Говорите ли с половинките за "бившите"?

• 7 416
  • 119
  •   1
Отговори
# 75
говорим си...и с тях си говорим даже  Twisted Evil
по принцип ние дори ходим на гости на бившата му жена и тя ни идва на гости и така... Mr. Green

# 76
В началото на връзката и е ставало въпрос за стари връзки.Моите са ''със смотаняци'' според половинката ми,а неговите са просто съвършенни hahaha с най-готините,най-умните и най-желаните мацки!!!!Господи каква съм късметлийка а????? newsm62

# 77
В началото на връзката и е ставало въпрос за стари връзки.Моите са ''със смотаняци'' според половинката ми,а неговите са просто съвършенни hahaha с най-готините,най-умните и най-желаните мацки!!!!Господи каква съм късметлийка а????? newsm62
и при мен ги има тези изкаьвания

# 78
Ние сме си говорили в деня преди сватбата и сме се разбрали повече да не се повдига въпроса , на мен не ми е приятно да обсъждаме тия неща !
Каквото е било било сега сме заедно имаме две прекрасни деца и мисли ме за съвместното ни съществуване и бъдещето  ни .

# 79
  • София
Сори за Оффа,но Морска звезда= стресна ме аватара ти бре жена Blush

lylyth ,и аз като теб обаче нямах трима,ами той беше третия.Но си го знаеше.Е за нула време се пребори с тях и ме взе Mr. Green

# 80
,а неговите са просто съвършенни hahaha с най-готините,най-умните и най-желаните мацки

моят пък си ги "плюе" предишните, казва че аз съм много по- от тях Mr. Green

# 81
  • Popovo
Опитвала съм да изтръгна нещичко  за неговите ама не ще да казва, не пита и за моите. Не му е приятна темата.

# 82
Ами знам повече, отколкото ми се иска. А не разказвам просто, за да не бъда упреквана. И на мен не ми е приятно да ми обяснява как все още като си види някоя от бившите го бодва, на мен също не са ми безразлични, но му го спестявам като информация. Лошото е, докато не скръцнах със зъби, че не искам до себе си мъж,който да ми разказва за чувствата му към други жени, той не осъзна какво ми причинява. Просто дори си мислеше, че това си е висша форма на доверие, защото съм била единствения човек, на който можел да го сподели.

# 83
Моя приятелка се раздели с бившия си(7 г. бурна любов), заради съпруга си (почти любов от пръв поглед). И откакто са се разделили винаги са си пили бирата тримата заедно (раздялата той- бившия, преживя трудно). На съпругът й, мн. му допада бившия й, и обратно. Не знам как го правят?!Сега и двамата имат деца и са много добри приятели, почти непрекъснато са си заедно - на гости, децата им са почти на една възраст (година разлика). Винаги са ме учудвали.

# 84
Да , говорили сме си и то доста детайлно. Това както може да е вредно за една връзка поради ревност от една или друга страна ,така може да бъде полезно -мисля че това ти дава възможност да не повтаряш грешките на предшествениците си.

# 85
Не , не говорим за бившите си, защото не ни интересува пътя, който сме извървели, за да се намерим, заобичаме и съберем.
за нас е важно, че сме се открили и двамата вярваме, че сме две половини на едно нещо. извинете за романтичната  нотка на този постинг.

# 86
  • Варна
Говорили сме, с подробности

# 87
Ние сме говорили само в началото, защото ние всъщност като се запознахме(не с цел връзка) и си се оплаквахме, защото и двамата бяхме приключили мног тежки  и затормозяващи връзки.И както се жалехме един на друг - хоп и сега и бебенце си чакаме.
Не говорим сега, но не че сме си забранили-  това е минало и не виждам какво общо има с нас.Но не съм го накарала да изтрие всички снимки и филмчета с бившата.Дори някой път ги гледам тайно  и се убеждавам , че е много тъпо парче Mr. Green без никакъв вкус и т.н.

Не , не говорим за бившите си, защото не ни интересува пътя, който сме извървели, за да се намерим, заобичаме и съберем.
за нас е важно, че сме се открили и двамата вярваме, че сме две половини на едно нещо. извинете за романтичната  нотка на този постинг.
newsm10

# 88
ами по принцип не са ни тема за разговор, макар да се е случвало да ги обсъждаме Grinning аз по-си трайкам или казвам "еми нищо особено" и приключвам Crossing Arms

# 89
Да, говорили сме. Аз съм по-любопитната, а той предпочита да не знае много-много...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт