Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са средните цени на такситата в Одрин?
Какви са изискванията за валидност на паспорта за еднодневна екскурзия до Одрин?
Къде мога да намеря качествени кожени дрехи в Чорлу или Одрин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са средните цени на такситата в Одрин?
-
Какви са изискванията за валидност на паспорта за еднодневна екскурзия до Одрин?
-
Къде мога да намеря качествени кожени дрехи в Чорлу или Одрин?
-
Къде мога да намеря магазини за мебели в Одрин или Истанбул?
-
Какви са специалитетите в ресторант Green Salads?

Беше от козе или овче мляко според мен, защото имаше специфичен аромат и е по-солено от нормалния катък и извара. Вътре с черен сусам. Доста приятна и бих пробвала да направя за гости някой път.
, днес се разрових да видя какво предлагат във Faruk Gulluoglu и какви са отзивите. В групата едно момиче ми отговори, че го посетили и си взели баклава - скъпа, но си заслужавало. Непременно ще посетя следващия път. Очертава се ходене следващата събота, ако няма промяна. Като ресторант си е, защото имат солено меню с всичко както беше и в Aycicegi. Подобно на Мадо е. Заплюх си гювечето с телешко, пържола от бут и пилешка супа, катми с шам фъстък, кремчетата с бисквити и плодове, баклава със сладолед, десерта с пилешко и профитероли. 

- да се прибера с една торба. Само не знам защо са решили до Гратис да го сложат, голяма конкуренция ще са си.

Пак беше 300 тл. Тиганчето с две дръжки също, ама много големи другите съдове и не успях да се спра на друг за комбинация. Страхотни тигани от стомана, които са около 180 тл и си заслужават!

Пробвали ли сте някое и доволни ли сте? Видях днес и кокосово на супер цена, обаче дали ще го има в Одрин се чудя.