти, ако тръгнеш, казвай и аз да задействам положението 😂

Кейти, прилича ми на някакъв лишей. Прати го на лекаря си за всеки случай.

# 608
И ние мислим тези дни да отидем до Джъмбо за украса и да украсим,пък да видим.
Да ви се похваля поръчката от Хиполенд за черниямпетък дойде днес,а я очаквах на 5.12. Бях много изненадана.
Днес случайно хванах Училище за родители по евроком-говореха за новородените в първите 3 дни. Доста интересни неща,особено за такива като мен с първо бебче.
Аз също миналата Коледа си пожелах следващата да сме трима-живи и здрави още малко остана.
Хубав ден на всички!

# 609
Лани, от както спрях магнезия кьорава контракция нямам. Joy То времето застудя и госпожицата реши, че ше стои на топло. Grinning

# 610
Здравейте момичета, виждам , че от както се застуди не бързаме да раждаме 😃 и аз от сряда насам съм спокойна , все едно имам още 2-3 месеца до момента, а пък то 13 дни останаха😃 , ама контракции нямам, успокоиха се нещата нещо , времето застудя и всички бебчета искат на топличко😁 Мен обаче ме хвана един ужасн зъбобол и направо не мога да хапна нищо.. от 3 дни насам не спира да ме боли, а преди това съм нямала оплаквания. Дали  ще има проблем да отида на зъболекар и да ми правят разни интервенции сега..?! То направо не се издържа така😣 ако успея да си запиша час де, то никой не ми вдига🧐 И имам ужасни киселини 😤😭 и само ми се спииии , нищо не ми се прави ..никакво гнездене не ме е хванало още , беше ме хванало в 5-6 месец 🤣 , но от тогава нищо такова..
Сладурче дано скоро да си ги приберете вкъщи малките сладурки 🥰
Ирмир вие как сте🥰 растете ли, успяваш ли да си поспиш? вкъщи сте вече нали?
Кейти, идея си нямам какво е това, но може да е алергична реакция от нещо ..свържи се с личната си .. 😘

# 611
Иви,доколкото знам в последния триместър не е желателно да се правят зъби,тъй като можело да се предизвикат контракции,но пък, ако болката е нетърпима по-добре се консултирай със стоматолог, те си знаят процедурите при бременни. Че после най-вероятно още по-малко ще имаш възможност да го посетиш покрай бебето. Аз съм с много болни зъби и в началото на Април тъкмо се бях мотивирала да ги оправям и хоп двете черти се появиха и пак ги оставих за друг път. Че тогава едни филми,тъй като ме пращаха на рентгенова снимка да не е повлияло на бебето по някакъв начин въпреки че най-вероятно още не е било заченато де ама.. Болни мисли 😁 Слава богу досега не са се обаждали да ме болят. Но като родя и ако не кърмя веднага отново ще се заема с тях при първа възможност.

# 612
Тия киселини ще ме довършат.... Цяла бременност нито повръщах, нито нищо и сега 3 седмици преди термин направо ми разказват играта. Вчера до 1 не можах да заспя, чак имах чувството че ще повърна. Пробвах от една лекция мостра на гел на Допелхерц и веднага ми олекна. Като взема каката от градина ще си ги взема веднага, че не се търпи. Днес цял ден лежа, времето е ужасно и не ми се прави нищо. Незнам но имам чувството че никога няма да родя, все едно 3 седмици са като 3 месеца 😁😁😁

# 613
Добро утро и от мен! 😊
Не ме мислете за откачалка, но украсих елхата още в понеделник. 😁 И аз всяка година я правя на 01.12, но като знам, че секциото ми е за първата седмица на декември и сън не ме хваща. Искам да си се порадвам на украсата, че после покрай бебчо едва ли ще й обърна внимание.
Майка ми и мм викат, че било много рано, но не ми пука. Аз за себе си украсявам, не за някой друг. Който не иска да не гледа. 😁 А и тази сутрин поръчах от Black Friday коледни подаръци и като дойдат трябва да има къде да ги сложа. Иначе всяка година си правя киномаратон с определени коледни филми и сега, като си ги гледам на фона на светлините от елхата и ми е едно уютно и хубаво... 😊😊😊🌲

Ваня, напълно те разбирам, много хубаво си направила. Аз също от миналата седмица съм се отдала с направата на коледни неща и покупки.

Аз също мисля другата седмица да украся, че и моето секцио е началото на декември, а и аз като теб искам да се порадвам на коледното настроение.

Момичета, явно колкото повече наближава, сън няма да ни хваща. Аз вечер не мога да заспя до 1-2, тая сутрин събудих се в 5:30 и до 7 и нещо няма заспиване от мисли ( за секциото, за какво има да се купува още, всичко наред ли ще бъде и т.н.)

Тия дни си пускам лекции за кърменето и доста неща разбрах, макар че като дойде моментът ще видим. Много ми допадат лекциите на Ася Демирева (някак съвсем на достъпен и лек език обяснява).

Heart

# 614
Ох, аз гнездя. Изчистих спалнята, гардероба ни (за 3ти път), пренаредих някои неща. Утре пак имам за чистене Grinning

Общи условия

Активация на акаунт