На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 28

• 85 082
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Следвай табелите Пазаркуле най лесно Голям е няма да го прескочиш

# 346
Гледайте да паркирате колата на платения паркинг до пазара, защото, ако сте отвън има вероятност паяка да ви я вдигне. И на нас ни се е случвало, и на наши близки, затова ви предупреждавам.

# 347
Многоооо Ви благодаря за бързите отговори Blush. Тръгваме вече към пазара Simple Smile

# 348
Здравейте
Плануваме пътуване до Одрин и се чудех кога ще е по- спокойно по границите и магазините?
В понеделник( 30.12 )вторник,преди нова година или 2.01 ,3.01след нова година.
Имало нов детски магазин зад марги аутлет някой знае ли кой е?

# 349
  • до най-прекрасния мъж
Според мен на 02/03.01 хората ще тръгнат да се прибират и ще е по-натоварено на границата.
Ако искаш да посетиш петъчния пазар, работи само в петък, така че 03.01 ти е вариант.
Ако пазарите не са ти интерес, аз бих избрала 30.12. Ние за тогава планирахме, но се оказа, че ще работим и го преместихме за вчера. Ходили сме преди 2 години на 30.12, хем се падаше събота - беше рай - всичко работеше и БГ бяха по-скоро изключение.
Единственото неприятно е, че преди НГ контролът е засилен, гъмжи от полиция и жандармерия и малките паркинги по центъра са отцепени. Ако искате разходка по центъра, паркингът на Селимие ви е вариант. Вчера имаше общо 15 коли на него.

# 350
Според мен на 02/03.01 хората ще тръгнат да се прибират и ще е по-натоварено на границата.
Ако искаш да посетиш петъчния пазар, работи само в петък, така че 03.01 ти е вариант.
Ако пазарите не са ти интерес, аз бих избрала 30.12. Ние за тогава планирахме, но се оказа, че ще работим и го преместихме за вчера. Ходили сме преди 2 години на 30.12, хем се падаше събота - беше рай - всичко работеше и БГ бяха по-скоро изключение.
Благодаря .

# 351
  • ВАРНА
aya2012 - Отиди на петъчния пазар към 17.30 - 18 часа....
ще останаш с подкосени крака от цените на половината сергии....
- тъй като половината търговци не са от Одрин  - смъкват много цените надвечер -  за dа се отърват от стоката си.
Може да отидеш и на закрития пазар в центъра срещу медните статуи с 5-те девойки....стоките с дрехи и обувки-маратонки са същите от петъчния пазар.

# 352
  • Бургас
Здравейте! Честита коледа на всички! Може ли някой да ме насочи с адрес за навигация, за спално бельо от хубав памучен сатен на сносни цени в Одрин? Благодаря предварително!

# 353
  • Стара Загора
Здравейте! Честита коледа на всички! Може ли някой да ме насочи с адрес за навигация, за спално бельо от хубав памучен сатен на сносни цени в Одрин? Благодаря предварително!
В мол Ераста има три магазина за спално бельо, преди седмица бяха около 110 лв.

# 354
  • Бургас
Благодаря, ще ги прегледам! Simple Smile

# 355
Варненец благодаря ти, но следващият път ще направя, чак сега ти видях поста :Blush.
Инче има евтини неща, но първо трябва да се обиколи целият пазар и после да се купуват набелязани стоки. Забелязах, че на една и съща стока цената може да е на половина на друга сергия Sad. И много от нещата се повтарят на различните продавачи.
Купихме дънки та за 65 и 40 лири, хубави анцузи за 40 лири, прахове, сладки изкушения.
Напълнихме багажника. На границата беше спокойно, нямаше много коли. Само на ераста не можахме да отидем Sad.

# 356
Здравейте, има ли голям магазин за детски стоки (колички, мебели, дрешки)?
Бихте ми ме насочили къде се намира и как се казва.
Ако знаете за такъв в Истанбул, също ще ми свърши работа.
Благодаря Simple Smile

# 357
Ebebek в мол ераста, има от дрешки до кошари, всичко необходимо. Като хиполенд е.
Аз да питам, някой знае ли кога започват намаленията им в мола.
Нашите са началото на януари и техните ли тогава?

# 358
Здравейте, аз да питам нещо много различно от стандартните покупки в Одрин...Пинеже повечето също пътувате семейно, на някой от мъжете налагало ли му се е да търси магазин за машини за заваряване. Електрожен демек...
Казаха ми, че вероятно има на Синаи , обаче Синаи си е Наораво един малък град...а ори положение че точно там никога не сме ходили, си мисля че ще се замотаем...затова ако някой е ходил по такъв тип магазини, нека сподели опит...

# 359
Здравейте, с ММ плануваме шипинг до Турция. Бихте ли ми казали, плаща ли се някакво мито на закупените стоки? Благодаря ви

Общи условия

Активация на акаунт